| Lorde92 a întrebat:

Merita sa-mi cumpar cartea Carrie de Stephen King?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu zic ca nu. Am vazut filmul si subiectul e foarte slab. Stiu ca nu se compara cartile cu filmele, dar s-a vazut din cum a fost facut filmul ca povestea e foarte trasa de par plauzibila. In plus, cartile din ziua de azi sunt scrise in repezeala, nu se mai pune deloc accent pe descrieri doar pe fapte si dialog.

| Utilizator1234 a răspuns (pentru Adry05):

Nu pot sa ma abtin sa nu ma iau de aberatiile scrise de tine.
1. Ai vazut un rahat de remake din 2013, care e pe langa carte cu mult (iti dadeai seama de asta daca ai fi citit cartea). Cum poti sa argumentezi ca daca povestea e trasa de par in film, e la fel de trasa de par si in carte?

2. Cartile din ziua de azi sunt scrise in repezeala? Ai macar idee in ce an a fost lansata cartea Carrie? Hai da un search pe google inainte sa scrii tampenii ca mai pun si altii botul la argumentele tale "scrise in repezeala".

| CortinaDeLut a răspuns:

Mai bine te uiți la film, cum s-a zis mai sus, mi se pare cam simplist. Nu cred că merită să citești cartea, mai bine uite-te la film. Oricum finalul e dezamgătior chiar dacă subiectul e slab.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pentru început, te-aș sfătui să o împrumuți de la bibliotecă. Și, dacă într-adevăr îți place, atunci achiziționeaz-o, pentru a avea un exemplar (și) în biblioteca personală.
Știi, sunt cărți care te captivează, care-ți dau un chef nebun de a le reciti, dar sunt și cărți, pe care nu le-ai mai citi a doua oară...

| Doub a răspuns:

Da, clar da.
Orice carte a lui Stephen King e genială.

| Utilizator1234 a răspuns:

Ai mai citit Stephen King? E una din cartile care l-au facut atat de cunoscut (prima lansata). Daca-ti place genul si nu trebuie sa dai prea multi bani pe ea, de ce nu? Parerile pot fi impartite. DAR, nu te lua dupa tembelii care nu ti-o recomanda pentru ca filmul pe care l-au vazut ei e slab (pariez ca vorbesc de al n-lea remake din 2013).

| Comunity a răspuns:

Carrie, Carrietta White, este o adolescentă timidă și retrasă, care, din copilărie, îndură persecuțiile și ironiile colegilor de școală. Umilințele la care o supun devin pentru ea o tortură de care nu poate scăpa. Mai mult, este și victima fanatismului religios al mamei sale, o ființă violentă și brutală.
Cam asta se intampla cu povestea cartii si e destul de interesanta si sa stii ca merita sa o cumperi.