| GamingSoloInRetea a întrebat:

Nu voi merge la vot pentru ca nu sunt de acord cu niciunul! Voi ce părere aveți?

196 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

La moda? Crestini pe bune daca sunt 10% din aia care se declara asa. Si nu ma refer la mers la biserica sau tinut posturi si alte prostii, ci la cum ar trebui sa se comporte daca ar urma sfaturile biblice ale timplarului crucificat.
Legat de marsuri, fabulezi cit cuprinde. Cind a fost ultima parada gay? Eu nici nu stiu. Nu ma intereseaza. La fel cum sunt adunaturile alea anuale anti-avort unde nu vezi oameni pro-viata, ci habotnici anti-alegerile altora. Nu, nu sustin avortul, ci EDUCATIA pentru a nu se ajunge acolo. Iar daca din pacate se ajunge, atunci e alegerea femeii in chestiune, nu a altora care "stiu mai bine" ca asa au citit intr-o carte de povesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, pentru că se prea poate ca "stupizenia aia de colectie de povesti manipulatoare amestecate cu istorie reala ", sa fie în fapt ADEVĂRATA ISTORIE A GENESEI UNIVERSULUI SI OMENIRII!

Mai mult, și cu o Revelație despre Sfârșit!

Ca tot ziceai de manipulare!

https://youtu.be/SI3RWFZQ_RE?feature=shared

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

"La moda? Crestini pe bune daca sunt 10% din aia care se declara asa. Si nu ma refer la mers la biserica sau tinut posturi si alte prostii, ci la cum ar trebui sa se comporte daca ar urma sfaturile biblice ale timplarului crucificat."

Aici, ai dreptate! Din păcate, la capitole precum moralitate si credință cad creștinii!

https://youtu.be/c-QSOX7AGQI?feature=shared

La povestea cu avortul,
consider că avortul e o crimă! O crimă oribilă! Cea mai oribilă! Totuși, o și mai mare crimă e aceea când un copil ajunge să își ia propria viață din cauza faptului că nu e acceptat, ingrijt, iubit!
În centrele de plasament am auzit foarte adesea de asemenea cazuri!
Deci, nu încurajez avortul CLAR!
Dar cazuri în care copiii ajung victime în propriile familii sunt foarte grăitoare! STRIGATOARE LA CER!

Eu cred că, toți ar trebui să susțină viața implicandu-se și financiar, nu doar vocal!
Dacă te interesează protejarea vieții fetusului, clar te preocupa și protejarea vieții și demnității unui OM!
DECI, OBLIGAȚIA DE A DARUII CEVA PENTRU ACEEA VIAȚA PE CARE DORESTI SĂ O PROTEJEZI!

De acord cu tine privind avortul, e o crima, insa e o crima si mai mare sa aduci pe lume un copil care apoi se va chinui din motive medicale sau de tratament nasol din partea celor ce ar trebui sa aiba grija de el. Nu vad cum ar putea cineva sa incurajeze avortul in vreun fel. Incurajez CONSTIENTIZAREA a ceea ce face el unei femei, fizic si psihic, si educatia sexuala cit mai bine facuta. Dar vai, nu se poate sa vb de asa ceva cu copiii, ca daca le spui, dupa aia... e o logica atit de retarda, incit e ca si cum ai spune ca daca le predai studentilor la fizica despre bombe atomice, se vor apuca sa faca de-astea in timpul liber. Sau ca daca spui cuiva despre droguri si efectele lor, se vor apuca sa incerce.
Legat de implicare financiara, daca banii aruncati in religie s-ar duce in educatie, n-ar mai fi nici saracie si nici atitea mame adolescentine si femei mature care folosesc avortul in loc de sterilet/contraconceptionale/orice altceva.

Ce istorie? Copiata dupa altele de genul si adaugata ceva istorie a poporului evreu pe acolo? Tu cit ai citit despre alte religii, in special alea care au predatat crestinismul?

| GamingSoloInRetea explică (pentru FreddieM):

Acum ar fi momentul sa spun ca eu m-am dus la vot dar mi-am anulat votul! De ce? Consider cu fermitate ca romanii merita cu lider extremist deoarece ei sunt niște înapoiați și își merita soarta dacă nu au fost în stare sa îi elimine definitiv pe Georgescu și Simion din cursa și sa îi aresteze! Pe mine nu ma mai interesează de România deoarece am plecat din țară și chiar le doresc sa aibă intr-o bună zi un lider din asta izolationist care sa le întoarcă țara cu 50 de ani pentru ca din punctul meu de vedere asta merita! Dar dacă tu ești prost și lingi prostia românilor încât sa îți mai peste de soarta unei țări din Marea Britanie atunci ramai în prostia ta și ajuta-i pe cei care nu merita sa fie ajutați! Pe mine și pe alte persoane nu ne interesează soarta unui popor care alege extremiști! Eu sper sa ieși din prostie și din a rahat și sa nu mai votezi din diaspora pentru un popor care își merita soarta

| GamingSoloInRetea explică (pentru johnnny123):

Poate că răspunsul vine după luni de zile dar ești cam analfabet funcțional! Pana sa ne transforme in satelit mai este! Și după părerea ești și cam prost deoarece tot insiști sa salvezi România când e clar ca jumătate din populația României vrea dictatura și viața ca acum 100 de ani! De asta trebuie plecat din țară, nu sa mergi la vot și sa alegi raul mai mic

| johnnny123 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Ai avut nevoie de 3 luni ca să compilezi un răspuns, dar eu sunt "analfabetul funcțional".

De trei luni tot zbieri că pleci din țară pentru că nu te interesează ce se întâmplă cu țara, nu te regăsești în nicio platformă politică și toți sunt proști în afară de tine. De ce nu ai plecat încă?

Te tot dai pe aici "progresist", dar ești atât de praf încât nu reușești decât să faci progresiștii adevărați de rușine și să dai apă la moară georgiștilor și altora ca ei.

Am plecat! Nu vreau sa stau intr-o țară plină de prosti care pana la urma vor pune un dictator in frunte! Ramai tu dacă ești atât de naiv încăt sa crezi ca poți schimba o țară care încă mai crede ca vaccinurile covid sunt semnul fiarei dupa cinci ani și comunitatea lgbt trebuie sa ardă de vie focurile iadului! După ce va ieși un dictator președinte, îmi vei da dreptate și vei spune,, ce fraier am fost ca nu am plecat!"

Ai plecat din părți...

Dacă ai plecat și nu te mai interesează țara asta, atunci de ce continui să pui întrebări despre Simion, Șoșoacă și Georgescu?

Ca sa ma pot contrazice cu susținătorii lor! Nu vezi ca sunt din ce in ce mai mulți? Acești oameni sunt un adevărat pericol! Cum poți trai intr-o țară cu atâția oameni care sunt votanti ai lui Georgescu și Simion și sa nu fi neliniștit?

De unde ai tras tu concluzia că nu sunt neliniștit sau că sunt naiv? Sunt convins că înțeleg pericolele care ne pasc la un nivel mult mai înalt decât le înțelegi tu, iar dovada clară a acestui fapt este că tu erai un susținător al ideii de a nu ieși la vot.

Pentru ca nu vezi realitatea! Este concluzia mea! Ah, eu dau apa la moara georgistilor și simionistilor? Nu vezi ca jumătate de țara e inapoiata? Avem peste 40% locuitori in mediul rural care vor interzicerea avortului și in caz de viol, internarea in spitale a comunității lgbt și interzicerea unor vaccinuri care cică,, ne pecetluiesc cu semnul fiarei ", acum in 2025 când ar trebui educația sa fie la nivel înalt ca in vest! De citit nu vor citească o carte, dar la biserica unde le spun preoții tot felul de prostii merg in fiecare duminica! Și tu îmi spui ca nu o sa voteze cu ambele mâini la următoarele alegeri unul ca Georgescu, poate chiar mai rău? In concluzie, ești naiv, dacă nu chiar ignorant pentru ca nu vezi ce se intampla in jurul tău! In aceste condiții, de ce ai mai vrea sa stai in țară?

Apropo ție nu ți se pare ca ai multa tâmpire în capul asta al tău cu asemenea declarații? Dacă ai cap, dar ma îndoiesc, ma îndoiesc și ca ai prieteni sau ca ai reușit ceva în viața sau ca te baga cineva în seama! Dacă nu tu vezi unde merge România atunci ai chiar o lipsa de creier enorma, stand în continuare aici și încercând să îi convingi pe romani care sunt înapoiați sa voteze pro-Europa! Tu nu vezi sondaje? Tu nu vezi pe vine vor alege ei în 2028?

| Ryumex a răspuns (pentru relian):

Sunt de aceeasi parerem, asta le ziceam si eu unora dar se pare ca multi inteleg doar ce vor.