| Hyperion7 a întrebat:

Ce părere aveți? E just ceea ce face acest individ? Eu zic că nu.
https://youtu.be/uiRApN5g6hg?t=429
O nota umoristică, muzica se potrivește cu contextul laughing
https://youtu.be/0Aa9N8ANZMk

89 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Asta e baietu' cu covrigaria din Buzau? happy nea marcel

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și? Just? Calcă vreo lege? Mici, bere, muzică.

| Hyperion7 explică (pentru sadrian46):

Pai daca noi acceptam așa ceva, de ce multi se mai mira de ce tara noastră nu e ca-n Occident? De ce nu casca ochii atunci când trebuie și să-și asume că și-au bătut joc de ei înșiși, alegând asemenea persoane?

| Mosotti a răspuns:

Normal ca nu, e cu miloaga ca sa-l voteze astia. Ca sa ne fie rau alti 4-5 ani.

| LisaJulie a răspuns (pentru Mosotti):

Suntem o țară care votează orice în schimbul unor lucruri! Sa ma iertați dragi useri dar cam așa e

| Mosotti a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai si oricum orice ai vota e tot una.

| LisaJulie a răspuns (pentru Mosotti):

Eu personal nu cred ca a câștigat vreun președinte pe merit! Ori au fost măsluite ori au fost aleși din afara

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Dumnezeu mai știe!

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Președintele e fix pix in tara asta, nu a fraudat nimeni alegeri prezidențiale.

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Dacă spui tu happy

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu spun eu, spune Constitutia, care nu da puteri presedintelui

| Mosotti a răspuns (pentru LisaJulie):

Au castigat presedinti pe bune ca au avut grija smecher sa le faca campanie asa ca lumea sa voteze, ca tocmai aia mari au dorit ca ala sa iasa.

Si oricum orice presedinte iesea era pe bune daca erau finantati de alte grupuri de interese dar tot grupuri de interese.

| dullcat a răspuns:

Saracul om. Daca are minimul de stardarde si conditii pentru o lume civilizata, adica alea 3-4 chestii enumerate acolo, ca doar nu suntem tara bananiera din lumea a treia sa zici ca alea sunt lux, el considera ca asta inseamna bunastare si fericire...Probabil ca avea teluri si asteptari mai inalte cand era tanar, ca noi toti de altfel, insa la batranete spectrul de fericire s-a rezumat la atat.Trist.

| Hyperion7 explică (pentru dullcat):

Ce nu înțeleg eu e că mulți oameni încă îi pică în plasa și asta e trist, pentru că dacă ar fi totul lapte și miere și cu puținul pe care-l avem,ar fi ceva, dar nici modul de viață nu se îmbunătățește, nici nimic, dar banii se duc in voia cea bună.
Practic, suntem la mâna soartei cu astfel de persoane la conducere.

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Pe mine ma scarbeste enorm campania politica de orice fel.Nici sa mergi la un concert din banii publici, sa te bucuri in liniste, nu mai poti.Cand altii semnaleaza acest lucru, sar fanii inraiti ca sunt hateri aia din comentarii, ca au fost concerte in fiecare an in perioada cutare.Pai scuza-ma, cand dupa fiecare 2-4 reprezentante prezentatorul/prezentatoarea anunta multumiri primarului, cand acesta deschide evenimentul si il incheie, cand posteaza pe pagina lui de Facebook si a primariei, cat de naiv sa fii sa crezi ca nu este campanie electorala? Nu mai zic de toate bannerele alea agatate prin oras pe stalpi etc. cu moacele reprezentante din fiecare partid.Risipa enorma de plastic care ajunge la gunoi si nu se mai poate recicla vreodata.Corturile si urateniile astea https://www.pressalert.ro/wp-content/uploads/2012/05/panouri-electorale.jpg iarasi, o placere, pe pietonale si spatiile verzi, spatii care apartin indubital oamenilor, spatii care ar trebui sa se rezume la relaxare si atat, nimic in tangenta cu politicul si alte mizerii.

| Hyperion7 explică (pentru dullcat):

Ce e drept, așa e!

| J0B0MAT a răspuns:

