Salut, am un pian digital : Yamaha Piaggero NP 12, si as vrea sa amplific sunetul, am inteles ca imi trebuie un fir usb(nu mai stiu de care dar am dat comanda) si il pot coneta la pc si asa se va auzi...? (mai mult)
In aceasta piesa https://www.youtube.com/watch?v=QOiJcAMpL_4 baiatul asta de 17 ani are talent?
Șalut, caut de mult o melodie dar nu stiu cum se numeste, de cam 1 an o caut, si nici nu stiu versurile din ea. doar putin din refren care era ceva gen:'oh right, oh right', , este data si la radio...? (mai mult)
Melodia de pe fundal din videoclipul asta? https://youtu.be/EeEn_qyuFUw Multumesc
Zilele trecute m- am inregistrat cantand peste o melodie si i- am trimis inregistrarea unei fete ( ii cantam melodia preferata). Ea a zis ca e nemaipomenit si chestii de genul, am facut screen...? (mai mult)
După voi, cine credeți că ar fi fost "Andra Gogan ai anilor '90"? Dar ai anilor 2000?
Era un cântec al carui refren se termina cu anymore. Știe careva cum se numește piesa?
un sfat din partea celor cunoscatori de sunet(muzica) ma refer la o achizitie pentru diverse evenimente etc. Un buget Low- Medium. Intrebarea ar fi sunt ok urmatoarele? 2 buc- Boxe Pasive ...? (mai mult)
Ați putea să-mi recomandați piese românești cu scop educativ, cu o poveste sau despre mama? Sa fie identic cu sepcile jos sau Cristina de la etajl 6.
un sfat din partea celor cunoscatori de sunet(muzica) ma refer la o achizitie pentru diverse evenimente etc... Un buget Low- Medium. Intrebarea ar fi sunt ok urmatoarele? 2 buc- Boxe Pasive...? (mai mult)
Trebuie sa stiu toate acordurile la chitara ca sa pot canta ceva la ea?
Https://www.youtube.com/watch?v=W9uOHxZzGz4 Ce vers este de la minutul 0:37? "Pe bancheta din spate... gandurile departe".
Stie careva unde pot gasi versurile melodiei de aici -->> http://versmuzica.com/versuri-deliric-x-silent-strike-zambim-fals
Ma poate ajuta cineva cu melodia care se aude pe fundalul clipului de mai jos : https://www.youtube.com/watch?v=b9SnHt5p3NY Par sa fie baietii de la Play & win. Dar nu gasesc piesa. Versurile sunt:...? (mai mult)
Am vazut clipul de mai jos, las link, si imi place enorm piesa de pe fundal. Se aude la inceput si spre sfarsit. Seamana cu baietii de la Play&win. Daca recunoaste cineva piesa si ma poate...? (mai mult)
Stie cineva despre ce sa fie piesa mea trap? Voi ce credeti? Despre ce? Mutumesc TPU
Era o melodie rap sau hop hip dar nu știu cum se numește. Stiu ca la refren era ceva de genul "hei jandarmule, hai suge-o".
Ceau., De ce am nevoie pentru un studio de "Rap"? Am versuri, am idei, am imaginatie, doar ca nu am un echipament, as vrea echipamentul complet si nu foarte scump... deoarece nu am o situatie financiara...? (mai mult)
Aveti idee cum se numeste melodia din fundalul acestui video? https://www.youtube.com/watch?v=rizvr61hsJ0&list=PLWormXDyYJZCrOGjsa22KSOqyHTLtBxg6&index=5&t=0s
Buna! Daca stiti cum se numeste aceasta melodie care are versurile ceva de genul: "Foaie verde matostat ... ma razbat Ca un peste pe uscat ... de neicu barbat N- are nevasta cuminte" Am primit ...? (mai mult)
Salut, Va rog sa ma ajutati sa fac si eu un cantec cu cuvintele astea 16K DPI FĂRĂ FIR UȘOR DESIGN GAMEPLAY MOUSE BUTON LIGHTSPEED SPEED HERO SENZOR JOC Dau funda, va rog cat se poate...? (mai mult)
Salutare. O prietena de a mea a castigat doua bilete la neversea de la coca cola, dar vrea sa le vanda pentru ca nu merge. Din ce am inteles, cei de la coca cola sunt stricti si nu poate intra altcineva...? (mai mult)
As vrea sa merg la Summerwell anul acesta si nu am mai fost la un festival de muzica in aer liber pana acum. Ce ar trebui sa stiu despre festival, cum ajung in Buftea, ce trebuie sa îmi iau la...? (mai mult)
A participa cineva la Living Rock la Tuzla? Ce părere Aveți? Puteți descrie puțin festivalul? In bilet intra și camping? Ce presupune camping ul?
in piesa noua a lui CRBL,, caramida9" stie cineva, cine este vocea feminina ca pe you tube nu apare numele ei?
Buna, am o întrebare, unde pot găsi melodii vechi care pe YT nu sunt puse? Aveam o caseta când eram mică și era o melodie, Uite Uite ce face roșcata m- a nenorocit, m- a dat gata, uite uite...? (mai mult)
Cum se numeste melodia in care canta Antonia in care ea este mai sumar imbracata si Alex Velea la fel si stau amandoi imbratisati in pat?
Stie cineva melodia, am in cap doar vesuri, " de ce oare da tu ai plecat nu m- ai asteptat sau poate te- ai suparat, de ce oareee " tu poate ca, m- ai si uitat cand alt baiat te- a sarutat". e oricum...? (mai mult)
Stiti ca PROtv a lansat campania aia cu FII TU ROMANIA... Stiti cumva cum se numeste melodia din spotul publicitar? (nu aia aparuta recent in care canta Smiley, cealalta, in engleza, unde aparea traducerile...? (mai mult)
Intre Vunk si Voltaj ce va place mai mult?
Imi puteti recomanda melodii bune pentru un lyric prank, care sa nu fie asa populare si nu foarte ritmate. Va rog!
Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o melodie care am gasit- o random intr- un videoclip pe Youtube la recomandate? https://www.youtube.com/watch?v=Ed3ddrBeZeI&list=PLoFQVg43gh4fIK8YY9Ohwg8k4dycZiwzq&index=12 ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=8mYm51uabqw As vrea sa va intreb,ce parere aveti despre vocea mea? mai am mult de lucrat? dau funda, multumesc anticipat.
Heyy. stie cineva melodia din fructul oprit de pe fundalul acestui videoclip https://www.youtube.com/watch?v=qEJ4FVaKr04
Vreau sa imi explicati va rog cum pot face water drop. M- am uitat la multe tutoriale in engleza si nu sunt prea avansat încât să inteleg cum fac ei asta. Vreau va rog sa imi explicati cum...? (mai mult)
Unde pot cumpara melodii dedicate pentru mine? adica sa precizeze numele meu etc?
Ce boxa as putea cumpara in bugetul de 200 de lei care sa se auda puternic si calitativ?
Cum se numeste maneaua aia in care sunt versurile: bine bine de multi ani stau bine va uitati la mine ca la masini straine?
Hey! Vreau si eu mai multe melodii pe care sa le ascult in casti, in drum spre mare. Nu o sa am net asa ca vreau sa le descarc. Vreau sa fie cat mai multe. Vreau sa mentionez ca sunt cu sora si cumnatul...? (mai mult)
Salut, azi mi- am adus aminte de o melodie grecească pe care am auzit- o în Grecia, acum 2 ani. Știu că am căutat- o cu Shazam atunci, iar pe YouTube avea un videoclip animat cu două umbre care...? (mai mult)
Ca să obții acel distors la chitară acustică când ridici corzile în susm ce fel de corzi îți trebuie?
De unde pot descarca negative pentru orga gratis, in format midi, in afara de clape.ro?
Ma poate ajuta cineva sa traduca notele astea: https://imgur.com/a/2EqRfRW Nu vreau sa ma invatati fiecare nota de ce e acolo si cum doar sa imi ziceti pe litere fiecare nota
Stie cineva de ce acum ceva timp trupa germană Rammstein a fost dusă prin o multime de tribunale?
Melodia cu frază "hateri haterities" sau ceva de genul in romana, dau funda ❤️
Ati ascultat ultimul album Madonna? Cum vi se pare modul mizerabil in care a fost procesata vocea? Nu cred ca e autotune, e un efect gen flanger la fel de penal ca cele folosite de Genius sau Andre in...? (mai mult)
Anul viitor ( clasa a 7- a) ma transfer la Dinu Lipatti in Bucuresti, domn director de acolo, deoarece eu nu am facut pian/vioara/flaut din clasele mai mici, vrea sa ma dea la un instrument de...? (mai mult)
Ntz TPU*nu ma puteam abtine*. Era o melodie prin 2009- 2016 care era cântată de unul mai gras, la un moment dat apărea pe o cale de tramvai, ținând in mâna un steag al României și zicea ceva...? (mai mult)
Cum se numeste muzica de la outro, a lui Selly? Va rog frumos o caut de mult si nu o gasesc.
Salut, e o melodie cu Killa Fonic : " lant de 24 de karate, am portofelul full am castigat la aparate". Stiti cum se numeste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!