| Sawarekh a întrebat:

Salutare, se speculeaza pe surse, ca Romania se va pregati intens de razboi.

Am vazut ca Balaceanu a precizat ca presedintele trebuie sa introduca armata obligatorie.

Este aceasta o consecinta a faptului ca Plicusor a iesit presedinte?

Ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Părarea mea este că pui botul prea ușor la toate aberațiile „sugeraniste".

| johnnny123 a răspuns:

Când spui "pe surse" vrei să spui "invențiile din bula suveranistă"? Încă nu v-ați săturat de toate căcaturile astea?

Suveraniștii au spus că vor muri milioane de oameni din cauza vaccinului. Nu au murit.
Au spus că va câștiga detașat Simion. Nu a câștigat.
Au spus că SUA nu vor recunoaște alegerile din România. Le-au recunoscut imediat.
Au spus că ne vor invada homosexualii. Nu ne-au invadat.
Au spus că imigranții ne vor lua țara. Nu ne-au luat-o.
Au spus că credința creștină va fi pierdută. Văd că e bine-merci.
Au spus că mergem la război. Nu mergem.

Chiar nu v-ați săturat să-și bată joc Rusia de voi?

suntserios
| suntserios a răspuns:

NU NU.
Se speculeaza pe TikTok.
Si cu asta am incheiat explicatia.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru johnnny123):

Vrea sa zica ca a auzit pe unul pe tiktok

| johnnny123 a răspuns (pentru suntserios):

Își ia informațiile "pe surse" din același loc în care oamenii fac concurs care poate să-și bage cele mai multe creioane în nas.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Uite spre exemplu nu ar trebui sa iti iei informatiile din raspunsul lui @siriusblack98 care MINTE SI DEZINFORMEAZA cu nerusinare.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Chiar nu te poti informa din surse oficiale si sigure?
Este adevarat ca Romania trebuie sa se pregateasca din punct de vedere militar, asa cum o fac toate tarile din NATO si altele, dar nu neaparat pentru razboi.
Si ce spune un general nu este politica Statului Roman, cu atat mai putin o consecinta a alegerilor unui presedinte.
P.S. Si ar trebui sa fii ceva mai civilizat, nu cred ca ti-ai frecat coatele pe aceeasi banca cu actualul presedinte.

| StoicAnalysis a răspuns:

Se "speculeaza". Din care surse? Ca de pe tiktok, Instagram, Facebook, reddit, sau alte platforme in care "stirile" le vezi postate de la neica nimeni, nu sunt corecte.

UIta-te si informeaza-te de prin ziare, posturi uriase de televiziune, chiar din live-urile care se mai fac prin parlament si din monitorul oficial. Nu mai luati stirile de la surse mici care nu au dovezi concrete cu filmari si cu martori credibili.