Heyyy! Stiu ca am pus la o alta categorie dar mna... ofer funda. Era un cântec cu un vers " Mai trage un fum" sau cv gen... Era lenta nu hip hop si canta un băiat... Cum se numeste melodia?
Heyyy! Era un cântec cu un vers " Mai trage un fum" sau cv gen... Era lenta nu hip hop si canta un băiat... Cum se numeste melodia?
Ce melodii imi recomandati sa ascult? Vreau un playlist cat mai lung
Caut un program care sa poata cu ajutorul antenei de Android sa inregistreze melodiile ce le pun eu de pe pc / Android, nu shazam deci ca inregistrarea audio de care sa auda piesa de pe Youtube...? (mai mult)
Care vi se par cele mai bune melodii din secolul XXI cantate la pian? Dar cele mai bune din secolul XX?
M-am săturat de aceleasi melodii suprasaturate. Imi poate recomanda cineva niste melodii noi? Din anii 80 pana in ziua de azi. Multumesc!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, am o prietena care asculta hip- hio romanesc si ne intelegem bine.Dar e normal ca atunci cand devii ateu/atee si nici sa n- ai nimic cu homosexualii/lgbt, sa inceapa sa ...? (mai mult)
Salut tpu.Despre ce sa scriu o piesa? Dati-mi idei!
Caut o melodie pe care o aud la toate nuntile si botezuri. E romaneasca dar stiu doar ca zice la refren "mau mau mau " sau "mao mao mao". Ofer fundita
Bună, caut și eu o melodie pe care am ascultat- o acum câțiva ani dar nu îmi mai amintesc versurile știu doar sa o fredonez, mă rog. În video e un băiat ce cântă în pădure și mai apare ...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi fac un stick USB cu muzica, stie cineva vreun site/program pe care sa mi l pun pe laptop ca sa descarc orice melodie vreau eu si fara sa ma aleg cu o mana de virusi? Mersi!
Hei! As vrea si eu niste melodii in romana, de incurajare. Gen "Crezi in tine" de Criss si Vlad si mai multe.Si pe langa asta, as vrea sa imi dati si cateva melodii de "sarbatorire" ca sa zic asa. Tocmai...? (mai mult)
Era o melodie aparuta prin 2010, cu clip alb negru si efect ca si cum ar fi un clip vechi. In clip e vorba de un om ce face diverse lucruri clip fiind dat pe fast, nu.mi aduc aminte decat atat dau...? (mai mult)
Stiu ca one direction este in hiatus insa care trupa vi se pare mai buna: One Direction sau BTS?
Am o intrebare...am o chitara clasica Tenson 3/4 si avand- o de mult timp si folosind- o intensiv in ultimul an, mi s- a rupt o coarda. Vreau sa imi comand un set nou de corzi si nu stiu daca...? (mai mult)
De la ce vine B.M.V, piesa lui Nane. Am citit aproape toate comentariile și nu am găsit sau erau doar contraziceri.
Salut.Cum se numeste melodia de la minutul 3:30? https://www.youtube.com/watch?v=PCcK9InJCXs
Https://www.youtube.com/watch?v=htWa4S1YFJs https://www.youtube.com/watch?v=31zfbsfz0Jg Care vi se pare mai buna dintre cele doua?
Salut, am si eu un casetofon de logan si nu ii mai stiu codul, model (Daewoo AGC- 1220RF- A). Cine imi poate zice? SI NU AM NICI CARTEA DE LA MASINA CA L- AM LUAT DE LA UN BAIAT SI NU MI- A ZIS CODUL....? (mai mult)
Știe cineva dacă sunt passuri pe zile la Waha sau trebuie sa cumperi biletul întreg?
Bună, vreau sa gasesc o melodie în spaniola de care nu mai știu mai nimic, tot ce îmi aduc aminte e ca era o melodie trista, de despărțire cred, videoclipul alb- negru, cu un băiat slăbuț....? (mai mult)
Cum pot sa fac muzica? ( Fara voce, doar instrumental) si cum pot sa ajung sa castig bani din asta? Din vizualizări se fac bani sau din ce?
am si eu o intrebare : Ce manea s-a facut dupa melodia Rachid Taha - Ya rayah? :)
Cum vi s-a parut faptul ca Salvatore Ganacci a introdus live in set-ul sau de la NEVERSEA...o manea?
