anonim_4396
| Anonim întreabă:

De unde pot cumpara, daca exista on line in limba romana (nu stiu titlul in limba romana)cartea The Last Convertible scris de Anton Myrer?

13 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu am gasit nimic. Poti invata engleza si apoi cumperi cartea, iti va prinde foarte bine pe viitor in orice, nu doar la citit carti straine.

| clasica a răspuns (pentru dullcat):

Daca o sa-ti cer sfat in ceea ce priveste dezvoltarea mea personala, o sa-ti cer.Eu ti-as recomanda sa raspunzi doar la ceea ce am intrebat, nu stiu de ce unii se simt bine sa dea sfaturi necerute?! eu ti-am dat vreodata vreun sfat necerut de cand esti pe TPU? NU! Ei atunci te rog!

| dullcat a răspuns (pentru clasica):

Mai, eu nu am nicio vina ca nu gasesti serialul si nici cartea.Mi-am rupt din timpul meu ca sa caut pe google, nu am gasit, asta e, iar pe langa am spus ce altceva consideram util.Nu ai fi nici prima si nici ultima persoana care se afla in situatia data.Fie nu cumperi cartea, fie astepti x ani pana se traduce si in romana.Chiar nu e nevoie sa te ataci asa.

| clasica a răspuns (pentru clasica):

In plus dai niste raspunsuri ce nu sunt de nici un folos.

| clasica a răspuns (pentru dullcat):

Nu esti de vina dar rupe din timpul tau numai pentru ce ti-e de folos.Este Flores de Mayo aici pe TPU si daca cineva atunci ea stie raspunsul ca e toba de carte din tot ceea ce inseamna film.

| clasica a răspuns (pentru dullcat):

De ce atac? pentru ca as dori sa invat toti oamenii din tara asta sa nu dea sfaturi necerut daca nu cunosc viata celuilalt si motivele din spatele fiecarei actiuni ce o au. Daca o sa procedezi asa o sa-ti fie viata mult mai usoara, nu da sfat si nu ajuta necerut.Cu timpul (peste 10 ani)o sa-mi dai dreptate ca bine ti-am zis.Un exemplu inca din viata mea cand una s-a bagat cu sfatul necerut in viata mea.Am mers sa cumpar 4 mici de-a gata de undeva si vinzatoarea a sarit pe mine ca de ce iau 4 mici de-a gata ca daca iau la caserola e mai ieftin? da poate ca e mai ieftin dar poate caserola aceea se strica in frigider pana eu o sa mai am chef vreodata sa mai minac mici plus ca mie mi-a placut exact gustul de mici preparat acolo, plus ca am vrut sa economisesc timp si ulei si gaz la gatit plus ca eu sunt singura si cui sa dau restul ce ar ramane? consider atac la intimitatea si sfera mea personala daca cineva imi da sfaturi necerut indiferent cine ar fi acea persoana. Pina nu ma sponzorizeaza nu are dreptul.

| clasica a răspuns (pentru dullcat):

Sunt in pensie am 61 de ani trecuti am muncit destul pana acum, m-am chinuit destul as dori o viata lipsita de stress macar acum dupa aceasta virsta.Am trecut prin destule, nu mi-a fost deloc usor, macar acum am ales sa stiu ce e aceea cand nu ti-e impus nimic.O viata mereu m-i s-a impus ceva la servici, acasa deci lasa-ma in truda mea si nu-mi impune nimic.Acel film despre ce am intrebat si mi-ai raspuns am gasit acum rasfoind intr-un caiet de cand aveam douazezi si ceva de ani-unde intr-o perioada treceam toate filmele ce am vizionat in anii 1983-1985.Si m-a cuprins nostalgia si as fi dorit sa vad din nou acel film de care am si uitat in atitia ani.Ar fi fost frumos sa-l gasesc.Si mi-am zis ca daca nu gasesc filmul sa incerc sa dau de carte.Dar eu nu ma mai chinui sa invat atita engleza.Stiu atit cit trebuie, mai mult stiu copiii mei-de exemplu fata mea e profesoara de engleza.Eu am tras destul in viata nu vreau sa incep din nou sa trag nici fizic nici psihic, crede-ma mi-e destul ce am pe alte planuri.

| dullcat a răspuns (pentru clasica):

Nu am impus nimic.Am folosit cuvantul a putea -poti invata, care denota sugestie, nu ordin.Mai mult de atat, eu nu am de unde ghici varsta utilizatorilor.Am dat un sfat general valabil, stiind ca majoritatea userilor sunt persoane tinere.

| clasica a răspuns (pentru dullcat):

Am inteles dar tu de aici sa inveti ca in viata niciodata sa nu generalizezi -crede-ma am cazut si eu in tinerete in aceasta capcana si viata mi-a dat peste bot din acest motiv.Mai mult eu iti sugerez sa vezi filmul matrix si incearca sa nu gindesti in matrice o sa-ti fie de mare avantaj.

| dullcat a răspuns (pentru clasica):

Am vazut filmul Matrix.Nu consider ca are vreo relevanta pentru discutia de fata.Multi oameni in varsta invata orice, fac voluntariat, fac sport, merg cu bicicleta, se imbraca tineresc si asa mai departe.In Romania situatia e diferita, dar se poate.

| wahaha a răspuns:

Idk

| savings a răspuns:

In limba romana nu exista, dar poti totusi comanda de pe amzon https://www.amazon.com/Last-Convertible-Anton-Myrer/dp/0380819597

| clasica a răspuns (pentru savings):

Multumesc,o sa astept pana va fi in limba romana pana atunci o sa citesc altceva exista destule alte carti.