|

Acum cateva zile mai exact o saptamana eram la bunica si de dimineata la orat 7 au venit mascati peste noi in casa find cald de la soba eram in pijamale scurtr si eram in pantaloni scurti ei bine mi-a fost rusine daca ma intrebati pe m de ce au venit unu de la noi de acolo a e vadat din puscarie si a cautat prin toata comuna ei bine si au facut treaba apoi diriginta mea avea un sot care era comisar il cheama ionescu cosmin ma rog si ma cunoscut pentru ca a venit in clasa la noi si eu nu vreau sa ma laud dar eu din clasa sunt cea mai desteapta fata si doamna ma prezentat ca eram lnga ea la tabla asa ca el cand a venit ma recunoscut si mi-a zis ce caut eu aici.I-am zis si pentru ca fiului lui ii place de mine fiso i-a zis ca daca sunt asa de speriata sa opreasca toata percheziti a oprito doar pentru mine asa ca intrebarea mea care este? Sa fiu cu el sau nu ca m-a propus sa fiu cu el deci ce ziceti da sau nu? ps: ani care ii i-am sunt 17

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

rolling on the floor)))) Deci tu vrei sa fii cu-n baiat doar pentru simplu fapt ca `a oprit o ancheta pentru tine`. Fata mea, tu la 17 ani cat pretinzi ca ai, stii macar ce inseamna si ce presupune o relatie?! O relatie, la modul in care vorbesti tu, e intre 2 oameni care au sentimente de afectiune unul pentru celalat. Tu vrei sa fii cu un baiat doar pentru ca chipurile, ti-a luat apararea? Daca-l placi fii cu el, poftim, da asa nue criteriu sa-ti alegi iubitul. Si apropo, tu zici ca esti `cea mai desteapta din clasa` dar scrii mai gresit ca mine in clasa a 3-a... Asta e nivelul bun in sat acolo la tine sau bagi o mica minciunica cu varsta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am o curiozitate...
Clasa ta e formată din broaşte ţestoase?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu cred ca anii pe care ii ai sunt 17 big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Arati ca o fata de 10, maxim 11 ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Numele meu e Abigail daca tu ai 17 ani, te rog, este o intrebare stupida care nu-si avea locul pe intreg TPU-ul asa ca NU!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează