| Diana99624 a întrebat:

Buna! Va rog sa imi recomandati cateva carti bune, care v-au placut foarte mult si v-au impresionat sau care v-au ramas in memorie cu drag. As prefera sa fie de dragoste (am citit Fluturi, Malakai, Mandrie si prejudecata, seria after, in caz ca doriti sa-mi recomandati asta), dar sunt binevenite si alte genuri, cum ar fi: thriller psihologic, ca de exemplu: Fata din tren. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Orice scris de Haruki Murakami
Vânătorii de zmeie
Splendida cetate a celor o mie de sori ( ambele de Khaled Hosseini )
Oscar și tanti în roz
Oameni anxioși
Un bărbat pe nume Ove
( ambele de Fredrik Backman )
Viață de vânzare
Micul prinț


Hmmm ok ăstea îmi vin în minte la categoria impresionat, dar o să-ți dau mai jos niște cărți citite pe când citeam cam ce vrei.
O fată din bucăți
Urgia și zorile
Memoriile unei gheișe
Dispozitive infernale
Eleanor&Park
Ugly love
Născută din fum și os
Dacă aș rămâne ( are și continuare )

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Invitație la vals, elevul dima dintr-a 7-a, pădurea norvegiană, pe aripile vântului, la răscruce de vânturi, jane eyre, maestrul păpușar, domnișoara christina dacă vrei horror, winnetou.

| siriusblack98 a răspuns:

Contele de Monte Cristo mi-a rămas în memorie și se încadrează destul de bine la genurile menționate de tine. Am citit și cartea, am văzut și filmul (cartea are cu mult mai multe detalii) și o consider una din cele mai bune cărți citite de mine vreodată. Alta oarecum asemănătoare în câteva aspecte din punctul meu de vedere ar fi pădurea spânzuraților. Nu se compară totuși dar este o carte bună.

| Denisa730 a răspuns:

Editura Epica sau Bookzone mi se pare ca ti se potrivesc Au carti care seamănă cu ce ai citit pana acum Alege de acolo ce îți place

| georgiana1320 a răspuns:

O soție ascultătoare de Mary Balogh