| BitchInRedDress a întrebat:

Cine candidează la președinție momentan in afara de Nicusor? Nu am urmărit politica de ceva timp! Sa nu-mi spuneți de CG! Ma apuca crizele

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deocamdata nimeni nu si-a depus candidatura.
Au anuntat ca vor candida Crin Antonescu, Nicusor Dan, Elena Lasconi, C.G. si alti cativa, dar fara sanse de a accede in turul 2, cum sunt Gigi Becali, Ana Birchall, Funeriu, etc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Inca nu s au depus dosarele.
normal ca candideaza cg, crezi ca si-a riscat libertatea si a cheltuit atat ca sa renunte?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Nu e vorba ca a cheltuit EL, ci ALTII care vor ceva in schimbul banilor alora...

| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Normal ca nu el... era de inteles ca altii au cheltuit pentru el ca sa obtina X beneficii

| Frank51 a răspuns:

Pe lângă cei menționați, deși încă nu și-a arătat intenția, este posibil să candideze Ilie Bolojan. Posibil dar improbabil.

| ReddY25 a răspuns:

Votează cu Becaliwinking

| LisaJulie a răspuns:

Mai candidează Crin Antonescu, Elena Lasconi, Victor Ponta, Daniel Funeriu, nu știu cine îi va vota

| BitchInRedDress explică (pentru LisaJulie):

Lasconi e simpatica nu ti se pare? happy nici ponta nu e rau. Eu unul nu inteleg cum naiba va fermecat asa rau CG de il votati pe el.

| suntserios a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Ponta nu e rau? Esti serios? Ponta asta care a la sustinut public pe Georgescu?

| LisaJulie a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Eu nu l-am votat, nici nu știam de el! Mai bine ca nu știam, am cam văzut ce declarații are

| BitchInRedDress explică (pentru LisaJulie):

Foarte bine ai facut bravo

| Cipi1212 a răspuns:

Crin Antonescu, Lavinia Șandru, Victor Ponta, Gigi Becali, Elena Lasconi sunt câțiva.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Mai este cristian sima si victor ponta care si-au anuntat intentia, acum vedem cate semnaturi strang...

| Andrei_Gherman_1996 a răspuns:

Becali castiga