| AvalohAlyn a întrebat:

Ce va place sa cititi in particular?(nu pentru scoala,nu pentru facultate etc ci doar pentru voi si interesul personal al vostru). Mie domenii gen sanatate, mistere, stiinta, religie, ezoterism.
Mi-am luat cateva enciclopedii generale care trateaza subiectele astea si sper sa ma apuc sa le studiez mai ales ca nu am ce face mereu.
Voua ce subiect, domeniu doriti si chiar il aprofundati adica de ce subiect,domeniu va interesati SUPLIMENTAR asa doar pentru voi si de ce?
Eu de mic am fost mai curios,mi-am pus si imi pun multe intrebari despre viata inconjuratoare, despre mistere, viata, stiinte, istorie,religie...m-am intrebat des de ce suntem aici, cum a aparut viata, exista Dumnezeu, viata dupa moarte, ce a fost in trecut, ce va fi in viitor sau despre misterele omenirii, daca ar putea fi sfarsitul lumii vreodata, cum sa fiu mai sanatos etc etc si de aceea doresc ca vara si toamna asta sa citesc suplimentar, pentru mine nu pentru scoala sau altceva, chestii despre, viata, Terra, om.
Pe voi ce subiect va pasioneaza sau ce subiect doriti si incercati sa il studiati suplimentar si de ce?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut, eu am citit enciclopedia "Societățile Secrete" apărută la Editura Rao prin 2008; cartea "Istoria secreta a Lumii" de la Editura Nemira despre cum societățile secrete și religioase au influențat lumea. Eu sunt pasionat și de hinduism și religiile indiene.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

In general ma pasioneaza cartile fantasy, gen Harry Potter si Stapanul Inelelor si cartile horror in genul celor scrise de Stephen King!

| Anonima163333 a răspuns:

Viata dupa moarte si despre Univers

| marinescub701 a răspuns:

In trecut eram interesata de psihologie si filozofie, intelegerea omului in afara fizicului, ca individ si in societate. Insa acum nu prea citesc, ma plictisesc usor, doresc totusi sa citesc carti de istorie, geografie, sa ma interesez de asemenea de marile religii ale lumii pentru propria curiozitate si cultura generala, un manual pentru c++ momentan mi-ar fi cel mai bun prieten, intrucat am multe goluri si sunt inca incepatoare. De asemenea imi plac cartile de fictiune precum cele cu Harry Potter, inca nu am terminat seria, insa cel mai atrasa sunt de un gen care adesea este cerut si la scoala, viata de zi cu zi, ceva mai realist daca se poate, totusi cu un eveniment major, psihologice in general si uneori romantice