| tonyc7 a întrebat:

E adevarat ce se spune? Ca oamenii singuri devin foarte deprimati in aceasta perioada, de Sarbatori? Mai ales de Revelion, cand nu au cu cine sa il petreaca si nici unde sa se duca? Sunt atatia oameni singuri in tara asta, de toate varstele, deprimarea asta de Sarbatori chiar ii loveste pe cei mai multi dintre ei?

7 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Probabil de la analogia ca "X si Y sarbatoresc cu familiile de sarbatori, iar eu Z nu ma aseman cu ei in sensul asta", dar aici intervine si interpretarea ca "eu Z, de ce am ajuns asa?".
Asta este modul uman de a explica ipoteze limitate, daca nu faci ceva in privinta problemelor sociale, nu putem sa vedem cum noi nu avem ceea ce alti pot avea, desi ei nu indeplinesc modul nostru de viata respectat de anumite norme morale.

Pe scurt, discriminam cei ce ne sunt apropiati, ca mai apoi in anumite situatii sa realizam ca suntem fara multi prieteni, iar cei ramasi au la randul lor alti prieteni care petrec alaturi de ei, iar noi ramanem pe dinafara, dar eu ma gandesc ce cred oare vacile cand le luam puii dupa nastere? Exact, se adapteaza si in majoritatea raspunsurilor vor continua sa existe.

| Neagracaceara a răspuns:

Da,putem vorbi in chat privat daca doresti

| TimberWolf a răspuns:

Iti dai seama, cand sti ca toti chefuiesc si se distreaza si tu bei singur.

| Misteriosul333 a răspuns:

Adevărat.

| gabicoo a răspuns:

Taci și bea in continuare!winking

| Nimeni20192018 a răspuns:

Este adevărat. Dar depinde de la persoană la persoană.

| LisaJulie a răspuns:

Este trist intr-un fel! Chiar sunt mulți oameni care nu au cine sa își petreacă Crăciunul! Este bine totuși sa facem o vizita unor oameni pe care îi vedem mai singuratici