Deocamdata nimeni nu si-a depus candidatura.
Au anuntat ca vor candida Crin Antonescu, Nicusor Dan, Elena Lasconi, C.G. si alti cativa, dar fara sanse de a accede in turul 2, cum sunt Gigi Becali, Ana Birchall, Funeriu, etc.
Inca nu s au depus dosarele.
normal ca candideaza cg, crezi ca si-a riscat libertatea si a cheltuit atat ca sa renunte?
Nu e vorba ca a cheltuit EL, ci ALTII care vor ceva in schimbul banilor alora...
Normal ca nu el... era de inteles ca altii au cheltuit pentru el ca sa obtina X beneficii
Pe lângă cei menționați, deși încă nu și-a arătat intenția, este posibil să candideze Ilie Bolojan. Posibil dar improbabil.
Mai candidează Crin Antonescu, Elena Lasconi, Victor Ponta, Daniel Funeriu, nu știu cine îi va vota
Lasconi e simpatica nu ti se pare? nici ponta nu e rau. Eu unul nu inteleg cum naiba va fermecat asa rau CG de il votati pe el.
Ponta nu e rau? Esti serios? Ponta asta care a la sustinut public pe Georgescu?
Eu nu l-am votat, nici nu știam de el! Mai bine ca nu știam, am cam văzut ce declarații are
Foarte bine ai facut bravo
Crin Antonescu, Lavinia Șandru, Victor Ponta, Gigi Becali, Elena Lasconi sunt câțiva.
Mai este cristian sima si victor ponta care si-au anuntat intentia, acum vedem cate semnaturi strang...
DaciaRomania întreabă:
Kamacho întreabă: