| Georgian22 a întrebat:

Salutare, sunt student, ultimul an si am licenta de facut. Licenta este :""Piaţa transporturilor aeriene. Modelul low-cost versus modelul traditional"'
Nu prea se gasesc informatii, am gasit foarte putine.

Intrebarea mea este : Ma puteti ajuta cu niste informatii, vreo carte, as aprecia foarte mult.
Am pus intrebarea aici, cu gandul ca cineva a avut din intamplare acceasi tema de licenta.
Va multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Exista tone de informatii, tu trebuie doar sa le sintetizezi. Chestii de urmarit - ce caracteristici speciale au companiile low-costa fata de astea "normale", care au fost primele companii care au introdus modelul low-cost, de ce au dat chix unele companii lc si altele au dus-o excelent, ceva chestii despre cum a afectat pandemia modelul low-cost si cum o sa se duca naibii la vale in viitor, ai de scris mult si bine. Asta si ar trebui sa fie ideea unei lucrari de licenta, sa trebuiasca sa faci research si sa sintetizezi, nu sa faci un rezumat imbecil din cateva chestii care vin mura-n gura, ca la clasa a cincea. Hai ca subiectul e foarte misto si ai ce baga la el, spor la treaba!

| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Incearca sa cauti articole in engleza ca sa gasesti ceva informatii. Eu folosesc Sciencedirect.com si Researchgate.com.

| EyesClosed a răspuns:

Vorbește cu profesorul tau coordonator, el e obligat să îți lase o bibliografie, mai poți căuta informații în alte limbi și le traduci în română, nu-i așa greu.

| JicaContra a răspuns:

Eu nu am facut fuckultate, insa se pare ca dau sfaturi DE MINIM BUN SIMT, unuia care e pe cale sa termine facultatea si nu e in stare nici macar sa isi imagineze ce sa caute pe google:

https://www.google.com/search?q=air+transport+low+cost+vs+traditional

a fost greu?!?