anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am facut o prostie. Am 17 ani si am fost in statia de autobuz si la noi in statie este un fel de geam sa zicem doar ca dintr-un fel de plastic nu stiu cum sa-i spun. Acel 'geam' era rupt in proportie de 80 la suta doar atarnau bucati din el. Un prieten mi-a spus sa-i dau unu si eu ca prostu i-am dat. Nu s-a spart mai deloc doar ca a facut zgomot, au iesit proprietarii casei unde era amplasat si au spus ca ma dau la politie. Drept dovada au inregistrarile de la semaforul care era relativ aproape. Omul acela a incercat sa-mi faca o fotografie m-am intors nu stiu daca a reusit si a spus ca nu ma suna la politie deoarece o sa mearga luni(totul s-a intamplat sambata). Stiu ca am gresit si imi pare rau. Acuma intrebarea mea este care e cel mai grav lucru pe care l-as putea pati? Si daca pot face reclamatie doar cu o poza pe telefon?

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Acea persoană care vrea să te reclame te cunoaște?

| Da_Silva_Darius_1991 a răspuns (pentru Andreeush):

Personal nu dar, dupa cum am scris nu sunt sigur daca a apucat sa-mi faca poza. Poate a adus telefonul doar sa ma sperie pentru ca de la 'stai ca sun politia' la 'ii fac poza si il reclam luni' e cale cam lunga. Poate a vrut sa ma sperie dar, daca Doame fereste vorbea serios vreau sa stiu la ce sa ma astept

| Andreeush a răspuns (pentru Da_Silva_Darius_1991):

Nu cred că va merge la poliție, cred că a vrut doar să te sperie.
În cel mai rău caz poți ajunge să plătești o amendă și să plătești ce ai stricat.