Toate partidele fac asta, nu există niciun partid care să nu mituiască oamenii, să nu organizeze diverse întâlniri. Și astea nu sunt cele mai grave lucruri pe care partidele le fac. Înțeleg că simpatizezi un partid, dar aruncatul cu gunoi într-unul nu îl ridică mai mult pe celălalt. Deși oricum, toate fac asta.
În altă ordine de idei, nu ar merita să fie președinte, dar în momentul ăsta nu știu dacă ar merita cineva.
Ajung la conducerea partidelor candidați influenți, cu putere, bani, relații, extrem de rar oameni cinstiți și competenți. Motiv pentru care propunerile pentru președinte vin mereu dintre oamenii corupți, deorece plata pentru a ajunge în vârf este corupția, iar oamenii cinstiți nu au cum să o plătească. Ăsta e adevărul, oricine crede altceva se amăgește singur.
Singura noastră speranță este ca din multitudinea de corupți să îl alegem pe ăla care are totuși și ceva în cap și vrea să facă și pentru țară și cetățeni ceva, nu doar pentru sine.

| Hyperion7 explică (pentru J0B0MAT):

Nu simpatizez vreun partid, ci doar va cer și vouă parerea.
In plus, poate că e așa cum spui tu, dar asta ce-ar însemna, că regimurile autoritare/comuniste sunt soluția?
Sau ar trebui sa alegem totuși răul cel mai mic?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Hyperion7):

Nu sunt soluția regimurile autoritare, dar oamenii din partide sunt în mare procent corupți, nu foarte competenți, mai ales cei din vârf.Iar asta cred că vede cam toată lumea.
Da, din păcate trebuie să alegem răul cel mai mic, candidații nu sunt care mai de care mai bun, corect, inteligent și nu știi pe care să îl alegi de buni ce sunt toți. Nu, din contră, iar în final trebuie să vezi care se apropie puțin mai mult de ideologia ta de bine pentru țară.
Așa a fost și cu Iohannis, nu e el vreun strălucit, dar din ce alte opțiuni aveai, el era cel mai puțin rău. Asta e desigur opinia mea, alții probabil consideră că Dăncilă era mai bună.
Iar legat de simpatizarea pentru un anumit partid, cred că niciunul nu merită simpatia mea, însă în fiecare partid pot fi câțiva oameni buni. De genul, local poți prefera un partid pentru că acel candidat ți se pare mai ok, la europarlamentare poți prefera alt partid pentru că tot așa, ți se par mai competenți candidații lui. Cred că ideal ar fi să ne uităm la oamenii propuși de fiecare partid pentru fiecare rol, nu să mergem pe un singur partid pentru tot. Fiecare pădure are și uscăciuni, dar și nu stiu, flori, ca să o dau în filosofie nițel.

| Hyperion7 explică (pentru J0B0MAT):

Și de ce,deși corupți,sunt totuși în vârf? Oare nu e vina populației?
Nu că vreau sa împroșc in noroi cu cineva,dar ne-am cam făcut-o cu mana noastră,cel puțin la ultimele alegeri când,in loc sa se meargă la vot, multi au pus la îndoiala politica, că e toată coruptă.E toată coruptă, dar dacă era prezentă masivă la vot, n-ar mai fi existat alianța aceasta, struțo-cămila.Ar fi fost penaliștii singuri la putere,dar așa,răul cel mare a acaparat răul cel mai mic și a dus aici.
Mai mult de atât,daca noi ca popor acceptam tacit aceasta corupție,e și vina noastră.E clar că nu poate schimba un om sau doi societatea, e nevoie de solidaritate pentru a diminua corupția, nu e suficient sa alegi răul cel mai mic, trebuie sa-l și taxezi atunci când o comite, părerea mea.
Așa că daca noi, generația tânără nu ne mobilizam si lăsăm generațiile comuniste sa meargă la vot, ne-am dat foc singuri pentru inca 4 ani.

Ai zis că "poți prefera un partid pentru că acel candidat ți se pare mai ok"
Pai e greșit. Daca acel om promite marea cu sarea, e simpatizat, dar vine din partea PSD(de exemplu), nu poți avea așteptări prea mari din partea lui, pentru că puterea nu e numai a lui, mai e și în mâna celorlalți.
Zic eu

| J0B0MAT a răspuns (pentru Hyperion7):

