Nu cred ca vei primi amenda, daca nu ai fost oprit si legitimat de un politist.
Cand stateam la semafor, le-a gasit vrednicia pe niste fete sa treaca pe rosu fix prin fata masinei de politie... Politistu le-a oprit si cerut actele si a urcat in masina si ele au stat pe trotuar, le-a tinut asa vreo 15-20 minute pana le-a dat actele inapoi si amenda!
Daca nu te-a oprit atunci nu cred ca are ce sa-ti mai faca, dar sti vorba aia "Mai bine sa fi atent decat sa-ti para rau!". ("Better safe than sorry!")
Unele semafoare au montate camere de supraveghere pe ele,dar pot fi camere și pe anumiți stâlpi,cel mai probabil nu vei primi amendă,data viitoare fii mult mai atent pe trecerea de pietoni, și uită-te în toate direcțiile când vrei să traversezi chiar dacă tu ai verde, dacă sunt două benzi, și observi că pe cealaltă bandă vine unul cu viteză mare, te oprești chiar pe trecere, chiar dacă ai verde și celelalte mașini așteaptă 4, 5 secunde în plus, se poate să nu mai apuce să pună frână și să te omoare pe loc, eu era să fiu lovit de mai multe ori pe trecere din cauza unora care aveau viteză mult prea mare, noroc că am fost atent și m-am oprit la timp, dacă vine unul cu viteză foarte mare pe cealaltă bandă, mai bine mă opresc chiar dacă sunt pe trecere, dacă nu mă opresc există riscul să mă lovească din plin
Cu castile in urechi si ochii in telefon. Pacat ca nu te-a lovit! Invatai cum se merge pe strada.
Nu cred ca vei primi amenda, însă exista posibilitatea ca mertanul sa aibă camera de bord și sa se fi dus sa facă o reclamație la poliție.
Salut. Nu prea ai cum să primeşti amendă, deoarece politia nu era acolo şi pe camere se uită numai dacă face cineva cerere la poliţie. Funda?