Sub nicio forma! Romanii nu vor sa se întoarcă în comunism și am auzit oameni care au votat toată viața PSD și PNL dar sunt gata sa voteze pana și pe cel mai progresist om și ateu, ei care au mers toată viața la biserica, doar ca să nu iasă unul care va izola România și o va scoate din relațiile cu Europa! Mulți români încă mai au gustul amar al totalitarismului și nu vor sa se întoarcă acolo
"Mulți români încă mai au gustul amar al totalitarismului și nu vor sa se întoarcă acolo"
Iar traiesti in bula ta. E trist. O sa te loveasca realitatea.
Oamenii care au trait in totalitarism sunt acum nostalgici dupa asta. Nu s-au putut adapta si acum au ramas de caruta. Vor inapoi cineva sa le zica si sa le faca.
Daca azi se fac alegeri Simion castiga.
Ești amuzant și faci o caterinca tare! Și când o sa ma lovească realitatea și cum mai exact?
Cand vor fi alegeri... si cand o sa ajunga niste extremisti la putere... o sa auzim propuneri de legi absurde fara sens economic. O sa auzim de pomeni electorale grave. O sa auzim cum pleca investitorii samd.
Pana în 2028 se mai pot intampla multe! Poate câțiva din actuala coaliție mai mișca ceva și se vor vedea rezultate pana atunci! Pentru președințiale nu imi fac griji! Întotdeauna un președinția a luat doua mandate consecutive în afara de Iliescu și Constantinescu care nu a mai candidat! Asa numiții,, suveranisti" vor avea un candidat slab, probabil Târziu sau Lavric, care nu va intra in turul doi
Nu cred ca va ajunge, cel putin pana acum s-a votat mereu impotriva unui asemenea specimen.
Sau Simion care e pe cai mari si care pregateste deja suspendarea lui Dan. Are nevoie doar de PSD. Usor de obtinut.
Mda! Intr-un alt univers va mai avea șanse galeristul! Ponta și Geoana ce șanse au mai avut?
Ponta si Geoana nu au candidat din partea unui partid aflat pe val intr-o lumea in care extremismul castiga teren. Mare diferenta
GulDan întreabă: