| justme2226 a întrebat:

M-a prins poliţia la ora 3 noaptea pe stradă și mi-a cerut datele și numele părinților. Am 19 ani, ţin să menționez. S-a uitat poliţistul cam lung la mine, dar după mi-a zis "Să ai seară frumoasă". Să mă aștept la vreo amendă prin poștă?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu poti fi amendat daca nu ai facut nimic ilegal, de la intrarea in starea de alerta nu mai exista interdictia privind circulatia pe timp de noapte.

| Emazio a răspuns:

Cum adica te-a prins, făceai ceva ilegal? laughing de cand suntem in stare de urgență poți sa iesi afara cand vrei. Daca nu ți-a scris proces verbal pe loc nu ai ce sa primești acasa

| Annastassia a răspuns:

Si eu as intreba acelasi lucru: daca te-a prins, inseamna ca faceai ceva ilegal, asa-i?
I-ai aratat buletinul?

In orice caz, datele tale si ale parintilor tai, sunt deja in raportul polistului din noaptea cand te-a prins, iar daca exista vreo spargere, infractiune sau viol in zona respectiva, veti fii cercetati, fiind suspecti, asta ca sa stii de ce ti-a cerut datele la ora aia din noapte.
desii, inca nu ne-ai spus ce faceai ...cand te-a prins Politia.

| justme2226 explică (pentru Annastassia):

Nu mi-a cerut buletinul, m-a întrebat data nașterii, numele meu și al părinţilor. Acum nu știu dacă este legal sau ilegal.

| Annastassia a răspuns (pentru justme2226):

Este perfect legal sa te legitimeze in miez de noapte.
Dupa cum spuneam, poti fii incadrat la "activitate suspecta" pentru ca nu-i normal ca la 3 noaptea sa umblii pe strazi.

| justme2226 explică (pentru Annastassia):

Mă duceam acasă. Am stat la o prietenă și de la ora 1 dimineața am avut niște probleme și aveam nevoie urgentă de pastile și de asta am ales să mă duc acasă fiindcă nu mă simţeam bine. Eu stau cu gândul la amendă, nu a zis nimic de proces verbal. Dacă era ceva, menţiona el, nu?

| Annastassia a răspuns (pentru justme2226):

Stai un pic, acum am vazut ca tu ai doar 18 ani si esti fata.
Foarte dubios intr-adevar, singura la 3 dimineata pe strazi...

Răspuns utilizator avertizat