| Lucaci a întrebat:

Ce sens are,,strainatate neagră", din poezia,,Concertul în lunca", de Vasile Alecsandri? Pentru cei care au de gând să scrie comentarii jignitoare, le sugerez să se abţină. Atata timp cat există categoria,, LITERATURA", am tot dreptul să nu fiu acuzată pe nedrept ca-mi fac temele. Ofer funda cu cel mai mare drag pentru răspunsul util.Mulţumesc frumos!

2 răspunsuri:
| Disharmony a răspuns:

E categoria „Literatură", nu „Teme".

Nu ești acuzată că-ți „faci" temele aici, ești acuzată pentru că îți atribui singură munca altuia, susținând că e munca ta. Altfel, nu ai fi folosit „a face" la persoana I.
Nu e ilegal, stai liniștită; e doar ipocrit și înjositor.

| Lucaci explică (pentru Disharmony):

Decat sa am multe neclaritati la scoala si sa mi se adune multe intrebari, nu ar fi mai bine sa o pun aici si sa ma consult cu ceilalti prieteni? Chiar daca intreb un profesor, chiar daca intreb o alta persoana, tot o nelamurire este, ce are nevoie de raspuns.Cine vrea sa ma AJUTE, de bine(nu e ca si cum as profita de mintea omului...este doar o secventa pe care nu am inteles-o din poezie si am cautat peste tot), cine ma face,, ipocrita",,, injositoare", nu aveti decat sa ganditi ce vreti, atata timp cat nu stiti situatia de fata.Nu m-as folosi niciodata de mintea altora pentru a ma ridica in slavi.Ii respect pe toti prietenii din aceasta comunitate si de aceea suntem logati aici (Nu-i asa?), ca sa ne ajutam reciproc. Sper ca m-ati inteles! RESPECT!

Întrebări recente