| simaalex98 a întrebat:

Un profesor are voie sa dea test pe semestrul doi din materie predata in semestrul unu? Am inteles ca ar scrie intr-un regulament ca nu, si nu gasesc nicaieri.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Prevederile privind evaluarea elevilor sunt inscrise in ROFUIP si acesta nu contine vreo interdictie privind testele, ramane la alegerea profesorului din ce sa dea test, bineinteles ca nu poate da din materia viitoare.
De asemenea exista prevederi si in regulamentul propriu al fiecarei scoli si acesta ar putea contine o prevedere privind materia de test.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Are voie sa dea test din toata materia PREDATA pana la respectivul test.
Iar tu ai obligatia sa-ti insusesti tot ce s-a predat in clasa.

| Salontanul a răspuns:

Profesorul poate sa dea orice ce tine de materia lui. Daca este la matematica poate sa dea si din anul anterior.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mai cauta scuze, ia si invata

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Profesorul ARE voie să vă dea test ( sau să vă asculte ) şi din materia învăţată în semestrul trecut ( sau chiar din materia anilor anteriori - apropo de testele iniţiale )!

Vezi detalii în R.O.F.U.I.P. aprobat prin Ordinul MEN nr. 5115/15.12.2014 de la linkul :
http://www.isjmm.ro/......rofuip.pdf


Toate cele bune!

| IoanaOanaIoana a răspuns:

Păi materia din semestrul 1 are legătură cu cea din semestrul 2. deci inevitabil vei mai primi teste cu materia din clasele mai mici sau semestrul trecut. fundița? happy

| AlexyaMarya a răspuns:

Nu,nu are voie(P.S. asta nu înseamnă ca nu mai trebuie sa le recapitulezi)Dar daca este la matematica sau la romana au voie pentru ca materia din semestrul întâi este folositoare si la următoarele lectii.

| Salontanul a răspuns (pentru AlexyaMarya):

Daca-mi spui si unde scrie iti trimit un bax de ciocolata. Nu exista asemenea interdictie. Aia este doar in capul elevilor lenesi.

| Idkwhyudothis a răspuns:

Doamne ce minti bolnave pot avea unii. Nici eu nu stiam ca se poate da test din materia din anii precedenti sau din semestrul trecut. E o absurditate, de ce ar invata elevul atatea rahaturi la niste materii neimportante (materiile neimportante fiind toate in afara de cele de bac dupa parerea mea).De asemenea ma doare mintea cand am vazut raspunsuri ca si "ia si invata","asta e in capul elevilor lenesi". Pai spuneti mi si mie : de exemplu, presupun ca as fi la profil real si profesorul de logica se supara pe intreaga clasa si da un test din toata materia.La ce ma ajuta pe mine sa invat logica, la ce ma ajuta in viata? E o materie total inutila, la fel ca si biologia cand esti la mate info si nu vrei sa ai tangente cu medicina. Oare de ce am dat la real, sa mi umplu capul cu rahaturi din astea si chiar daca le as invata as face o ca un idiot fara sa retin nimic, fiindu mi scarba de invatamantul de azi, care nu s a schimbat prea mult in ultimii 15 ani.