| Dumi9216 a întrebat:

Buna!
Are cineva cartea " Micuta balerina " de Corina Cindea?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Alishaaaaaaa a răspuns:

Nu o am dar am citit-o inainte de a fi publicata si e foarte frumoasa. Daca vrei sa o cumperi sa stii ca merita!

4 răspunsuri:
| Adardnaeili a răspuns:

Despre ce este cartea?

| Dumi9216 explică (pentru Adardnaeili):

La cei aproape optsprezece ani, întreaga viață a Ryei se concentrează asupra unui singur lucru: dansul. Asta este ceea ce îi place și își dorește să facă în viitor.

La doar douăzeci și doi de ani, Jay Hamilton își vede visul cu ochii: semnarea unui contract cu una dintre cele mai bune echipe de fotbal american, Dallas Cowboys. Și nu doar atât. Pe cale să câștige finala împreună cu echipa, tânărul fundaș este hotărât să facă tot ce îi stă în putință să câștige trofeul.

Întâlnirea celor doi și atracția puternică pe care o simt unul față de celălalt îi pune în dificultate, cariera strălucită care li se întrezărește și de care sunt atât de mândri devenind un impediment, alături de presa care profită de povestea lor fierbinte. Rupți între două lumi care nu au nimic comun între ele, cea a dansului și a sportului, Jay și Rya sunt nevoiți să facă unele compromisuri. Să aleagă. Dar când o fac, s-ar putea să fie prea târziu...Citește mai mult: https://www.editurahathor.com/products/micuta-balerina/