anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salo TPU!
Am niște probleme la școală cu niste colegi o colega m-a dat cap in cap cu un prietenie care era lungă mine si noi 2 am luat-o de par si am dat-o cu capul de catedra pentru ca m-a enervat.
Acum ea cu încă câteva colege cu care am conflicte mai vechi si inca un coleg doresc sa ma "bata" dar pana acum nu au reușit sa ma prindă dar acum acel coleg își cheamă un frate mie nu îmi e frica de el dar ei se pun toți pe mine si le-am spus asta profesorilor si directoarei dar aceasta nu a zis nimic. Cum sa scap de ei(4 colege +1 coleg + fratele lui ). Plz ajutati-ma sa scap de ei. Am încercat sa le prin singure dar ele nu au curaj sa plece singure (de obicei se duc la magazin ) si pleacă cel puțin cate 3. Ce sa fac ca sa scap de ele?

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Ai dat-o cu capul e catedra? thumbs up Cred ca ar fi o idee destul de buna sa le zici ca vii cu o cunostinta sau ruda (sau ce vrei tu) mai mare ca sa ii sperii iar in pauze sau in ore arunca in ele cu corn si lapte sau cu altceva (nu cu creta ca te pune diriginta sa aduci o cutie si nu vrei sa le dai satisfactie cu**velor alora). Si daca tot vrei sa le bati (din nou) incepe cu fratele colegului dar vezi sa fie singur, apoi colegul si apoi ele, una cate una. Scoala nu e ring de box asa ca nu trebuie sa bati pe nimeni acolo (plus ca risti sa ti se scada nota la purtare sau sa se supere profesorii pe tine). Le poti ameninta ca la iarna le freci cu zapada cand ies la magazin sau ca vii cu bulgari in clasa si dai in ele. Fii inventiv.

| Wo0W a răspuns (pentru William):

rolling on the floor foarte tare laughing

| andreimihai53 a răspuns (pentru William):

laughing mersi si mi-a scăzut media deja pentru ca un coleg a sunați pe din de romana si a injurat-o si i-am explicat doamnei ce s-a întâmplat si mi-a scăzuți la 9 in loc de 7.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunteto o adunatura de animale si salbateci. Tu lovesti o fata si zici ca ai probleme? ai probleme cu capul prietene

| Wo0W a răspuns:

1. Te-ai crezut mai barbat cand ai lovit-o? 2. Batel pe fraier nu il lasa sa o faca pentru ca o va face iar si iar...

| MeMe123 a răspuns:

Daca te-a mancat in c*r sa lovesti o fata... felicitari suporti consecintele. Poti sa iti ceri iertare si sa te impaci cu ele... daca nu merge, doamne ajuta laughing

| Ionuttzzuu a răspuns:

Pff incearca sa repari greseala, cere-ti scuze de la colega ta.
Nu o ameninta. Incearca sa stai de vorba cu ea, nu-i arata ca iti este frica, dar nu-i arata nici ca esti tupeist. Cere-ti scuze si cateva zile stai si tu pe langa un prieten (atentie-doar sa va vada pe amandoi, nu ca sa fii-ti pregatiti de bataie)
Nu stiu. n-am avut probleme de genul. dar incearca partea amiabila

| andreimihai53 a răspuns:

P S : Nu vreau sa ma împac cu ele anul viitor nu v-a mai fi o probleme atunci o sa plec de la școală cu sora mea si 2 prieteni cărora toată școală le este frica de ei si ei sunt in clasa a 6-a (eu is a7-a) si încerc sa ma mut de la scola asta ca nu mai suport de loc colegi ăștia

| andreimihai53 a răspuns:

William îmi place răspunsul tau dar nu pot sa îți dau funda scuze.
Si mie nu prea îmi place sa bat copii dar acum o sa fac o excepție.;-)

| lady2000 a răspuns:

Incearca sa-ti ceri scuze si daca nu merge cautati si tu cativa colegi care sa stea pe langa tine sau daca nu spune-i mameai tale sau tatalui si poate rezolva ei

| andreimihai53 a răspuns (pentru lady2000):

Le-am spus si degeaba au vorbit cu doamna directoare si nu a făcut nimic dar cred ca o sa vorbesc cu niste prieneti si câțiva veri de ai mei sa o aranjeze ca aia nu se lăsa pana când i-a bătaie. Mersi

| lady2000 a răspuns:

Incearca sa-ti ceri scuze si daca nu merge cautati si tu cativa colegi care sa stea pe langa tine sau daca nu spune-i mamei tale sau tatalui si poate rezolva ei

| lady2000 a răspuns:

Incearca sa-ti ceri scuze daca nu merge cautati si tu cativa prieteni sa stea pe langa tine sau spune-le parintilor tai poate rezolva ei