| AlEx28976qual a întrebat:

Nu credeam că ajung să întreb pe TPU dar plănuiesc anul viitor în clasa a 10-a să mă transfer de la socio la mate-info doar că deși încerc să caut și să vorbesc cu directori sau secretariat nu prea aflu multe, cam când se dau diferențele (înafară de "în vară")? Din câte capitole dau (în general)? Ce dificultate au, trebuie să iau cel puțin 5 medie la verbal și scris sau 5 la fiecare? 5-ul acela ține pe post de admis sau respins și dacă admis se consideră cei cu cea mai mare medie la finalul anului? Dacă vreau să aflu mai rapid (relativ) materia/capitolele, pot să le aflu de la cineva gen profesor sau ceva? Se postează materia cu 10 zile înainte, mai târziu dacă am ghinion? Imediat se termină clasa, la mine la școală nu se știe "nimic" și persoana alocată transferurilor nu este. Dacă știți ceva sigur sau ați reușit să vă transferați sau ceva în plus e bine primit, mulțumesc pentru atenție.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"trebuie să iau cel puțin 5 medie la verbal și scris sau 5 la fiecare?" - corect!

" 5-ul acela ține pe post de admis sau respins" - corect!

" să aflu mai rapid.../capitolele, pot să le aflu de la cineva gen profesor " - nefiind secret, iar corect!

"Se postează materia cu 10 zile înainte" - nope, pentru e TOATĂ materia clasei a 9 a!

| Selfideas911 a răspuns:

Nu iți recomand, dar este un chin la mate-info, eu fiind la intensiv info doar amplifică suferința pe care o am zilnic, 6 ore de info săptămânal o să-ți dea mintea peste cap și cele 4 ore de mate și română, deci NU recomand o mutare, dar faci cum îți vrea inima și creierul. Din a 11-a ne scad niște ore și ne cresc la materii importante.