|

Cărți peste Prut

Centrul Roman de Politici Europene (CRPE) în colaborare cu filiala sa în Republica Moldova (CRPE – R. Moldova) a inițiat campania "Cărți peste Prut" cu scopul de a consolida fondul de carte în bibliotecile sătești din Republica Moldova.

Majoritatea bibliotecilor sătești din Republica Moldova duc o lipsa acută de cărți, iar dintre cele existente, o bună parte sunt în grafie chirilică. Atât pentru adulți, cât și pentru copii, oferta de carte este foarte limitată.

Pentru început cărțile colectate vor fi donate bibliotecii sătești din satul Izbiște, raionul Criuleni. Această bibliotecă dispune de 9000 cărți dintre care doar 2000 sunt în grafie latină. Povestea bibliotecarului revoluționar din satul Izbiște o puteți găsi aici.

Cum puteți dona?

Persoana responsabilă de colectarea cărților este Ludmila Gamurari, pe care o puteți contacta la adresa de e-mail office@crpe.ro sau la numărul de telefon 0371.083.577.

Cărțile pot fi predate la sediul CRPE: strada Știrbei Vodă, nr. 29, etaj 2, interfon CRPE, între orele 11:00 și 19:00, de luni până vineri.

http://www.cartipesteprut.ro/cum-poti-contribui/

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Felicitari pentru actiune! Presupun ca sediul este în București. O sa iti public site pe facebook si pe grupul meu cu carti. Bravo!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează