| GamingSoloInRetea a întrebat:

Ce parere aveti de moartea lui Ion Iliescu?

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Sit tibi terra levis.

26 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Nu am baut niciodata in viata mea si am 21 de ani dar in seara asta ma duc sa cumpar sampanie sa sarbatoresc.

| johnnny123 a răspuns:

Ce părere am putea avea despre moartea unui om de 95 de ani?
Cred că o întrebare mai bună ar fi fost ce părere avem despre viața lui Ion Iliescu.

| doctorandus a răspuns (pentru Lukasssz):

Iliescu putea face ce a facut Milosevici, dar n-a facut.

| Danieldancu a răspuns:

Dumnezeu sa l odihneasca, a fost prea tanar!

| Lukasssz a răspuns (pentru doctorandus):

Corect, se putea mult mai rau gen crimele pe care le-a facut Milosevici, dar in acelasi timp se putea mult mai bine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Previzibila.
Nu am nici un fel de sentimente fata de el: nu stiu daca a facut bine sau rau pentru tara, totusi am pasit in democratie cu el.

Daca era Basescu, il regretam. Daca era Simion, ma bucuram.
Iliescu mi-e efectiv indiferent. O fi vinovat de mineriade - nu stiu.
S-o fi putut face mai multe? Poate. Dar totusi a avut pe mana o tara industrializata aiurea, in picaj, cu populatie foarte limitata din multe puncte de vedere.
Dpdv istoric, el ne-a lasat democratia.

| angel6lust a răspuns:

Mă așteptam, avea în pana mea 95 ani. A trăit mult.

| MAteiLaAjutat a răspuns (pentru Danieldancu):

Numai 95 de ani... Flacau!

| gabicoo a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Doar s-ar retras din activitate. Nu a murit. Îl vom revedea in 2099.
https://m.youtube.com/watch?v=YPetdHl7P7g

| Ion1989 a răspuns (pentru angel6lust):

Tu esti fata aia din poza de profil?

| angel6lust a răspuns (pentru Ion1989):

Igen.

| J0B0MAT a răspuns:

A trăit mai mult decât majoritatea oamenilor, căci media e pe la 70. Cred că fiind o persoană care a trăit numai în comunism și care nu a cunoscut altceva, a încercat cât a putut de bine să facă tranziția spre democrație. A făcut multe greșeli, dar a făcut și lucruri bune, e un personaj gri.
Am fi fost mai bine cu altcineva? Posibil, însă asta a fost voința unui popor care nu știa ce înseamnă democrația, iar asta se vede și acum când 60% dintre români încă îl preferă pe Ceaușescu.Dar cred că tot atâția îl urăsc pe Iliescu, ceea ce e aiurea.
De fapt, cred că îl preferă mai mulți pe Ceaușescu, decât pe Iliescu, iar aici e problema. Căci totuși, Iliescu a fost o îmbunătățire față de Ceaușescu, dar acum pentru prima dată, România are un președinte bun.

| LisaJulie a răspuns:

A trait o viata lunga si bine mersi

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Macar de ar fi spus adevarul despre mineri si legaturile cu Gorbaciov

| Violleta2022 a răspuns:

Ion iliescu a avut o viata lunga si frumoasa, daca a trait cu mult peste media oamenilor si s-a bucurat de o sanatate de fier pana de curand. Odihneasca-se in pace!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru johnnny123):

Violetta, draga, ai mincat ceva stricat? O jigodie si jumatate! Legat de cei care sinteti atit de ignoranti incit nu aveti o parere, rezervati-va cateva zeci minute sa va documentati. Din cauza infectului asta de bolsevic nenorocit au plecat milioane de romani care ar fi putut schimba tara asta in bine, e vinovat direct de peste o mie de morti, iar indirect, vom mai trage probabil zeci de ani pentru a putea spera macar sa devenim ce am putea fi fost cindva. Groparul viselor a intregi generatii. Pentru animalul asta nu exista iertare, iar a tine doliu national sau a il inmorminta/crema cu onoruri e inca un scuipat in ochii fiecarui roman de buna-credinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mai murit un trădător criminal...

| gllopel a răspuns:

Era batran, era bolnav. Acum s-a linistit. Ce parere sa avem despre asta?
Sa-i fie tarana usoara!

| Cipi1212 a răspuns:

Ar fi trebuit să mai trăiască.

| anaad2011 a răspuns:

Ii pacatcrying

| anaad2011 a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Daaa

| denisshx a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu neg ce spuneți, dar haideți să păstrăm un limbaj corespunzător.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Iliescu n-a fost un sfant, dar n-a fost nici dictator.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru denisshx):

Asta e limbajul corespunzator. E chiar mult prea blind.

| MercyAngel a răspuns:

Ete fleoșc!

Întrebări similare