| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Am aflat de la o colega de la munca, ca șefa noastră de secție de a unei fabrici, facea credite la bănci IFN cu buletinele de la muncitori. Ea le cerea buletinul la unii din secție si probabil oamenii aia credeau săracii ca e pentru munca ceva ca nu se așteptau la asa ceva bieții oameni. Ea pe timpul ala era cetecista si nimeni nu si-ar fi imaginat ca poate ea sa facă asa ceva. Eu am rămas foaete socata camd am auzit asa ceva, nu mi-a venit sa cred ca femeie in toată firea si ocupând si o funcție acolo poate sa facă asa ceva cu proprii colegi de la munca, ea arata o femeie foarte aranjata, machiata si am observat ca poarta haine de piele si foarte eleganta si are peste 50 de ani. Ea nu are copiii, cred ca nici nu este măritată din ce am înțeles cu banii împrumutați pe spinarea a acelor oameni ea își cumpără parfumuri foarte scumpe, haine de firma de piele si multe blănuri, ea are o mare obsesie pentru asa ceva si îmi este foarte teama la munca acum. Cum poate aceste bănci ifn sa facă credite doar cu o amarata poza de buletin! Este ilegal ca acele bănci sa facă asa ceva, credite doar cu o amarata poza de buletin, asta ar însemna că si un copil de 14 ani poate sa facă credit la unul din părinții sai doar cu poza lor de buletin, in ce lume trăim! Ne este teama sa mai trăim, ceea ce am auzit azi am rămas foarte socata, noi suntem obligați in multe instituții sa oferim buletinul si nu suntem deloc in siguranță. Este adevărat ca se poate face asa ceva doar cu o poza de buletin? Femeia asta încă mai lucrează in fabrica asta, a avut dosar penal si încă are, ea nu a făcut pușcărie pentru ca a acceptat sa facă munca in folosul comunității si după fost acceptata din nou la munca o perioada ca muncitoare după a bagat-o din nou ca șefa pe secție ca site foarte bună in ceea ce face. Din ce am înțeles dansa a făcut la Provident. Voi ce părere aveți? Am o colega acolo mai in vârstă care mereu ma atentiona la fiecare tura sa am grija cu actele si cu buletinul si banii, sincer mi se părea absurd ca mereu ma atrntiona de asa ceva dar acum se leagă si deci fata asta nu avea de ce sa ma minta. Va rog sunt puțin panicata si socata, se poate face asa ceva?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu poate face nimeni așa ceva fara să aibă pe cineva în interior la Provident.

| Wordofthat999999 explică (pentru suntserios):

Esti sigur? Poate e vorba de alte bănci IFN, colega probabil a banuit, dar e caz real mi e greu sa cred asta dar chiar s-a întâmplat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Uite, de asta este o prostie sa fii suveranist/anti sistem: iti pui tu probleme care de fapt sunt ale sistemului.
Astfel de povesti se rezolva la politie si in instanta, nu trebuie sa-ti bati tu capsorul cu ceva asupra caruia nu ai putere.
Daca povestea respectiva era sau a fost adevarata, domnisoara avea dosar penal, iar prejudiciul trebuia acoperit in totalitate de catre ea si complici. Dar probabil la tine a ajuns o poveste fabuloasa, imprastiata de suveranistii cu care lucrezi in fabrica.

Si eu lucrez in fabrica, si la mine e plin de suveranisti cu povesti SF. Daca suntem martorii unei intamplari, cand ii aud povestind in sala de mese (ca acolo e conferinta), ceea ce spun ei nu are legatura cu ce s-a intamplat. Iar cei care aud povestea deja SF, o dau mai departe si mai tragica.

Cumpara-ti un set de casti, eventual apuca-te de citit.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Wordofthat999999):

La orice IFN daca nu ai un complice acolo nu poți face treburile astea.