anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei, TPU. Mai am doi ani pana la absolvirea liceului si nu am idee ce sa fac dupa. Mi-aş dori enorm să studiez în altă ţară, majoritar francofonă. Învăţ la unul dintre cele mai bune licee din oraş şi mereu am învăţat bine. M-am gândit. m-aş putea duce în Franţa, la o facultate de limbi străine, pe filieră engleză-română? Ca astea să fie limbile stăine studiate, eu ca un elev francez, sa consider franceza limbă maternă, să se predea în franceză... Şi pe viitor să fiu în Franţa translator român-francez-englez. Ştiu franceză foarte bine şi îmi place mult. Sper că aţi înţeles ce am vrut să spun. Ce părere aveţi? Sau ce alte facultaţi din străinătate credeţi ca ar fi ok de urmat?

Răspuns Câştigător
| AndreeaMugendt3452 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa dai bacul frantuzesc, atunci. Sau, depinde daca te razgandesti despre tara in care vrei sa studiezi. Eu zic ca ar fi foarte bine sa te duci la o facultate in care sa devii profesor de franceza, dar asta e posibil doar in Romania, dar si Franta, daca vrei, poti deveni diriginte. Oricum, cred ca te-am sfatuit si te-am ajutat macar putin.

1 răspuns:
| KatelynDragutza a răspuns:

Ar trebui sa dai bac-ul in Franta, Belgia sau Canada(Montreal), dar pentru al da in Canada iti trebuie viza deoarece nu e o tara care e in UE.