Cumpăra și tu de unde e ieftin și bun. La noi e tot cu 28 lei Shaorma sau Kebap. Aia de la Glovo te și fura, asa am auzit. De la un amic de aici, odata nici nu a mai primit ce a comandat cineva pentru el.
De acord, da scumpesc tot pe ascuns. In realitate nu exista nici o plafonare, doar minciuni vândute naivilor
Eu cumpăr zilnic de la magazine așa am obiceiul și mereu văd când se scumpesc. De câteva zile din nou au scumpit, Viva costa 7 lei 30 e strigător la cer!
Si companiile profita de inflatie sa scumpeasca nejustificat. Deja nu ma mai mir cand merg la magazin si vad ceva mai scump cu 1 leu decat saptamana trecuta. Si trebuie sa stii de unde sa iei. De ex azi am intrat in Profi sa caut un deodorant si era 25 lei. Apoi am intrat la un magazin La doi pasi si acelasi deodorant era 11 lei. Regula de baza e sa mergi la magazine gen Profi, Mega doar pentru un lucru de care ai nevoie pe moment, pentru a face cumparaturi saptamanale recomand Lidl, Penny, Kaufland. Chiar si Carrefour a devenit foarte scump. Cat despre fast food, pe Glovo sunt preturi mai mari decat in locatii pentru ca ei cer comision. O shaorma mare de pui se invarte in jurul a 30 lei in Bucuresti. Eu iau de obicei de la Shaormeria Baneasa sau Mister Kebab si costa 32 lei shaorma mare. La Socului ajunge deja la 40 lei. Nu mai comanda de pe Glovo. Ia si tu autobuzul cateva statii si iti iei singur shaorma. In vremurile astea e bine sa economisim cat se poate
Chips sau perinuțe? Și 20 lei e mult un Sandwich, când cartofii sunt cu 1, 5 lei kg. Sau kg de ceafa 30 lei la Unicarm. 7 lei o porție de cartofi prăjiți. Cumpără de la Penny ca au oferte bune dacă ai card la ei.
La Unicarm unde e foarte ieftin, și au și reduceri mari in weekend cum nu au nimeni decât poate supermarket-urile cunoscute. Asta am sesizat și eu; azi e un produs 4 lei peste o săptămână 5 lei 20 de bani.
Nu are legătură, pur și simplu se scump alimentele așa pe nesimțite.
Perinuțe,dar ciudat e că nu toate dulciurile s-au scumpit, doar unele ( puține la număr ), oricum mereu se scumpește ceva. La Unicarm e cel mai ieftin trust me
Am luat la oferta cu vreo 5 lei dar cu luni de zile în urmă. 7 lei nu dau. Și suc mai bine iau la litru ca e 9 lei, decât la jumătate. Am luat cu 10 lei la 2 l Pepsi nu demult.
Plafonarea taxelor nu inseamna plafonarea preturilor. Doua concepte total diferite.
Cel mai bine e sa ștergi Glovo și să îl reinstalezi cu email nou și număr de tel nou. Așa vei evita multe taxe și cea de livrare curier și ai la 25% reducere sau chiar 40 la prima comanda. Dar daca comanzi din supermarket doar ai că avantaj livrarea gratuita și poate unele oferte la alimente. Eu am luat 1+1 pepsi twist la 2 Litri la 13 lei 90, 14 lei, și câteodată la 7 lei 50 Pepsi la 2 litri. In rest la magazine e prăpăd. Nici eu nu mi-am luat, am rămas uimit când am văzut, îmi tremură mâinile când am văzut. Nu mai e de stat în Romania sincer, o sa fie tot mai de rahat totul. O sa ne scoată facturile afara din casa, nu o sa facem fata noi saracii.