Cine a citit Baltagul, care este relatia dintre personaje si natura. îmi trebuie urgent
Imi spune cineva unde gasesc sa citesc " Căutând-o pe Alaska 2 " online. Dau funda! :)
Stiți dacă mai pot găsi de vânzare undeva cartea Povestile bardului beedle de J K Rowling? Nu o mai găsesc nicăieri. Sau o are cineva de vânzare? Chiar vreau să o cumpăr. Funda.
Ce aduce nou Final Frontier ediția a V-a, singurul târg de carte SF & Fantasy
Hey, imi puteti recomanda niste romane interesante?
Salut,cine imi recomanda o carte frumoasa de dragoste si una despre filosofie? Multumesc
Unde pot gasi seria "roata timpului" in varianta pdf in limba romana? Dau funda :)
Imi puteti recomanda carti despre baieti rai care se indragostesc de fete bune/cuminti? (pot sa contina drama). Multumesc anticipat! :) :*
Putem folosi mi-i si in "Mi-i sete?", unde i-ul este prescurtarea verbului "este", sau mi-i se foloseste doar cand -i este pronume?
Voi cum invatati mai usor la lb.romana pentru bac sub III? Ce va pun profesorii sa invatati?
Sal TPU. Am citit cartea "suge- o Ramona" recent și la sfârșit ne- a spus dacă vrem sa aflam sfarsitul trebui sa cumpărăm cartea. Ideea e ca eu nu pot sa îmi iau cartea pentru ca ar arata ciudat...? (mai mult)
Deci as vrea sa scriu o carte pe Wattpad, dar nu prea stiu ce titlu sa ii pun, ceva de genul " inchisa intr-o lume... " (nu am gasit continuarea). Funda celui mai bun raspuns.
Salut, poate sa imi explice si mie cineva cum sta treaba cu Tema si Viziune asupra lumii in poezii? Gen, ce trebuie sa scriu la: Incadrare, Tema prin referire la 2 imagini/idei, patru elemente ale ...? (mai mult)
In ce gen este un text cu mult dialig?
Trebiue sa scriu o balada cine ma poate ajuta cu cateva sugestii.Dau funda celui mai bun raspuns
Ce carti mai cititi in momentul de fata?
Am scris in jur de 15 poezii (au in jur de 2- 3 strofe, dar ma bazez pe calitate si nu pe cantitate :P ). As dori sa le public. Cam cate poezii trebuie sa contina un volum? Si care este procedura....? (mai mult)
Tru: Unde pot gasi "Frumos si sfint"de Ion Druta?
Ce trebuie sa invat pentru bac la subiectul 3? mersi
Care este definitia genului epic?
Stiti unde pot citi carte Alegerea de Kiera Cass in pdf?
Unde pot gasi nuvela "Arionesti" de Ion Druta?
Cine imi poate da si mie un site de pe care sa trag la imprimanta semne de carte?
Stie cineva unde pot gasi Shiki manga in romana daca exista? Dau funda
Voi cum marcați citate care vă plac din cărți? Subliniați pe cărți sau le transcrieți?
Unde gasesc poezii cu epitete?
Unde as putea sa gasesc cartea The Art of Intrusion in romana? Sau care este numele ei in romana.
Cum se numea cartea aia despre un prizonier politic rus care se umbla inainte si inapoi prin celula si povestea din trecutul lui. Se mai povesteste si cum este interogat si cum mai interactioneaza cu alti...? (mai mult)
Va rog, îmi puteți spune care sunt absolut toate volumele,, Jurnalele vampirilor"?
Unde pot gasi cartea Amor la Paris de Juliette Sobanet in format pdf?
vreau niste romane bune de pe wattpad gen crystal, time sau after? nu multe dar asemanatoare? Funda
Ce inseamna bruh? Pe internet am gasit si se referea la "Brrr", dar nu la asta ma refer eu. Ce inseamna in limbajul modern?
Vreau sa ma apus sa repet toate materia pentru bac (mate, romana, bio) si am nevoie de site-uri sau carti... astept sugestii voi ce metode ati folosit?
Sunt a sasea si imi place sa compun.Dar nu stiu daca compun frumos.Jos e o compunere mai scurta la care lucrez. Vreau sa va stiu parerile si sa imi spuneti daca va place: *Din negura apare ca prin minune,...? (mai mult)
Ce carti ar trebui sa citească de 11 12 si 13 ani?
vreau zodii care seamana cu Christian Grey!
M- am calificat la Olimpiada Lectura ca Abilitate de Viata, etapa nationala. Cautand modele de subiecte, nu am reusit sa gasesc vreun exemplu pentru proba orala. Stiti cumva cam ce se da la proba...? (mai mult)
Salut, nu am gasit categoria buna dar mnah... Scriu de pe contul fratelui meu, fiindca contul meu este blocat. Am nevoie sa ma ajutati la Pronumele Personal functiile sintactice+ cazurile si intrebari...? (mai mult)
Poezie cu rima pentru Alex sau Alexandru, nu conteaza. Multumesc :*!
As vrea sa stiu daca Yoga sutra a lui Patanjali contine si miscari de yoga, mudre sau doar sfaturi, invataturi despre cum ar trebui sa ne traim viata? Rog pe cineva care a citit si cunoaste...? (mai mult)
Caut un site pentru carti online pe pc sau pe tableta cine pareri sau mai bine ar fi sa-mi spuneti unde pot gasi cartea "gandire rapida gandire lenta" gratis online pentru eu nu il gasesc.
A citit cineva Colectionarul de Fowles? Ce parere aveti despre carte?
Unde pot citi carti lovecraft online gratis? Dau funda
Cine imi poate da cartea Think and grow rich de Napolion Hill tradusa cuvant cu cuvant, nu vreau alte versiune cum am mai gasit pe internet.
Bună TPU, de curând mi- am făcut un blog pe care postez recenzii şi diferite articole legate de cărți. Aş vrea să schimb totuşi numele blogului, dacă aveți vreo idee care s- ar potrivi spuneti-...? (mai mult)
De foarte mult timp caut cartea Arta supravietuirii de Constantin Tataru, dar peste tot doar stoc epuizat. Din ce am inteles editura nu mai scoate altele si se mai gaseste doar ca e- book, doar...? (mai mult)
stie cineva din ce poezie/ roman este fraza "... Avea buze de taranca tanara..."? ( cred ca din operele lui Mircea Eliade dar nu sunt sigur )
De ce ghiocelul e alb? Raspundeti urgent va rog!
Îmi puteti recomanda niste carti (de supravietuire preferabil)? Dau funda! Multumesc.
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu o poezie despre Ionel din opera Vizita... de I.L.Caragiale? As vrea sa fie plina de haz, si sa fie de max 5 strofe.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Pufarina511 întreabă:
farcry444 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?