|

Care este cea mai buna marca de stilouri cu penita? care scrie un pic mai gros.nu imi plac cele care scriu subtire

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu iti recomand doua marci:
De la Pelikan de obicei scriu gros din start, dar din punctul meu de vedere muuuuuult prea gros (si eu le iubesc pe cele care scriu gros, dar nici chiar asa) sau pe cele de la Schneider: desi la inceput scriu foarte subtire, dupa o luna scriu deja moale adaptate la scrisul tau, la sfarsit dupa cam inca o luna scriu destul de gros. In preznt folosesc unul roz ca in imaginea din linkul 1 de mai jos, dar sincer iti recomand sa iti iei unul pe albastru inchis pentru ca guma de care tii se face neagra dupa un timp. La albastru nu se vede aceasta schimbare. Acestea sunt mari, dar daca vrei poti sa iti iei mai mici (nu se tin asa de bine in mana, fiind putin prea scurte. am folosit unul acum 3 ani, in primul an de gimnaziu, dar imi este cam greu sa il tin in mana) sau subtiri lungi (nu le-am incercat pentru ca m-am indragostit de acesta). Al 2-lea si al 3-lea link au celelalte modele de stilouri.


Imagine: 1. http://www.tudor.com.ro/Images/Produs/00000546/00011847_large.png
2. cdn.allshops.ro/files/clients/5/5055/p/32/stilou-schneider-zippi-6099624.png -cel scurt
3. supermarket.util21.ro/produse/3762_13788.jpg -modelul lung si subtire

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Marca cea mai buna de stilouri este marca germana herlitz.Eu folosesc de 4 ani stiloul de metal de la herlitz. uite un link sa vezi cum arata http://www.paperoffice.ro/......usiv.Funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O alta marca foarte buna este Schneider ..FOLOSESC ACELASI stilou de 6 ani. funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu folosesc de 2 ani un stilou de la keyroad nu este o firma foarte cunoscuta, dar stilourile lor sunt bune si rezistente.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează