anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce a fost aprobat acel cvorum?
de ce sa se asocieze imaginea celor care au spus "NU" cu cei care nu s-au prezentat?
de ce sa se implice alti straini in deciziile interne ale unui stat?
de ce strigau Basescu si PDL vom fi dati afara din UE?
de ce sa obtii 87% da pentru demitere si tu sa te intorci la Cotroceni?
de ce sa ranjesti ca un bou cand +~7, 2 milioane de romani nu te mai vor?
de ce au minoritatile drept de vot in tara asta?

cata nesimtire din partea lor, de ce au voie maghiarii sa vorbeasca?

da sunt anti-maghiari...cata nesimtire, sa ceara ei cu putin timp un urma autonomie...
m-am saturat de atata birocratie, de atata fatada, de atatea legi care trebuie sa le respecti pentru ca altfel nu e constitutional...
de ce sa respecti acele legi cand nu aduc nimic bun...
ce o sa faca romanul?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Cvorumul s-a aprobat la presiunea lui Baroso si doamna Merkel, stabii UE care ne-o trage mereu si cacaciosi din PDL in frunte cu betivul Basescu le-a spus miciuni cu lovituri de stat, incalcarea constitutiei si tot felul de dracii nastrusnice. Acum fie vorba intre noi, se vede de la o posta ca memţăloiaca Merkel si Baroso la acoperit cu c.a.c.a.t pe Base, chiar daca mirosea urat, ca doar ii interesa voturile parlamentarilor PDL-isti in parlamentul European in avantajul lor, ca de al nostru, Dumnezeu cu mila, tocmai UE drept recompensa romanilor ne-a dat taierea fondurilor europene prin Programul Operational sectorial Transporturi si urmeaza probabil si banii pentru agricultura. Tocmai de aceea noi trebuie sa-i "multumim" lui Basescu ca ne aduce numai "avantaje" deoarece el stie cel mai bine cum sa pupe cururile celor care le-o trage frumos romanilor. Traiasca Base inca 20 de ani in fruntea statului si in final va fi un popor fericit, doar el si Udrea care trebuie sa apara acum dupa ce a stat ascunsa si pericolul a trecut. Sa muriti bine.

54 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întrebările astea mi le pun tot pun şi eu, dar nu reuşesc să găsesc un răspuns potrivit. Românul e umilit, prostit, batjocorit şi minţit în ultimul hal de către liderii politici şi de către membrii UE, dar noi sărim în sus ca nu cumva să ne părăsească, vezi Doamne că murim cu toţii fără UE şi fără să fim jigniţi întruna de maghiari şi de alte naţionalităţi fără ca noi să avem măcar o reacţie.

| MMihai a răspuns:

Se vede că ești un copil.
Ungurii din România sunt cetățeni ai ROMÂNIEI, și este normal să aibă toate drepturile.
Vom vedea, ce va fi!
Întoarcerea lui Băsescu, la palatul Cotroceni, nu va aduce nimic bun.

| Andrei7520152 a răspuns:

"de ce au minoritatile drept de vot in tara asta?" pentru ca au cetatenie romana. am votat pentru demitere

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Andrei7520152):

Si de ce un numar asa de mic de cetateni maghiari au votat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MMihai):

De cetateni ai Romaniei ce sunt cer autonomie?

| MMihai a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte bine fac!
Proști sunt cei care le dau nas.
PDL-ul l-a dat nas, că avea nevoie, de voturile UDMR-ului.

regis
| regis a răspuns:

Si de ce o parte din romanii nemultumiti au stat acasa? Ca eu unul am convingerea ca sunt cel putin 15 milioane de romani scarbiti de Basescu.

| monstrulet a răspuns:

De ce a fost aprobat acel cvorum?

de ce sa se asocieze imaginea celor care au spus "NU" cu cei care nu s-au prezentat?

Pentru ca stia si el ca altfel nu poate castiga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Ai dreptate!

| Andrei7520152 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te referi la secuii din transilvania. nu stiu de ce nu au votat, poate pentru ca nu le pasa de ce se intampla in Romania, ei isi vad de ale lor

| YouNoob a răspuns (pentru Hombre):

Sincer chiar imi doream ca USL sa il dea jos pe Basescu, pentru ca dupa sa se repete istoria, PSD sa se separe de celalat partid lovindu-i cu suturi in fund pe toti, iar eu probabil mi-as fi putut lua cetatenie aproape oriunde dupa sanctiunile puse pe Romania de UE
Inevitabil, Nastase ar fi fost eliberat, ca mascarada asta pana la urma asta e, un teatru ieftin al lui Iliescu si Felix.
O data eliberat, Basescu era ala rau si Nastase devenea victima. Saracul... si acum tin minte cand l-a intrebat la TV cat costa o paine si nu stia pretul, cand a zis ca un om poate trai cu 17 RON pe zi si mananca si o ciocolata, in timp ce el o ardea cu matusa Tamara si importuri China, dar sa fim seriosi, prostimea voteaza PSD-ul pentru ca nu stiu ce a fost inainte, iar cei care stiu. au un iQ subunitar daca fac asta.
Multi inca isi aduc aminte de ce e criza in Romania si putem sa mergem pe domenii. sanatate de ex, cand Nastase in 2000 avand sustinerea lui Iliescu, a mutat banii din sanatate la pensii lasand sistemul sanitar in paragina, dar nu era nimic nou, Iliescu era obisnuit cu astfel de gesturi pentru ca in 90 a procedat la fel, creendu-si propria sa "prostime" prin faptul ca i-a scos la pensie la 50 de ani pe toti, lasandu-ne pe noi pustii sa muncim acum ca sa tinem in spate 3-4 pensionari, ne-a sugrumat cu impozite si taxe doar pentru a avea voturi in urmatorii 20 de ani si asa cum ziceam Nastase, progenitura lui a fost sustinut sa faca la fel si in mod evident si Ponta (mucosul lui Nastase) v-a avea acelasi tel.
Lista poate continua, cu, criza de la CFR, cand Mitrea cumpara pix-uri din buget cu 10, 000 dolari / bucata, si asmd.
Revenind totusi la subiect, inainte de a abera pe forum-uri, mai bine ai incepe sa citesti si presa externa, pentru ca se stie foarte bine ce se intampla in Romania, cat despre banii europeni sa stii ca nu Basescu face proiectele si nu el le aproba, exista ministrii si un parlament pentru asta, iar daca UE e asa naspa de ce plangi dupa banii lor?
Mi-as dori ca toti USL-istii sa traiasca cu banii pe care Nastase ii calcula si sa-i numere ouale in timp ce el face mil euro din tepe.

| YouNoob a răspuns:

Generatia McDonalds ar trebui sa citeasca ce s-a intamplat, din 89 pana acum inainte sa deschida gura si sa spuna numai tampenii!

| harciog a răspuns:

Haideti doar sa invatam sa privim liber si sa acceptam optiunile politice ale tuturor caci Romania nu are un electorat de numai de 7 + - 2 milioane.Asta inseamna democratia nu insusirea fortata, cum de fapt au inceput USL-ul, a puterii. Exact asta a fost"lovitura de stat".Ar trebui sa invatam sa conlocuim cu alte nationalitati minoritare chiar daca avem ceva impotriva lor.Ce s-a rezolvat cu lovitura asta? Bani cheltuiti, banii nostri si avem curajul sa incercam sa nu vedem ca deja a inceput recuperarea lor.Cum? Prin devalorizarea leului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Andrei7520152):

Isi vad de ale lor? eu cred ca sunt doar ascultatori...au ascultat ce le-au zis liderii lor...

| YouNoob a răspuns (pentru Noluckjustskill):

Ti-am zis sa citesti ce s-a intamplat din 89 pana acum, mucosule, adica cu 5 ani inainte sa te nasti...
In primul rand Basescu a comandat un vas in ape internationale, crezi ca salariul lui sau pensia sunt mici?
In afara de asta gestu de a dona salariul de presedinte e onorabil avand in vedere ca el ca presedinte are cam tot gratuit.
Acum legat de restul ti-am explicat ce s-a intamplat cu sanatatea in 2000 si aia a facut-o PSD-ul adica Nastase cand tu te jucai cu p.u.t.a in pamant de aia au plecat medicii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru YouNoob):

Bine nu au facut nici PSD inainte nici PDL acum, sunt plini de uscaturi toti...
Basescu sincer s-a dus la Merkel si-a... s-a plans ca o...
poza in victima si inainte de suspendare ranjea ca un bou
m-am saturat sa ne ranjeasca asa in fata, un ce, un debitoc!
buni nu sunt niciunii, dar mai rau decat acum nu cred ca ne poate fi
de ce au imprumutat bani de la fondul monetar de capul lor, de ce guvernul Boc si-a asumat raspunderea pentru atatea?

| YouNoob a răspuns (pentru Noluckjustskill):

E criza mondiala, de aia trebuie sa strangi cureaua, iar Vacaroiu a vandut peste 21 de nave, nu Basescu.
Averea cea mai mare o au fosti PSD-isti: Nastase, Mitrea, Patriciu, Vantu, Felix, etc dar cat de prost sa fi sa votezi cu unu care fura pe fata gen Nastase si sa te plangi ca merge rau?

anonim_4396

Cenzureaza-te, nu mai acuza, vorbeste civilizat...
multi se revolta in desi nu cunosc situatia...
de ce cu 87% impotriva ramane la Cotroceni?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Noluckjustskill):

Cenzureaza-te

| YouNoob a răspuns (pentru anonim_4396):

La Merkel se duce toata lumea sa vorbeasca.
Pai nu e complet normal sa iti asumi raspunderea pentru fiecare lege pe care o dai?
Nu poti sa dai legi sau sa faci platforme program si sa zici ca nu iti asumi raspunderea pentru ele, tu le-ai facut... e ca si cum ai fi paranoic...
Bani trebuie imprumutati sau luati de la UE pentru ca pustii tin in carca 3-4 pensionari, sunt prea multi din cauza PSD-ului, adica a lui Iliescu care i-a scos pe toti la 50 de ani, dar majoritatera sunt fonduri nerambursabile.

Gaseste si tu o chestie logica inainte sa spui ca "nu-mi place de ala ca ranjea" pana la urma e vorba de mult mai multe lucruri decat de ce iti place tie. si babele faceau la tara la fel
"-De ce votezi bre cu Nastase?"
"-Ca arata mai bine"
Ideea e simpla, adu argumente plauzibile de ce nu iti place om sau o doctrina politica nu chestii infantile!
Eu pentru PSD am 1031948 milioane de minusuri, pentru PD inca nu am pe atat, si in mod categoric nu sunt partidul perfect, dar cel putin nu s-au mai intamplat o parte din mizeriile din trecut

87% din cei 40% care au fost la vot... deci daca mergeau 100% la vot inseamna ca 60% din populatia Romaniei este anti USL... matematica e usoara

| Hombre a răspuns (pentru YouNoob):

Spune o singura data dupa 1989 cand s-a votat 100% in Romania si spune daca intr-o tara cu sistem pluripartidic daca s-a votat in istoria lumii 100%? Tu vinzi blana ursului din padure? Ti-am citit postarile, Doamne de ce de ineptii si prostii poti sa spui, in ce padure ai trait frate?

anonim_4396

46%,23 au fost la vot conform BEC
~87% au votat pentru a-l demite
~13 au votat pentru a ramane

nu stiu ce matematica ai invatat tu dar
e normal sa spui populatiei sa stea acasa?
s-au adunat cei care au stat acasa la indemnul celor de la PDL(mai mult sau mai putin) cu cei care oricum nu veneau, uite-te la alegerile sau referendumurile precendente, era aproape logic ca nu se vor starnge ~9 milioane de voturi(mai ales cu indemnurile PDL)...

a fost hotie pe fata sa indemni cetateanul sa nu iasa la vot...sa nu mai vorbim de cei din PDL care au strans buletinele oamenilor la greu

Guvernul Boc:

cand ai majoritatea parlamentara si iti asumi raspunderea, daca depun cei din opozitie motiune de cenzura ce sanse crezi ca are sa pice acel Guvern?

| YouNoob a răspuns (pentru Hombre):

Daca = teoretic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

El asociaza pe cei ~63% cu cei care voteaza "NU"
explica-i tu ca doar ~13% au votat "NU"
restul nu s-au prezentat din diverse criterii politice, unii la indemnul celor din PDL...

incerca sa-i explici daca ai cum ca desi 87% il voiau demis el se intorce la Cotroceni...

Acasa au stat si o parte din fanii PSD-ului, pentru ca s-au scarbit si ei.
Deci e hotie sa ii zici ca are dreptul sa stea acasa dar nu e hotie sa apari la TV gen Iliescu, Ponta etc si sa zici sa vina sa-l dea jos, adica a influenta votul nu e deloc hotie nuuu
Aia din PSD nu strang buletine loool. adica dau 50 RON la babe sa tipe in fata guvernului, vezi doamne protest, dar ei sunt sfinti saracii. nu pun mana pe buletine ahahahhahahahah
Sa depuna motiune de cenzura pentru ce?

Întrebări similare