Și cum propui că societatea să bată acest sistem corupt, dacă avem 7 candidați să zicem, iar toți sunt corupți mai mult sau mai puțin? Să facem revoluție? Să îngrădim dreptul la vot unor persoane sau la ce bați apropo? De taxat este bine să îi taxăm, așa că te rog să taxezi și aurul, pnl-ul, toate partidele, pentru că despre toate poți găsi foarte ușor fapte ilegale.
Eu îmi voi păstra mereu ideea de a alege persoana, nu partidul. Faptul că majoritatea alege partidul ca tine, este motivul pentru care PNL și PSD dețin puterea majoritar și o vor deține în continuare, până când lumea se va uita și spre alte partide, cel puțin local.Astfel partidele mari își mai pierd din putere, va scădea monopolul lor și vor fi mai multe partide influente, lucru ce aduce mai mult spre democrație.Și dacă te uiți, candidați cinstiți găsești mai mult în partidele mici, care din păcate nu au șanse din cauza puterii pe care noi am dat-o, în timp, partidelor mari.
Iar sfatul meu întotdeauna va fi să alegi persoana.

| Hyperion7 explică (pentru J0B0MAT):

Nu bat apropo sa facem revoluție, dar am putea găsi și o altă cale, revoluția ar trebui sa fie ultima pe lista, părerea mea.

Pai nu pot sa le taxez doar eu sau alții 100, e nevoie de majoritate.


Când au avut loc alegerile locale din 2016, majoritatea a ales primar un om "bun" și s-a demonstrat sa fie bun in prima faza,cu toate că era din partea PSD.
A făcut,a dres încă mai face,dar își pune și el în buzunar.
Concret,omul face,dar cum face? Daca la început era devotat,când s-a văzut cu al doilea mandat pe masa,n-a mai făcut cum făcea.
Practic a devenit corupt între timp.
Nu te mai poți lua după persoane, oricât de bune ar fi, cu timpul își iau nasul la purtare.
Acum, mai zi tu, mai poți ignora partidul din spatele acelui om?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Hyperion7):

Fiecare are simpatiile lui politice, iar eu da, îmi voi menține mereu părerea. Sigur că cineva cinstit acum poate deveni în zece ani corupt, viitorul nu îl știe nimeni. Noi trebuie să alegem acum. Presupunerea că cineva va ajunge corupt pentru că e de la partidul x, nu este un argument valid pentru a-i nega cuiva meritele de acum, din prezent.
Și încă ceva, în perioada alegerilor fiecare partid încearcă să arunce cu noroi în alte partide, așa cum faci și tu, este o tactică foarte folosită. Nu e bine să ne lăsăm orbiți de ea.Lucrurile trebuie cercetate, se spun și multe minciuni, iar la final tot trebuie să pui în balanță faptele bune și faptele rele ale fiecăruia să vezi care cât cântărește. Până la urmă toți suntem oameni, toți facem greșeli, dar depinde cât de multe și mari.
Iar eu mă îndoiesc că un partid are cei mai buni oameni pentru toate rolurile de primar, președinte etc. Dar sigur că părerile diferă, oamenii au diverse perspective asupra binelui.

| Hyperion7 explică (pentru J0B0MAT):

Total de acord cu tine până la punctul asta "[...]fiecare partid încearcă să arunce cu noroi în alte partide, așa cum faci și tu[...]"
Nu arunc cu noroi in nimeni, ci doar atât voiam să știu, dacă vouă vi se pare corect ceea ce se vede în acel clip, n-am zis sa fiu crezut pe cuvânt, puteți cerceta, cei care aveți dubii.Insa nu știu ce se mai poate cerceta,daca totul este expus la vedere.
Nu zic că e vina exclusiv PSD, pentru că și PNL a fost implicat și e implicat în conducerea țării,încă.Zic doar că nu mi se pare fair acesta precampanie electorală. Daca era în cursul campaniei electorale, nu o vedeam cu ochi răi, pentru că asta e scopul, sa atragi alegători, însă vreau sa îți știu părerea personala, de ce a simțit PSD că e necesara o precampanie electorală?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Hyperion7):

Lol, eu mi-am spus părerea.Toate partidele fac lucruri din astea, care totuși nu sunt așa de grave.Iar dacă vrei să cauți, poți găsi foarte ușor multe videoclipuri și cu celelalte partide cu fapte și mai abominabile. Ai găsit o chestie minoră de care să te legi, ciolacu a făcut altele mai grave.Și psd-ul.
Cu toate astea, psd-ul la tine local poate avea un candidat mai bun decât celelalte partide, iar eu zic că nu e fair să renunți la un candidat doar pentru că nu votezi Ciolacu la prezidențiale.Iar asta e valabil pentru toate partidele.
Asta e părerea mea.Fiecare partid face diverse chestii pentru a atrage oameni, unii dau mici, alții bani, că acum sau în urmă cu doi ani, toți fac câte ceva, lucruri care pentru mine nu sunt mai relevante decât competențele, ideologia fiecărui candidat pe care eu trebuie să îl votez.

