Ce inseamna suflet rece?
Am nevoie de ajutor mare. DAU FUNDA E urgent, va rog. Cine stie poezia asta? (E doar o strofa) "Uite scoala saracuta, N- o s- o mai vedem o vara, Si atunci cata bucurie, ...? (mai mult)
Există pasionați de lectură pe aici? Imi place să citesc, în special istorie, romane istorice, însă și literatură, mai ales science- fiction. De ceva timp mi- am achiziționat un e- reader,...? (mai mult)
Vreau si eu niste carti sau seriale gen fifty shades of grey dar nu sa fie intru totul masochism, doar la inceput..am citit toate volumele si ei se impaca, se casatoresc, fac copii, renunta...? (mai mult)
Imi poate da careva un link catre povestea "Vacanta cu ploaie" de Octav Pancu-Iasi cat de rapid?
Cum poti sa comunici cu alte persoane atunci cand calatoresti?
Am nevoie de ajutor mare. E urgent, va rog. Cine stie poezia asta? (E doar o strofa) "Uite scoala saracuta, N- o s- o mai vedem o vara, Si atunci cata bucurie, Cand venim...? (mai mult)
Hei,TPU! Puteti sa-mi dati, va rog, niste idei de basme? Multumesc! FUNDA!
Care sunt cărțile pe care le-ați citit și nu ați mai putut sa va desprindeți de ele? Haideti sa facem un clasament. Recomandați ce ați citit mai bun. Va aștept răspunsurile :D
Bună TPU, de ceva timp mă tot documentez în privința publicării unei lucrării proprii, mai exact un roman. Dacă sunt cunoscători în domeniu am câteva întrebări: 1. Ce edituri din România...? (mai mult)
Are cineva "Orasul focului ceresc' de Cassandra Clare in romana? Multumesc
Sunt la sfarsit de clasa a8a si trebuie sa fac o multumire pentru materia biologie, nu despre profesoara.Va rog ajutor!
Ajutati-ma sa gasesc forma electronica a cartii,, Aripi smulse " de Corina Savu
.. Am mare nevoie de ajutor! Sunt aVIII- a si se apropie examenul...(nu prea sunt pregatit ) ma cam incurc la parti de vorbire si la functii sintactice... ati pute sa- mi dati un sfat cum sa le...? (mai mult)
Sunt clasa a 12 a si am ramas corigenta din ce an dau corigentele clasele 11 12?
Daca am notele 9, 9,9 si in teza 6
Am o curiozitate. Daca pe semestrul doi am 4 la 3 materii ( corigente semestriale) raman repetent? Sau trebuie sa ai 3 corigente anuale?
Am o curiozitate. Daca voi avea media 4 la 3 materii pe UN SEMESTRU raman?
Explicati-mi expresia: "nailed it".
TPU! Am o intrebare: care editura a tradus din engleza in romana cartea "Harry Potter" mai bine? Arthur sau Egmont?
Hei prieteni, vreau câteva versuri pentru sfârșit de clasa a-8a, vreau sa ajungă la inima profesorilor, dau funda la cel mai frumos citat
Ce credeti ca ar putea pica la bac subiectu 3 romana? stie cineva un mic ghid de compunere al eseului
Buna imi puteti da site-uri de unde pot invata sa scriu,sa citesc si sa pronunt in japoneza, vreau sa fie gratis si sa fie de la incepator la greu.Multumesc...
Îmi sugerati va rog un basm sau un site unde as putea gasi unul? Dau funda cui ma ajută!
unde pot sa invat toate functiile sintactice si valori morfologica pentru clasa a viii-a. Le-am uitat un pic, si mai este o luna pana la examen.
Sunt in gimnaziu si imi place f. Mult sa citesc. Insa, m.am "saturat" sa citesc carti Sf, etc etc. Vreau ceva mai de "cultura generala". am fost la biblioteca si mi.am luat cartea de la Polirom...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea citi online volumul 4 din seria Ingerul Noptii?
Imi poate recomanda si mie cineva o carte de groaza?
Sal electroluzari! Am o intrebare: cum fac o fisă de portofoliu cu conjuncție? Imi trebuie pana maine, thanks!
unde as putea gasi cartea "Culoarea in viata noastra" de Pavel Muresan in format pdf?
vreau sa devin politist, dar mediile mele nu sunt cele cerute la scoala profesionala. Acolo se intra cu + 9. O profa mi- o zis ca pot sa fac liceul pe profil sociale, si cand gat liceul si bacul,...? (mai mult)
Unde pot găsii volumele jurnalele vampirilor în română pe net? nu să le cumpăr, să le citesc
BUna all, ma ajuta si pe mine cineva cu un translator bun engleza-romana online, va rog :D
Citate dragute despre profesorul de fizica va rog?
Ce inseamna " Do I want you? Yes. Will I chase you? No." Dau funda. " DO I want you?" poate sa insemne si " nu te vreau?"?
Am nevoie de ajutor mare. E urgent, va rog. Cine stie poezia asta? (E doar o strofa) "Uite scoala saracuta, N- o s- o mai vedem o vara, Si atunci cata bucurie, Cand venim la dansa iar" ...? (mai mult)
Salut, TPU. Sunt in cautare de carti, doresc ceva care sa imi creeze o legatura emotionala, sa ma tina in suspans, cel mai preferabil thriller.
Heloooooooooooo TPU! Imi place sa citesc carti interesante, cu idei originale, gen "Frankenstain" de Mary Shelley, "Straniul caz al doctorului Jekyll si al domnului Hyde" de R. L. Stevenson si cu personaje...? (mai mult)
Buna TPU....Cate volume in romana are cartile Pisicile Razboinice?
Cine e Danton Marat? Pls ceva lucruri despre el. Funda
Ce credeti? Dupa parerea voastra Romania ar trebui sa stationeze scutul anti-racheta impotriva Rusiei?
recent am inceput sa citec cartea Anna Karenina petru scoala, am ajus pe la pagina 100 si prea mai inteleg ce sa intampla. Poate cineva sa-mi ofere o povestire a cartii?
Care este intelesul proverbului un prost arunca o piatra si zece destepti nu pot sa o scoata.?
Stiti cumva un site cu cartea "Dupa ce ne.am certat" de Anna Todd tradusa in romana? Si o vreau completa
Sunt in clasa a IV-a si nu stiu ce carti sa mai citesc.Imi puteti scrie cateva? Multumesc!
Salut, vreau sa incep sa citesc legile Romaniei, drepturile omului si cam tot ce are legatura cu subiectele astea, si as dori sa stiu ce carti as putea citi sau / si ce site- uri pot accesa. Multumesc...? (mai mult)
as avea si eu o intrebare/nelamurire. Despre cartea Blestemul din swoon- Nina Malkin asa... 1.) cate volume are? 2.) care sunt acelea? (daca ati putea sa mi le ziceti sau linkul sa mi-...? (mai mult)
Vreau sa scriu o carte pe Wattpad, dar nu stiu ce titlu sa ii pun (cliseu tipic mie) E vorba despre Hermione, jumatate ingeri jumatate demoni. Noua generatie, din care face parte si Myra,...? (mai mult)
Hey,pe scribd.com pot descarca carti numai daca platesc, ori sunt si alte modalitati?
Daca stie cineva cum pot citi o carte online, ex Pacate rascumparate de Tamera Alexander, as cumpara, dar nu locuiesc in Romania. Am ascultat o parte la rvesv si am piedut sirul...Va rog daca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
sebijr întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!