Daca te invit sa locuiesti in sectorul 5 aproape de Ferentari unde am stat eu 3 sferturi din viata, treci la tabara extremistilor rasiali in 2-3 zile maxim.
Clar ești susținător AUR! Dacă ajungeau la putere eram ca în Belarus! Te aresta pentru postări împotriva lor! Ce ai cu rromii?
1. N-am votat in viata mea AUR, dimpotriva.
2. Ce am cu rromii? Am intalnit prea multi in viata mea si stiu ce le poate pielea la 95% din ei sau probabil din voi ca prea sari in sus. Au facut dezastru peste tot unde au pus piciorul, arestati pentru furturi, crime, violuri prin toate tarile, Franta la un moment dat chiar ii platea numai sa paraseasca tara. Romania e plina de clanuri tiganesti. Vrei sa continui lista? Ca sunt multe. Apropo, toate astea sunt lucruri dovedite in mod public de statistici sustinute prin dovezi irefutabile si cazuri clasate prin dosare penale. Asa ca scuteste-ma!
Normal, rasismul este vazut foarte grav,(asa cum ar trebui) si sanctionat pe masura in alte tari. In Ro, sincer, nu prea ai cu cine sa faci asta. Daca politistii nu le iau in serios in caz de viol, dar pentru rasism. E trist
Patinezi din rasism în politică exact ca vaca la drifturi...
Ai locuit în UK sau Germania să ai idee cum e cu rasismul?
În UK se produc crime rasiale și nesiguranța plutește în aer la orice oră, dar tu nu ai de unde să ști că nu se dă pe Latrina3.
Vorba bunicii lui Ștefan cel Mare: "prietene, ești un dobi tok"
Legat de legi antifasciste, antirasiste sau antisemite, ele există din 1946 (procesul de la Nuremberg) și sunt valabile la nivel mondial...
Dar na, tu nu ai cum să sti la cei 12 ani ai tăi și atunci îți transmit iarăși vorbele înțelepte ale bunicii lui Ștefan...
Ești georgist? Pentru informația ta eu nu ma uit la știri
Si debitezi pe TPU aberatii pe baza a ce atunci? A ceea ce considera ultimul tau neuron?
Vezi ca pe rusofilii tai anti femei, anti știință și homofobi îi vor aresta în scurt timp în frunte cu Georgescu care va face zeci de ani de pușcărie! Poate mergi și tu după ei cu toate exprimările tale de doi lei
Cat mai e pensia de handicapat?
Nu știu! Întreaba-te tu georgistule!
Eh, lasă modestia și zi-ne cat îți dă statul lunar? Apoi pune mana pe o carte și învață să scrii corect.
Nu pot sa-ti dau detalii despre țările menționate de tine mai sus, dar am învățat 4 ani într-un liceu respectat din centru Vienei, Austria.
Eram la ora de sport, ne jucam fotbal, si având in vedere ca nu știam germana pe bine, am ridicat pana, indicând unui coleg să-mi paseze mingea.
M-am trezit peste 2 ore chemat la director si am fost tras la răspundere pentru motivul expresiilor mele naziste.
In mintea mea ma gândeam "Thai, să-mi bag, ce vorbește asta aici de nazism?".
Un coleg de al meu a fost chemat, un austriac, si mi-a fost reamintita acțiunea mea. Omul meu crezuse ca ridic mana in semn de salut H1l3r3$c.
I-am explicat pe scurt intenția mea si am fost lăsat in pace cu un avertisment absolut inutil.
Este puțin pe lângă subiect, dar are legătură si cu rasismul. Totuși, in legătură cu cazul tău, depinde de la liceu la liceu sau de la școală la școală.
Unele instituții de învățământ tratează anumite reguli (ca de exemplu rasismul) mai drastic, altele, in schimb, nici nu se complica. In lumea reală, majoritatea austriecilor aveau ceva personal cu persoanele din alte tari.
Pe scurt, când vine vorba de o forma profesionala, se da apariția de antirasism, in practica, lucrurile diferă puțin.