Cineva de aici din Timisoara sau de prin apropiere cu varsta intre 13- 16 ani care stie sa cante sau sa danseze sau sa cante rap? Nu rap din ala porcos. As vrea sa infiintez o trupa de muzica...? (mai mult)
Caut și eu de luni bune versurile pentru melodia asta: https://www.youtube.com/watch?v=HwTIIC1zZRc Mă puteți ajuta? Mulțumesc anticipat!
cum stiu daca am voce? Mie mi se pare ca am putina voce si ca as putea sa ma mai dezvolt.
Bună TPU, ma puteți ajuta și pe mine cu numele melodiei din următorul clip? Va rooog mulțumesc? https://www.facebook.com/351005892390667/posts/460323511458904/
Https://youtu.be/blI4wuHM4tA Cine îmi poate spune o părere! De ce nu fac vizionari * bdw e făcută special pentru TPU Nu fac vizionari, abonați, nimic
Nu ştie cineva unde pot găsi un tabs la Hotel California cu versiunea fără bending?
Va salut! Prin 2010 sau pe acolo era o melodie, din cate imi aduc aminte se numea Istanbul(sau continea Istanbul), in video apareau ceva Dj, iar cineva le lua platanele si le- a aruncat de la fereastra....? (mai mult)
Cum se numea piesa? Tot ce îmi amintesc este când spune *** sistemului pana intru in mormânt, știe cineva?
Buna, TPU! Am si eu o problema: recent am fost la o petrecere la care am auzit o piesa foarte cunoscuta, dar careia i- am uitat numele imediat la o zi dupa. Piesa parea ca pare ca e de prin anii 2004-...? (mai mult)
Cei care compuneti muzica sau cantati la instrumente nu aveti cateodata stari de lene si niciun chef sa compuneti? Oare cu ce se trateaza starile astea? Imi place de mor sa compun la pian dar inainte...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu piesa acestui clip, stiu doar ca e a lui Akon dupa timbrul vocal https://me.me/i/if-i-was-a-ufc-fighter-this-would-basically-be-463df2ce51f644f0ae70272803b6319e
Stie cineva unde pot sa fac cursuri de chitara in Botosani? Asorte media production se afla in Botosani?
Hey! TPU ajutați-mă deoarece nu stiu de unde sa caut sau sa gasesc niște negative pentru a compune o melodie, este compusa dar lipsește muzica. Puteti sa ma ajutati?
Voi care versiune a melodiei credeti ca suna mai bine, originalul sau versiunea la pian si de ce? https://www.youtube.com/watch?v=3mMVcCMO_Ng https://www.youtube.com/watch?v=9pGVeJfVcXQ
Https://www.youtube.com/watch?v=2yK5-FRmCpI&feature=share Părere? Va place?
Ce criterii trebuie sa am in vedere înainte de a cumpara o curea pentru chitară?
Descriere videoclip : o femeie de culoare ( cu forme) are părul verde/albastru cântă o piesă pentru twerk, videoul incepe cu ea într- un lift alături de un băiat de culoare... in clip apare si ...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda ceva muzica de aia pe care poți petrece și îți oferă un vibe pozitiv, dar sa fie puțin mai veche și să fie mai mult populara?
Vreau si eu niste rime scurte de rekt!
Salut caut o piesă românească care se înce pe cu heeee eeeee şi clipul se începe cu cearta a doi tineri după care ele pleacă in club de noapte unse se distrază cu o domnişoară in rochie scurtă...? (mai mult)
Buna cum se face un cd de mașina.și cum se Descarca muzica de pe ce site înainte de a o pune pe cd..va spun atât am auzit de burn si nero nu știu cum se folosesc. exista și in alt mod mai simplu?...? (mai mult)
aveti idee cum se numeste acea melodie din fundalul acestui video https://www.youtube.com/watch?v=rizvr61hsJ0
Cine imi compune cam 10 versuri re rap or trap. Dau funda pls
Cum se numeste cantecul acela din noua reclama a lui Vodafone care tot o dau ei la tv acum? Funda! Era ceva tip si canta gen despre, , star, , unreachable star, No matter how hopeless, no matter how...? (mai mult)
A fost concertul Ed Sheeran cel mai mare concert din Romania, după cel al lui Michael Jackson?
Cine-i mai,, artist", Sheeran sau Bieber?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!