|

Ce documente am nevoie pentru a merge in Elvetia? Am vazut site-ul ambasadei... dar sigur se poate intra cu Carte de Identitate?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Indiferent dacă se spune că poți sau nu să intri doar cu CI pe teritoriul unei țări membre sau nu UE, cel mai bine este să te duci cu pașaportul. Cunosc cazuri concrete în care la vamă li s-au cerut oamenilor pașapoartele la intrarea în state membre UE. Dacă te duci doar cu buletinul strâmbă din nas și până să ajungi tu la ambasadă te mănâncă vameșii.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca asa spune Ambasada atunci este sigur. Pentru orice eventualitate si a fi fara nici un dubiu poti da un telefon la Ambasada Elvetiei din Bucuresti. Succes si numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut.

Elveţia nu este membră UE, deci ai nevoie de paşaport. Pe site-ul ambasadei scrie clar, citez :,, Pentru a intra pe teritoriul Confederatiei Elvetiene, cetatenii romani au nevoie de un pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data preconizata a iesirii din Elvetia."
Pentru mai multe informaţii, aruncă o privire pe : http://www.ambasada.ro/legislatie/tara/47/elvetia.html.

Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand iti spun mai mult ca sigur ca nu se poate intra cu CI ci iti trebuie Pasaport. Pentru restul documentelor poti sa te interesezi pe site-ul de la ambasada sau chiar la pasapoarte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează