TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
Maria23wr
în 13 Iulie 2019 | Maria23wr întreabă:

Heyyy! Stiu ca am pus la o alta categorie dar mna... ofer funda. Era un cântec cu un vers " Mai trage un fum" sau cv gen... Era lenta nu hip hop si canta un băiat... Cum se numeste melodia?

1
Răspunde Raportează
Maria23wr
în 13 Iulie 2019 | Maria23wr întreabă:

Heyyy! Era un cântec cu un vers " Mai trage un fum" sau cv gen... Era lenta nu hip hop si canta un băiat... Cum se numeste melodia?

0
Răspunde primul Raportează
marymarya100
în 13 Iulie 2019 | marymarya100 întreabă:

Ce melodii imi recomandati sa ascult? Vreau un playlist cat mai lung

4
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 13 Iulie 2019 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Caut un program care sa poata cu ajutorul antenei de Android sa inregistreze melodiile ce le pun eu de pe pc / Android, nu shazam deci ca inregistrarea audio de care sa auda piesa de pe Youtube...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
laSoledad
în 13 Iulie 2019 | laSoledad întreabă:

Care vi se par cele mai bune melodii din secolul XXI cantate la pian? Dar cele mai bune din secolul XX?

1
Răspunde Raportează
IulianMMI
în 12 Iulie 2019 | IulianMMI întreabă:

M-am săturat de aceleasi melodii suprasaturate. Imi poate recomanda cineva niste melodii noi? Din anii 80 pana in ziua de azi. Multumesc!

5
Răspunde Raportează
PumpkinDoll
în 12 Iulie 2019 | PumpkinDoll întreabă:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, am o prietena care asculta hip- hio romanesc si ne intelegem bine.Dar e normal ca atunci cand devii ateu/atee si nici sa n- ai nimic cu homosexualii/lgbt, sa inceapa sa ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
andreiminion
în 12 Iulie 2019 | andreiminion întreabă:

Salut tpu.Despre ce sa scriu o piesa? Dati-mi idei!

3
Răspunde Raportează
AndreeaHSZM01
în 12 Iulie 2019 | AndreeaHSZM01 întreabă:

Caut o melodie pe care o aud la toate nuntile si botezuri. E romaneasca dar stiu doar ca zice la refren "mau mau mau " sau "mao mao mao". Ofer fundita

1
Răspunde Raportează
AleValeska
în 12 Iulie 2019 | AleValeska întreabă:

Bună, caut și eu o melodie pe care am ascultat- o acum câțiva ani dar nu îmi mai amintesc versurile știu doar sa o fredonez, mă rog. În video e un băiat ce cântă în pădure și mai apare ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CptBlackBeard
în 12 Iulie 2019 | CptBlackBeard întreabă:

Salut, vreau sa-mi fac un stick USB cu muzica, stie cineva vreun site/program pe care sa mi l pun pe laptop ca sa descarc orice melodie vreau eu si fara sa ma aleg cu o mana de virusi? Mersi!

2
Răspunde Raportează
Dynu_Georgyana_Ellena_Andreea_1996
în 12 Iulie 2019 | Dynu_Georgyana_Ellena_Andreea_1996 întreabă:

Hei! As vrea si eu niste melodii in romana, de incurajare. Gen "Crezi in tine" de Criss si Vlad si mai multe.Si pe langa asta, as vrea sa imi dati si cateva melodii de "sarbatorire" ca sa zic asa. Tocmai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihai20044
în 12 Iulie 2019 | Mihai20044 întreabă:

Era o melodie aparuta prin 2010, cu clip alb negru si efect ca si cum ar fi un clip vechi. In clip e vorba de un om ce face diverse lucruri clip fiind dat pe fast, nu.mi aduc aminte decat atat dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
comyne
în 11 Iulie 2019 | comyne întreabă:

Stiu ca one direction este in hiatus insa care trupa vi se pare mai buna: One Direction sau BTS?

2
Răspunde Raportează
tina2009
în 11 Iulie 2019 | tina2009 întreabă:

Am o intrebare...am o chitara clasica Tenson 3/4 si avand- o de mult timp si folosind- o intensiv in ultimul an, mi s- a rupt o coarda. Vreau sa imi comand un set nou de corzi si nu stiu daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tazowsky
în 11 Iulie 2019 | tazowsky întreabă:

De la ce vine B.M.V, piesa lui Nane. Am citit aproape toate comentariile și nu am găsit sau erau doar contraziceri.

3
Răspunde Raportează
Andrei6699
în 11 Iulie 2019 | Andrei6699 întreabă:

Salut.Cum se numeste melodia de la minutul 3:30? https://www.youtube.com/watch?v=PCcK9InJCXs

1
Răspunde Raportează
PumpkinDoll
în 10 Iulie 2019 | PumpkinDoll întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=htWa4S1YFJs https://www.youtube.com/watch?v=31zfbsfz0Jg Care vi se pare mai buna dintre cele doua?

11
Răspunde Raportează
Barbu_George_2000
în 10 Iulie 2019 | Barbu_George_2000 întreabă:

Salut, am si eu un casetofon de logan si nu ii mai stiu codul, model (Daewoo AGC- 1220RF- A). Cine imi poate zice? SI NU AM NICI CARTEA DE LA MASINA CA L- AM LUAT DE LA UN BAIAT SI NU MI- A ZIS CODUL....? (mai mult)

0
fugi5555
în 10 Iulie 2019 | fugi5555 întreabă:

Știe cineva dacă sunt passuri pe zile la Waha sau trebuie sa cumperi biletul întreg?

0
DianaAdg1
în 10 Iulie 2019 | DianaAdg1 întreabă:

Bună, vreau sa gasesc o melodie în spaniola de care nu mai știu mai nimic, tot ce îmi aduc aminte e ca era o melodie trista, de despărțire cred, videoclipul alb- negru, cu un băiat slăbuț....? (mai mult)

0
Cavani1999
în 10 Iulie 2019 | Cavani1999 întreabă:

Cum pot sa fac muzica? ( Fara voce, doar instrumental) si cum pot sa ajung sa castig bani din asta? Din vizualizări se fac bani sau din ce?

5
Răspunde Raportează
Catalin_Gioroceanu_1986
în 10 Iulie 2019 | Catalin_Gioroceanu_1986 întreabă:

am si eu o intrebare : Ce manea s-a facut dupa melodia Rachid Taha - Ya rayah? :)

0
Ionut_Pavel_1993
în 10 Iulie 2019 | Ionut_Pavel_1993 întreabă:

Cum vi s-a parut faptul ca Salvatore Ganacci a introdus live in set-ul sau de la NEVERSEA...o manea?

5
Răspunde Raportează
casian503
în 9 Iulie 2019 | casian503 întreabă:

Cineva de aici din Timisoara sau de prin apropiere cu varsta intre 13- 16 ani care stie sa cante sau sa danseze sau sa cante rap? Nu rap din ala porcos. As vrea sa infiintez o trupa de muzica...? (mai mult)

0
heddy10
în 9 Iulie 2019 | heddy10 întreabă:

Caut și eu de luni bune versurile pentru melodia asta: https://www.youtube.com/watch?v=HwTIIC1zZRc Mă puteți ajuta? Mulțumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
Rapha91
în 9 Iulie 2019 | Rapha91 întreabă:

cum stiu daca am voce? Mie mi se pare ca am putina voce si ca as putea sa ma mai dezvolt.

2
Răspunde Raportează
Miruna07
în 9 Iulie 2019 | Miruna07 întreabă:

Bună TPU, ma puteți ajuta și pe mine cu numele melodiei din următorul clip? Va rooog mulțumesc? https://www.facebook.com/351005892390667/posts/460323511458904/

6
Răspunde Raportează
whitoutsweet
în 9 Iulie 2019 | whitoutsweet întreabă:

Https://youtu.be/blI4wuHM4tA Cine îmi poate spune o părere! De ce nu fac vizionari * bdw e făcută special pentru TPU Nu fac vizionari, abonați, nimic

3
Răspunde Raportează
Ralu_Raluka_1995
în 9 Iulie 2019 | Ralu_Raluka_1995 întreabă:

Nu ştie cineva unde pot găsi un tabs la Hotel California cu versiunea fără bending?

2
Răspunde Raportează
SuciuFlo
în 9 Iulie 2019 | SuciuFlo întreabă:

Va salut! Prin 2010 sau pe acolo era o melodie, din cate imi aduc aminte se numea Istanbul(sau continea Istanbul), in video apareau ceva Dj, iar cineva le lua platanele si le- a aruncat de la fereastra....? (mai mult)

0
Khizarix12
în 8 Iulie 2019 | Khizarix12 întreabă:

Cum se numea piesa? Tot ce îmi amintesc este când spune *** sistemului pana intru in mormânt, știe cineva?

1
Răspunde Raportează
TombRaiderfan
în 8 Iulie 2019 | TombRaiderfan întreabă:

Buna, TPU! Am si eu o problema: recent am fost la o petrecere la care am auzit o piesa foarte cunoscuta, dar careia i- am uitat numele imediat la o zi dupa. Piesa parea ca pare ca e de prin anii 2004-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mogiojojo
în 8 Iulie 2019 | Mogiojojo întreabă:

Cei care compuneti muzica sau cantati la instrumente nu aveti cateodata stari de lene si niciun chef sa compuneti? Oare cu ce se trateaza starile astea? Imi place de mor sa compun la pian dar inainte...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
viposo
în 8 Iulie 2019 | viposo întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu piesa acestui clip, stiu doar ca e a lui Akon dupa timbrul vocal https://me.me/i/if-i-was-a-ufc-fighter-this-would-basically-be-463df2ce51f644f0ae70272803b6319e

3
Răspunde Raportează
NobodyForYou
în 8 Iulie 2019 | NobodyForYou întreabă:

Stie cineva unde pot sa fac cursuri de chitara in Botosani? Asorte media production se afla in Botosani?

0
ContNmc7
în 7 Iulie 2019 | ContNmc7 întreabă:

Hey! TPU ajutați-mă deoarece nu stiu de unde sa caut sau sa gasesc niște negative pentru a compune o melodie, este compusa dar lipsește muzica. Puteti sa ma ajutati?

1
Răspunde Raportează
laSoledad
în 7 Iulie 2019 | laSoledad întreabă:

Voi care versiune a melodiei credeti ca suna mai bine, originalul sau versiunea la pian si de ce? https://www.youtube.com/watch?v=3mMVcCMO_Ng https://www.youtube.com/watch?v=9pGVeJfVcXQ

6
Răspunde Raportează
kdariusk
în 7 Iulie 2019 | kdariusk întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=2yK5-FRmCpI&feature=share Părere? Va place?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2019 |

Ce criterii trebuie sa am in vedere înainte de a cumpara o curea pentru chitară?

1
Răspunde Raportează
Twerkgirl
în 6 Iulie 2019 | Twerkgirl întreabă:

Descriere videoclip : o femeie de culoare ( cu forme) are părul verde/albastru cântă o piesă pentru twerk, videoul incepe cu ea într- un lift alături de un băiat de culoare... in clip apare si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Claudiudfd
în 6 Iulie 2019 | Claudiudfd întreabă:

Îmi puteți recomanda ceva muzica de aia pe care poți petrece și îți oferă un vibe pozitiv, dar sa fie puțin mai veche și să fie mai mult populara?

1
Răspunde Raportează
IonutAW
în 6 Iulie 2019 | IonutAW întreabă:

Vreau si eu niste rime scurte de rekt!

2
Răspunde Raportează
Marcon
în 5 Iulie 2019 | Marcon întreabă:

Salut caut o piesă românească care se înce pe cu heeee eeeee şi clipul se începe cu cearta a doi tineri după care ele pleacă in club de noapte unse se distrază cu o domnişoară in rochie scurtă...? (mai mult)

0
patriciamaryy
în 5 Iulie 2019 | patriciamaryy întreabă:

Buna cum se face un cd de mașina.și cum se Descarca muzica de pe ce site înainte de a o pune pe cd..va spun atât am auzit de burn si nero nu știu cum se folosesc. exista și in alt mod mai simplu?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dubfreeromaniasmoke
în 5 Iulie 2019 | dubfreeromaniasmoke întreabă:

aveti idee cum se numeste acea melodie din fundalul acestui video https://www.youtube.com/watch?v=rizvr61hsJ0

0
Poatenshhahsh
în 4 Iulie 2019 | Poatenshhahsh întreabă:

Cine imi compune cam 10 versuri re rap or trap. Dau funda pls

3
Răspunde Raportează
brokxy
în 4 Iulie 2019 | brokxy întreabă:

Cum se numeste cantecul acela din noua reclama a lui Vodafone care tot o dau ei la tv acum? Funda! Era ceva tip si canta gen despre, , star, , unreachable star, No matter how hopeless, no matter how...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2019 |

A fost concertul Ed Sheeran cel mai mare concert din Romania, după cel al lui Michael Jackson?

4
Răspunde Raportează
FreddieM
în 4 Iulie 2019 | FreddieM întreabă:

Cine-i mai,, artist", Sheeran sau Bieber?

10
Răspunde Raportează
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 15 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 11 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    14 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 14 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.709
  • Răspunsuri: 17.665.614
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Deserturi

Deserturi

Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.407 Conversaţii