| Rusu_Andrei_1988_y1E0 a întrebat:

Buna! As avea nevoie de mare ajutor. Peste 4 zile e ziua unei prietene, insa nu o sa pot ajunge sa ii dau cadoul personal, asa ca o sa trimit pe un prieten cu el, insa pe langa cadou, vreau sa ii trimit si o scrisoare. Sunt atat de panicat incat imi e teama sa o scriu eu...Daca o sa greșesc cu ceva... Daca nu o sa mai vorbească cu mine.
Am nevoie de o scrisoare de minimum 150 de cuvinte pentru ea. (o cheamă Carina)
P.S. Eu o plac, ea,... nu cred daca mă place.

Răspuns Câştigător
| FLORENTINAndreea a răspuns:

Draga Carina

Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, cu toate ca este un eveniment important.
Uite ca a mai trecut un an. Un an in care sper ca ai avut parte doar de lucruri bune si iti urez ca si urmatorii sa fie la fel.Iti urez multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Dumnezeu sa re binecuvinteze cu tot ce are El mai bun. Sa ramai aceeasi persoana minunata si vesela.
La multi ani, Carina!
Stiu ca nu sunt 150 de cuvinte, dar nu prea am inspiratie. Poate ca mai reusedti sa adaugi tu ceva.

2 răspunsuri:
| crazypop a răspuns:

Stai linistit, ca nu o sa se intample nimic rau, scrii-o tu personal ca atunci e cel mai bine, deoarece pui si sentimente, chiar daca mai ai mici greseli, o sa inteleaga si o sa te aprecieze mai mult!
Mult succes la scris!

| AleexisViol3t a răspuns:

Nu are ce sa se întâmple, scrisoarea trebuie sa vina din partea ta "cu totul", însoțită de sentimentele pe care le simti atunci. Noi nu stim ce amintiri aveti voi, sau cât de bine va cunoasteti.
Scrie ce iti trece prin minte, sunt sigura ca va aprecia foarte mult