| Germanu2904 a întrebat:

Noroc. Care este opinia voastră, alegătorii care au susținut candidați pro-europeni în primul tur al alegerilor prezidențiale vor merge, în turul al doilea, către Nicușor Dan? Sau este posibil ca o parte dintre ei să se orienteze spre George Simion?

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Nu, nu cred că pro-europenii vor vota cu Simion.
Rușii îl susțin public pe Simion și se bucură că a câștigat, sunt slabe șanse ca pro-europenii să voteze așa ceva. Și cel puțin teoretic suntem mai mulți pro-europeni.

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Către Simion - NU! Însă o mare parte dintre ei nu vor veni la turul doi.

| siriusblack98 a răspuns:

"Canditati pro europeni" rolling on the floor) Adica cei care au sustinut niste hoti plini de dosare penale. S-a uitat deja ce a facut Ponta cat a fost prim ministru? De oamenii aia care si-au pierdut vietile doar ca sa primeasca el cetatenie sarba ce se mai aude? Dar de familiile lor?
Iar in privinta lui Dan, personal daca gestiona altfel lucrurile la primaria capitalei nu aveam nimic cu el. Poate ca multe decizii nu tineau numai de el dar nu il vad potrivit in rolul de conducator al tarii. E prea "moale" si sunt sigur ca si majoritatea oamenilor vad aceste lucruri deci ramane doar Simion. Pe Simion eu personal NU il am la inima ca mi se pare un om care se da dupa cum bate vantul dar pana acum macar nu a facut rau nimanui din ce se cunoaste despre el public.

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să ne orientam spre NATO și UE.

| mihai69 a răspuns (pentru siriusblack98):

Nu l-ai văzut la meciuri, în galerie.

| Frank51 a răspuns:

Logic că o parte vor alege GS, poate chiar un procent mare, 30-40%. O să mai discutăm probabil de multe ori pe tema asta, problema principală a lui ND este mobilizarea electoratului care nu a votat în turul 1. Apoi problema nr2 este convingerea "rațională" că GS nu este de fapt o opțiune (foarte dificil să faci așa ceva pe niște animale).

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Update: Ciolacu - covrigar, combinagiu-gropar și mare pro european sad - a indicat simpatizanților PSD să voteze cu cine le dictează conștiința. Pe scurt să nu voteze cu Nicușor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu are nici o relevanță.
Președintele nu are prea multe prerogative.
Cel mai important aspect: indiferent cine iese președinte, cu situația economică actuală în care ne afundăm, nu va fi deloc roz pe scaun la Cotroceni.

Ne mai sufla și Crivățul in ceafa!

| minrest a răspuns (pentru gabicoo):

M-am prins de ce a zis asa. Oamenii astia nu au constiinta, deci ii indeamna sa stea acasa.

| EliLeli a răspuns (pentru siriusblack98):

A contestat legea prin care armata are voie sa doboare drone rusești pe teritoriul României. A incercat sa facă rău, mult, dar nu i-a ieșit pentru că... oamenii care au fost înainte au avut grijă și de asta in timp ce-și umpleau buzunarele. Nu e Simion cel pe care sa te poți baza.

| siriusblack98 a răspuns (pentru EliLeli):

Nu avem cine stie ce variante.

| EliLeli a răspuns (pentru siriusblack98):

Una tot avem.

| siriusblack98 a răspuns (pentru EliLeli):

Intr-adevar, o varianta mai proasta decat cealalt avem.