|

1. Care sunt cele mai interesante carti citite? Ma duc maine sa-mi iau cartii si nu stiu ce cartii sa aleg!

2. Unde pot gasi niste teste pentru vacanta clasa a 7a mate/romana?

FUNDA

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cumpara carti de dezvoltare personala/motivationale, pentru ca ele te invata lucruri folositoare, cum sa iti depasesti conditia, cum sa te dezvolti pe multe planuri, cum sa te ajuti in probleme sau saiti faci o viata mai frumoasa si fericita.Un exemplu ar fi cartea SSecretul de Rhonda Byrne.Sau Secretele succesului-Dale Carnegie,sau Forta gandirii pozitive-Norman Vincent Peale, ar mai fi multe, Magia, Puterea tot de Rhonda Byrne, cartile lui Pavel Corut sau Ganduri pentru fiecare zi de Omraam M Aivanhov...si mai sunt multe, cauta pe www.adevardivin.ro sau pe orice librarie online la categoria dezvoltare personala sau motivationale.
La a doua intrebare nu stiu sa-ti raspund dar crede-maca daca urmezi ce scrie in cartile astea care am zis te vei ajuta si intelege si trai putin mai bine.
Ori um e alegerea ta.
Ce le mai place adolescentelor sunt volumele Fluturi, volume de dragoste foarte usoare si frumoase..Ar mai fi 50 de umbre ale lui Gray...si altele.Da un ochi pe libris.ro unde poti sa comanzi cartea si ai si transportul gratuit.Succes si lectura placuta.

1 răspuns:
| a răspuns:

Îți recomand „Învierea" de Tolstoi, „Crimă și pedeapsă" de Dostoievski, „O moarte care nu dovedește nimic " (de Anton Holban). (Dacă n-ai citit încă, atunci îți recomand „Ion",„Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război", „Ioana" de Anton Holban).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează