Asta e parerea ta.
costurile parasirii UE ar fi imense pe toate planurile
Asta e parerea ta.
Eu nu vreau sa intre tara mai tare in *****.
Se pierd finantari europene
Raman datorii
Pleaca investitorii
Se raresc exporturile
Vor creste taxele
Cred ca ar trebui incurajata toleranta si responsabilitatea, respectul si dorinta de a trai in buna pace cu totii. Trebuie promovata iubirea tarii, aceasta neinsemnand intoleranta fata de cei de alta etnie ci eforturi pentru integrarea lor.
Bine, asta crezi tu.
Si ce daca raman datorii? Si acum sunt datorii, oricum trebuie sa le platim. Ideea e ca nu trebuie sa mai facem imprumuturi ca intram pana la sprancene in *****.
Cine a spus? Crezi ca un om care a investit ceva aici, isi lasa investitia doar fiindca nu mai facem parte dintr-o "alianta"? Gandeste-te ca sunt bani dati aiurea daca pleaca, nu vrea nimeni sa piarda bani.
Nu cred...De unde ti-a venit o idee ca asta?
Si de ce ma rog vor creste taxele?
Plus daca nu mai facem parte din UE, granitele vor fi inchise, tiganii nu vor mai pleca (vor ramane toti in tara) iar cei plecati tot vor fi trimisi inapoi. Asa ca nu rezolvi nimic. Si nu cu economia nu ne am reveni, ar fi foarte greu sa exportam fiind din spatiu extra european. Plus foarte multe fonduri nerambursabile le am pierde, chiar daca banii aia nu sunt folositi cu cam acum
Asta ar fi si idea, sa nu plece. Daca pleaca se da vina pe noi si tot pe noi ne fac tigani. Daca am discrimina, crezi ca ar mai face pst in fata noastra?
Aici gresesti. Ne va fi foarte greu sa exportam, dar ne-am indrepta catre alte piete. Cele asiatice sunt mult mai profitabile, la fel si cele americane.
Asta e, oricum fondurile nu sunt folosite bine. Intra in buzunarul hotilor astia din parlament.
Eu_Ana_1998 întreabă:
GoldandSilver întreabă: