Întrebare recomandată |

Imi poate spune cineva cum functioneaza Wattpad? Ce fel de carti sunt? De cine sunt scrise? Sunt carti interesante? Nu pot citi carti dupa un anumit autor?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna Patricia!

Wattpad este o aplicație plină cu cărți de diferite categorii. Autorii sunt niște oameni anonimi dacă le pot spune asa care își scriu propriile povestiri. Din câte stiu eu nu găsești anumiți autori.

Si da, sunt cărți foarte interesante, inca citesc de acolohappy Chiar iti recomand!

O zi buna iti doresc si succes la citit si felicitări pentru ca vrei sa faci asta!

| a răspuns (pentru irina300):

I-a spune-mi cate carti despre coreeni/japonezi/chinezi au aparut in ultima vreme? laughing Ultima data cand am intrat acolo am dat peste niste chestii mai putin normale scrise de o mucoasa de 12-13 ani.
Sunt de parere ca cine doreste sa scrie isi face blog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Wattpad e o aplicatie bestiala pe care poti citi carti de toate genurile scrise de adolescenti si nu numai. Cartile sunt foarte interesante, adica am citit in jur de 100, si nu, nu poti citi carti scrise de un autor anumit deoarece in mare parte autorii sunt anonimi (nu le sti doar username si descrierea de pe profil sau daca mai adauga ei ceva). O alta chestie misto e ca si tu poti sa iti scrii propria carte pe care sa ti-o citeasca multa lume si sa te ajute dandu-ti sfaturi, etc. In orice caz, daca inca nu ai cont te sfatuiesc sa iti faci deoarece merita happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este o aplicatie in care oricine isi poate face o carte, de obicei sunt scrise de catre elevi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează