Nicusor. Are un mandat extrem de nasol si nu ne-a facut de rusine in halul in care ne-ar fi facut cam orice alternativa. Base ar fi pe locul doi pentru abilitatile de lup de mare, dar e murdar cu multe chestii din perioada de primar/ministru. Nicusor e onest si chiar a facut treaba la primarie. E stupid sa atribui unui presedinte prosperitatea datorata in primul rind intrarii in UE si cresterii economice globale...
Desi am dubii si nu cred ca vreunul a fost bun probabil ca T.Basescu a fost mai bun, urmat de I.Iliescu.
Dacă și Nicușor are față de președinte atunci ăia care l-au votat își merită soarta pe care o vor avea sub mandatul lui. Mi-e milă de cei care nu l-au votat și de cei care nu au ieșit la vot din lipsă de alternativă. Faza că e un mandat extrem de nasol e o abureală aruncată în ochii oamenilor pentru a i se mai îngădui prostiile pe care le zice și pe care le face. Nu domnule, Nicușor e cel mai prost președinte de la abdicarea regelui încoace și nu o spun numai eu, o spune o mare masă de oameni, de categorii diferite, de la politicieni și până la analiști. Cât despre ideea care ar fi fost cel mai bun președinte de la revoluție încoace, aruncați o privire la cum arată țara asta de la revoluție încoace și trageți singuri concluzia. Așa că nu știu care și cum a prosperat sub Băsescu însă e de ajuns să vezi comentariile pe la televiziunile pe unde îl mai cheamă ca să-ți dai seama de cât îl apreciază românii.
Tu votezi presedintele dupa fata, ok. Hai sa ii punem un sticker cu fata lui CG pe mecla lui Nicusor si e ok dupa aia.
Sincer, nici unu nu sunt buni. Eu cu președintele acesta am speranț.
Însă foarte mulți sunt in inconștiența asta in care cred că președintele dă legile, însă nu este așa. Noi avem nevoie de un Guvern bun, pentru ăia ca PSD au stricat toată țara asta. In guvernul ăsta sunt multi de pe vremea vechiului sistem și dau mai departe tot aceleași prostii.
Eu am speranță în președintele acesta, și în guvern și încă mai am speranță în tineret și în țară.
Dacă nu se face nimic e problemă, dacă se face ceva atunci aia e problema. Avem o țară de proști care nu știu nimic și sunt blocați în mentalitatea comunistă și vor președinți că Georgescu și Simion. Problema cea mai mare nu e la parlament, de fapt și acolo, ci la noi ca nație.
Există excepții, dar e de ajuns să ne uităm prin comentarii la orice tip de clip pe Facebook și pe Instagram. (De TikTok nu zic, că n-am).
Nu e bine nici așa, cu noile legi, dar măcar se încearcă să se facă ceva
Când o să meargă lumea la vot când sunt alegerile parlamentare, peste 80%, atunci se poate vorbi și de un președinte bun. În rest, nu a existat președintele bun sau rău, a existat doar un președinte la mâna parlamentului și nimic mai mult!
Extrapolând cu ceea ce se întâmplă în București ultimilor 25 de ani, aia se întâmplă în România acum! Avem președintele de dreapta, dar un parlament condus de stânga. România a ajuns o căruță în care 2 cai, președintele, parlamentul, trag în 2 direcții diferite și avem pretenții să evoluăm! Niciodată!
Priviți ce se întâmplă din iunie până în prezent! Președintele, premierul voiau ceva, Parlamentul condus de stânga altceva, iar România e blocată în certurile lor!
Mai terminati cu mentalitatea comunista, ca nu stiti ce-i aia. Cum ceva nu merge bine, hop, mentalitatea comunista e de vina. dar ca ne conduc popii asta nu vedeti? Ca toti incultii ajung in parlament si-n organele de conducere. Oamenii destepti se abtin sa indeplineasca functii de conducere, deoarece nu vor sa intre mocirla.
Asa moaca trebuie sa aiba un presedinte? Un presedinte trebuie sa emane prestigiu. Ce a facut Nicusor de cand a fost ales? In ce tara a fost. ca doar a presedintelui este politica externa.
Cat despre Basescu, doamne, chiar ai uitat cate rele a facut?
Dar ce sa zic: poporul roman, incult, bigot si pupa moaste isi merita presedintii pe care i-a avut
Josephe întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: