| biencutza_5297 a întrebat:

Buna,ma numesc Bianca si am 12 ani.Imi doresc sa scriu o carte...in mare parte despre viata care combina intamplari obisnuite si fictiune.Suna ciudat atunci cand un copil isi doreste sa scrie o carte si de aceea va pun voua intrebare:"Oare, As putea eu, o fata de 12 ani sa scriu o carte...care sa nu fie neaparat publicata, asa de distractie? " Sfaturi va rog! FUNDA; D

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Buna! Cand eram mai mica, adica in generala si eu scriam povesti, faceam carti, chiar si in engleza asa ca nu mi se pare ciudat. Mi se fain sa ai o ambitie si o pasiune de genul asa ca nu mai pierde timpul apuca-te de treaba big grin macar stii ca ai ce face cand altii se plictisesc.

5 răspunsuri:
| biencutza_5297 explică (pentru BiuL):

Iti multumescwinking Apreciez si respect sfatul tau!

| BiuL a răspuns (pentru biencutza_5297):

Cu placere si bafta la scris!

| Neverwas a răspuns:

Binenteles ca poti!
Si nu e numic ciudat in asta!

| biencutza_5297 explică (pentru Neverwas):

Multumesc de ajutor.

| bogdan72 a răspuns:

O carte poate sa scrie oricine; o carte buna pe de alta parte... Dar, desigur, si hobby-urile mele au fost mereu legate de creatie. Fie ca vorbim de muzica, arta plastica sau literatura. La intrebarea ta nu iti putem raspunde noi, incearca si daca iti iese, inseamna ca poti.

*Apropo, intamplarile obisnuite, daca nu s-au intamplat cu adevarat sau nu le redai intocmai se numesc tot fictiune.