|

Heya.

Să presupunem că o persoană citeşte o carte pe care tu şi alte prietene ați citit-o.

Fata aceasta a ajuns de abia pe la sfertul cărții şi începe să facă roleplay ( adică să joace ca fiind un personaj din acea carte) cu prietenele care au citit-o. Ele totuşi au citit şi celelalte volume şi majoritatea surselor sunt luate din finalele.

Este bine ceea ce se întamplă?

Fata s-a oprit din citit cartea, astfel intrând într-un joc nesfârşit cu idei diferite din partea altor,, personaje", ele nu jucând exact în locul personajelor, adică mi se pare logic, doar nu sunt autorul(persoanele care au citit cartea).

Cum e mai bine? Să citească cartea în continuare, sau să se pună în locul personajelor şi să interacționeze cu celelalte care, desigur, au vage idei în comparație cu ale autorului.

Cartea are un scop anume, o idee pe care se creează, pe când, personajele, ori cât de dezvoltate ar fi în imaginația jucătorului, nu vor ajunge la aceea idee, ci vor juca la infinit fără un scop anume.Ce păreri aveți? Scuzați dacă nu am fost foarte specifică.

Fundă.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu consider ca ar trebui sa citească cartea dacă îi place și sa vadă cum s-a gândit autorul la final și sa compare cu ceea ce spun prietenele ei

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu am înţeles nimic...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează