Ai schimbat banda fara sa te asiguri si te intrebi daca ai procedat corect sau nu?
Cum aveti permis unii? Serios acum?
Vere, inteleg ca am gresit dar era pozitionat mai mult spre dreapta nu era in linie dreapta, si mi s-a parut mai natural sa intru in b3 decat b2, dar acum inteleg ca e ca si cum ar fi in linie dreapta, gen imi mentin banda nu reselectez nici o banda
Nici nu vreau să știu cum intri in sensul giratoriu
Dacă banda 1 e ocupată cu mașini parcate, ea nu mai contează ca bandă de circulație. Așa că practic ai doar banda 2 și 3.
Dacă trebuie să mergi spre dreapta și banda 1 e blocată, cel mai bine e să rămâi pe banda 2 (cea mai dreaptă liberă). Cel care era pe banda 1 ar trebui să se mute pe banda 2, cu semnal și atenție.
Tu mutându-te pe banda 3 (mai la stânga) ai intrat în drumul altcuiva, de asta ai fost claxonat.
Rămâi pe banda ta (2), iar ceilalți să se adapteze. Schimbă banda doar dacă e clar și sigur, cu semnal.
Aha deci eu trebuia practic sa raman in banda mea 2 nu trebuia sa ma mut pe b3 pentru a l lasa pe cel din b1 sa intre in 2?
Trebuia să rămâi pe banda ta, adică pe banda 2. Cel de pe banda 1, care era blocată de mașini parcate, trebuia să aștepte să intre pe banda 2, nu tu să te muți pe banda 3 ca să îl lași. Tu ai prioritate pe banda ta, așa că nu era nevoie să schimbi banda. Simplu!?
GamingSoloInRetea întreabă: