| RanyaAiram a întrebat:

Luni ma asculta la romană pentru ca sunt in pericol de corigență iar profesoara este foarte severa si dificila, jur ca nu am mai vazut om ca ea atât de rea si ciudata, are toane cred ca din cauza menopauzei... Va rog sa îmi Spuneti si mie tot ce trebuie sa stiu despre romanul Ion de Liviu Rebreanu si despre povestea lui Harap-Alb; gen acțiune caracterizarea personajelor etc. Mi-e foarte frica sa nu rămân la ea pentru ca eu am avut in trecut si niște probleme cu ea si cred ca nu prea ma înghite de atunci. Dau funda, mulțumesc :*

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

După gramatica ta nu as crede ca ești corigent sau, cel puțin, in pericol de corigenta.
Nu ti teme ca ti-a da un 5. Tu doar invata lecția și ti-a fi bine.

| alex495 a răspuns:

Gasesti pe net caracterizari la orice opera vrei. Uita te nitel pe ea si fa ti un plan in cap cum sa o,, redai" profesoarei la ora si asta e tot, bafta. Sau te duci mai in spate, scoti la imprimanta caracterizarile si pui un coleg din spatele tau sau din banca cu tine sa ti sufle. Daca zici ca i severa nu o sa ti dea nicio sansa, mai ales daca esti chiulangiu si nu prea te a vazut la fata. Asa in caz ca ti scapa ceva sa ai pe cineva sa ti sufle la nevoie.

| francut a răspuns:

Ti-ai facut cont nou ca sa repui intrebarea? https://www.tpu.ro/......e-as-face/
Invata si lasa razbunarile. Nu mai arunca vina inchipuita pe altii.

| Simion_Andreea_1997 a răspuns:

Si eu sunt clasa a 10-a si cred ca te asculta din eseuri, daca nu ma insel..atunci ar trebui sa inveti la fiecare 3 eseuri (tema si viziunea despre lume, caracterizare de personaj si relatia dintre doua personaje).
Daca nu le-at facut in clasa pana acum e grav si trebuie sa il faci singur.
Poti incerca sa le iei de pe net sau de la prieteni mai mari, daca ai happy