| Hyperion7 explică (pentru J0B0MAT):

Da' nu mă leg de dom' Ciolacu,ci doar va cer părerea.
Vorba ta,sunt fapte și mai grave, corect, n-am zis nu, însă repet, doar voiam să văd care e punctul vostru de vedere.
Cat despre opinia ta, mulțumesc!

| J0B0MAT a răspuns (pentru Hyperion7):

Indiferent care este scopul întrebării tale, cam astea sunt părerile mele și despre Ciolacu, PSD, partide în general și despre alegeri.

| LisaJulie a răspuns (pentru J0B0MAT):

Știi care e faza? Mita exista peste tot dar personal nu cred ca pica atât de mulți ca la noi!

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Am mai văzut parca o campanie din SUA în care tot asa votați partidul respectiv și primiti hamburger McDonald's gratis

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Îmi dă vibe de așa ceva, chiar daca nu are treabă cu politica
https://youtu.be/tXO2QtjixaM
https://youtu.be/Y9LMmqvjTF0
Cum ba să furi de la români? Au și ei o idee și gata, o furi.
Pai se poate asa ceva?

| LisaJulie a răspuns (pentru Hyperion7):

Pai melodia asta e peste tot prin Balcani! Și în Bulgaria e o versiune

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Da,ok,dar cum băi, cum sa furi de la români? Cuum?rolling on the floor

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Ce sa faci! Dacă avem politicieni corupți măcar ne distram pe muzica! Trăiască Balcanii

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Cred că muzica asta se potrivește foarte bine cu contextul problematicii
https://youtu.be/0Aa9N8ANZMk

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Am impresia ca e o versiune foarte veche a melodiei și mi se pare ca din Serbia sau Albania! Apoi a făcut Grecia, Bulgaria și în final noi am făcut o versiune

| LisaJulie a răspuns (pentru Hyperion7):

Eu aștept ziua ca se va face o parodie după piesa asta în engleza și se nu-mi fiecare politician corupt din Balcani! Dacă ar face cineva acest lucru ar fi legenda!

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Nu știu dacă le vin idei de-astea "inspirate", până atunci, facem haz de necaz și ne spălăm cu lacrimele, că apa ioc rolling on the floor

| LisaJulie a răspuns (pentru Hyperion7):

Apa va fi un lux cam prin toată Europa cu actuala conducere

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Apa o să devină lux, iar laptele de cocos o să devină vedeta, și așa unii primari se cred în Maldive, cat e de greu sa pui și un cocotier?
https://www.google.com/......ut-2739343
și o să facem dus ecologic cu apa de ploaie și așa mai reducem din amprenta de carbon :))

| LisaJulie a răspuns (pentru Hyperion7):

Eu nu înțeleg o chestie! Cică noi poluam, ma da ei care au elicoptere și bărci private nu poluează? Noi care avem o mașină sau doua pe familie și zburam o data sau de doua ori pe an!( foarte puțin și atunci ) poluam?

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Legile nu sunt pentru bogati ci doar pentru mase

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Vezi că ai omis grătarele lui ciolacu care au ars câteva zile incontinuu, alea sigur au poluat mai mult decât poluezi tu, in câteva luni, nu știu, zic și eu day dreaming

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

La ce ne mai trebuie legi, oricum le încălcămrolling on the floor
Râdem, glumim, să tăiați aceasta parte la montaj, va rog, mulțumesc!nail biting

| gabicoo a răspuns:

Eu zic să nu politizăm. Acum 4 ani am spus niște adevăruri despre carantină și achizițiile din pandemie, iar acum 3 ani mi-am exprimat opiniile asupra politicilor de vaccinare ale altui partid aflat vremelnic in alianță cu primul și mi se ștergeau comentariile. Dacă adminii și-au păstrat "echidistanța'' îi rog sa șteargă și această postare. Eu nu îi voi face raport.

| Simpatic a răspuns (pentru gabicoo):

Care postare sa o sterga? a ta sau intrebarea?

| Hyperion7 explică (pentru gabicoo):

Sunt totuși niște adevăruri de care nu multi țin cont când votează.
Mai mult de atât, nu aduc aceste "informații" in văzul celorlalți pentru a politiza discuția, ci aduc acestea cu rol informativ.Mai degrabă e o întrebare cu rol consultativ.Acum,rămâne la interpretarea fiecăruia.

| Emilian27 a răspuns (pentru gabicoo):

Povesti

| Hyperion7 explică (pentru Emilian27):

Daca nu ar fi, nu s-ar povesti.

| gabicoo a răspuns (pentru Simpatic):

Întrebarea.

| Simpatic a răspuns (pentru gabicoo):

Pe TPU am observat ca se sterg lucruri numai in urma "reclamatiilor" deci daca nimeni nu da raport totul va fi safe!
cand se aduna rapoarte mai multe, atunci nu cred ca se face cercetare ci se sterge ceea ce mai multi useri au raportat!
de ce ar raporta insa cineva aceasta intrebare? ei bine nu stiu, dar fiecare cu "nebunia" lui!

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Și chiar de ar raporta-o multi, ii invit sa consulte regulamentul TPU.

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Nici eu nu zic ca este ceva in aceasta intrebare contrar regulamentului, dar nu ducem lipsa pe TPU de fanatici religiosi sau politiciwinking
si mereu cand vei lovi in afinitatile lor se vor simti lezati

| gabicoo a răspuns (pentru Simpatic):

Mie mi le raporta sau mi le ștergea @suntserios. Dura maxim 10 minute de la postarea mea până erau șterse. Dacă alții înjurau PSD-ul (aflat atunci în opoziție) nu se atingea nimeni de postarea lor. Dacă ziceam eu ceva de rău de PNL (județul Suceava fiind sub papucul lor din 2004), despre carantină, despre achizițiile scandaloase de atunci sau în 2021 dacă mă atingeam de USR și Voiculescu eram ars pe rug. Am avut o discuție serioasă - prin email - cu adminul și acel user s-a potolit.
Nu fac politică, abuzurile administrative din perioada carantinei, achizițiile nesimțite și campania dezastruoasă de vaccinare m-au determinat să iau atitudine, iar cățeii celor două partide numite mai sus mă șicanau constant pe TPU.
Și din păcate constat că în anul electoral 2024 vechile obiceiuri ale unora revin. Nu-i suport nici pe cei din PSD - ca să știi. Acum am luat atitudine pentru că nu sunt de acord cu porcăiala politică aici pe TPU.
Să fii iubit.
Cred că voi lua o pauză de TPU. Sau voi răspunde doar la întrebările legate de știință, istorie și geografie pentru că mizeria politică a revenit aici.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și nu am nimic cu autorul întrebării. Este unul din userii quality ai TPU. Nu vreau să fiu înțeles greșit.

| Simpatic a răspuns (pentru gabicoo):

Nu vreau sa ma pronunt punctat in ceea ce priveste politica, am o repulsie pentru politicieni la modul general!

Daca anumiti useri raporteza pe aceste criterii postarile tale, inseamna ca au niste locuri caldute pe undeva pe la stat, sunt de cele mai multe ori fix acei habarnisti incompetenti care plimba doua foi de colo colo si iau pentru asta bani destui nemeritat! pentru ca i-a pus acolo pe acea functie tasu sau unchisu sau mai stiu eu cine, este normal cand lovesti in "mama" lor seful unui partid, de pe urma caruia ei toti isi castiga painea, ca nu le pica bine!

si eu ma gandesc sa iau o pauza de pe TPU, iata ca suntem mai multi, m-am saturat sa vad aici scriind doar "jasmine", numai ai loc de ei si de ele, iar prin jasmine ma refer atat la cele 2 incompetente de aici, cele mai active userite care intra non-stop cat si la userii care au comportament ca si cele doua, irascibil, usor agresiv si in final toti isi varsa aici frustarile, toate acestea datorita lipsei lor de a fi oameni capabili in viata reala!

sa ne auzim cu bine!

| Hyperion7 explică (pentru gabicoo):

Cred că privești lucrurile Intr-o maniera prea dramatică.
Nu o zic in nume de rău, însă una e sa aduci in discuție niste subiecte sensibile de genul pe care le-ai ales tu,iar alta e sa consulți opinia publică cu privire la practicile nepotrivite alese de cei ce ne reprezintă.
E o diferență de nuanță, totuși.
Una e sa mă apuc sa insult un partid pentru ce mascaradă face,iar alta e sa cer o părere.
Cat despre cei ce șicanează alti useri doar pentru că nu împart aceeași părere,daca devin ofensivi,pot fi raportați,ignorați, nu trebuie sa te răzvrătești împotriva lor, e o pierdere de energie.
Stim cu toții cum sunt lucrurile, nu e nevoie de alte argumente, dar eu de asta nu am mai auzit.Adica na,atât timp cât respecți legea și îți faci de cap in campania electorala,e una,dar sa faci tu o "precampanie" electorală doar pentru a fi ales, e alta.
Sper că ai înțeles diferențele de nuanță.
Ce sa zic, privește partea buna, decât să vezi întrebări legate de sarcini nedorite și prezervative sparte, mai vezi și tu pe nea' Marcel cum își face de cap in precampanierolling on the floor

| Hyperion7 explică (pentru gabicoo):

Voiam să dau reply lui simpatik, my bad!
Cat despre dv, apreciez faptul ca-mi apreciați activitatea pe platforma și va mulțumesc pentru feedback-ul pozitiv!

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

"Ce sa zic, privește partea buna, decât să vezi întrebări legate de sarcini nedorite și prezervative sparte, mai vezi și tu pe nea' Marcel cum își face de cap in precampanie"

eu as vrea sa dispara aceste categorii de pe TPU (cele in care intra toti limitatii care intreaba numai non-sensuri) si carora le raspund "trollii" de clasament!
atunci vor disparea toate' jasminele' dintre useri! atunci va ramane doar lumea buna...nu stiu daca eu raman printre 'lumea buna', dar cel putin nu-s o "jasmina"

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Da,ai și tu dreptatea ta, nu neg, însă care ar mai fi sensul platformei?
Jasminele nu vor dispărea, n-au cum.De exemplu, sunt peste tot aceste Jasmine, fie că vorbim de viață reală, rețele sociale și unde mai vrei tu
Pentru că românul e cârcotaș și priceput la toate și, ca sa fie treaba treabă, lumea buna s-ar plictisi fara troli care sa le crească tensiunea sau sa o facă să râdăwinking

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Mie imi plac anumiti troli, aia care fac caterinca aici, dar imi displac prostii aia care intra cauta polemica si injura apoi, niste limitati de 2 bani!
si da si tu ai dreptate in ceea ce zici, esti un tanar capabil!

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Mie,sincer,îmi displac toți,dar daca m-aș lua de fiecare pentru fiecare chestie,as lua-o Brăila.Așa,ii las in pacea lor,iar dacă întrec măsură,raport.
Scopul meu e sa ofer răspunsuri ajutătoare și să raportez ceea ce întrece orice limita,dar în rest,doar îmi fac treaba și îmi văd de treabă.
Cat despre cei ce înjură, sa știi că nu au o problema cu tine sau cu mine, ci probleme au la mansarda lor, atât de simplu.
Cat despre ultima parte, mulțumesc, mă flatezi kiss

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Ma bucur ca iti displac trollii
insa te rog numai pune emoticoane de genul acesta "kiss" ca o sa creada astia pe aici ca facem propaganda LGBT laughing

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Lasă,se mai pupa și bărbații, uita-te în clipul trimis de mine, chiar mă simt gelos pe Ciolacu ca e pupat de alții și eu nusad

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Si popii sunt pupati de babe, mai ales li se saruta mainile
dar mai sunt si acesti barbati care sunt pupati... la inel : https://youtu.be/pKITg0dvBXw?feature=shared&t=40

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Vezi? Nu te agita atât, până la urmă se pupa 2 legende, nu 2 troli, așa că, te rog frumos
Plus că nu da nimeni scroll până aici, poate nici nu o sa mai fie întrebarea...așa că nimeni nu o sa vadă day dreaming

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

2 legende ce frumos a sunat happy
intrebarea este destul de vizibila pe platforma are deja 75 de replayuri si continua sa adune...
deci ramane valabil "dictonul" ca romanului ii place circul si politica laughing

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Mereu o plăcere, iar când vine vorba și de mici, tigăi și ulei gratis, romanul e și mai fericit! Trăiască micii, trăiască bereaaa!

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Da, nu pot sa contest!
gata las off-topicul
caci daca cei de aici, de la partide, fac raporturi fata de cele ce se discuta pe aici si vom fi cu totii suspendati? laughing

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Am idei, stai liniștit
Eu sunt un izvor de idei creative, trust me!winking

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Nu am zis nimic in acest sens!
cred ca era vorba de replay pentru altcineva?! stima

| Hyperion7 explică (pentru Simpatic):

Nu,nu
Sper că nu te-a supărat mica mea atenționare pe care i-am adresat-o din greșeală lui Gabi o, dar care era, de fapt, pentru tine, nu?

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Nu man cum sa ma supar? stai linistit

| LisaJulie a răspuns:

Nu îl prea plac! Nu pot înțelege cum de oamenii cred ca el e diferit! E la fel ca alți politicieni

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Probabil pentru că au o viziune distorsionată asupra sa?
Pentru că nu au capacitatea de a înțelege ce se întâmplă, de fapt?
Sau pentru că nu e sincer cu alegătorii și alegătorii, naivi, cred că o pomană venită din partea oamenilor politici e doar pomana și atât?
Greu de dat un verdict

| LisaJulie a răspuns (pentru Hyperion7):

El zice ca e conservator, dar eu nu am auzit sa ajute mediul rural cumva

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Se presupune ca cei numiți conservatori ar trebui sa facă ceva pentru mediul rural

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Și n-ai văzut că face? Face chef cu mici și bere gratis pe terenul de fotbal al comunei/satului respectivlaughing
Ce? Vrei mai mult? Nieh, poate mai târziu rolling on the floor

| LisaJulie a răspuns (pentru Hyperion7):

Pai dacă le dai mici și bere la romani îți dau și haina de pe ei! Nu generalizez! Din nou iertați-ma useri de pe TPU

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Asta îmi dă vibe de tovarășul ceașcă
Sa nu mă iertați dragi useri, oricum nu ajungeți să dați scroll până aici laughing

| ILikeBlackCats a răspuns:

Concluzie: Daca ai apa, canal, pensie, esti fericit si sufleteste si trupeste laughing.
Concluzia 2: Merg chelbosii pe strada si striga "votati psd-u", si toata lumea se conformează.

| Hyperion7 explică (pentru ILikeBlackCats):

Da,da tu știi ce e mai amuzant, că acelasi om zice, imediat după, ca răspuns la întrebarea jurnalistului, daca are toate acestea, el zice nu încă.
Concluzie 3:Mai prindem încă jumate de deceniu fara apă, canal și toate alea crying

| LisaJulie a răspuns (pentru ILikeBlackCats):

Pai chestia e ca unii nu au nici atât!

| LisaJulie a răspuns (pentru ILikeBlackCats):

El se plimba cu trotineta de ziua copilului în timp ce mulți copii și din sate dar și din orașe fac foamea și se culca nemâncați

| LisaJulie a răspuns (pentru ILikeBlackCats):

Dulapul făcea turul lumii și mulți romani nu isi permit nici vacanțe în țară

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

Pai daca are pensie specială, normal!
Jos dulapurile de la conducere, vrem oameni supli, care știu să facă foamea!

| LisaJulie a răspuns (pentru Hyperion7):

Totuși i-a mers un proiect! România educata! Suntem foarte educați la consumul de droguri, bataie și fumat în spatele scolii! Aproape în fiecare scoala este asta! Great performance

| ILikeBlackCats a răspuns (pentru LisaJulie):

Adevarat tot ce-ai zis, dar parca ce putem face?

| Hyperion7 explică (pentru LisaJulie):

N-ai înțeles intenția proiectului,se pare.
Intenția era să facă un proiect inteligent pentru a păcăli maselewinking
I-ar mai fi mers lu ciolacu sa viseze scaunul lui Iohannis daca eram o țară educata? Nieh.
Oricum,le ce studii au ăștia de ne conduc,de ce ar trebui sa fim mai deștepți decât cei care ne conduc? Nu e suficient că vedem cazuri de oameni deștepți care mor de foame?
Nu mai fiți mai deștepți,va prăjiți crierul bă! Trageți o dușcă de bere, luați un mic cald, asta e tot ce contează! Sa te simți bine, nu sa ai creier!

| LisaJulie a răspuns (pentru ILikeBlackCats):

Este timpul pentru o generație noua de politicieni

Întrebări similare