Am 17 ani si imi doresc foarte tare sa invat sa cant la vioara. Toata ziua ascult muzica de vioara : ) Merita sa ma apuc daca nu am ureche muzicala?
Salut, in caz ca este cineva care asculta night lovell, am auzit acum ceva timp melodia dark light, dar un remix cantat de o fata si nu il gasesc, ma puteti ajuta?
Saptamana viitoare ma duc la un profesor de vioara sa ma testeze si sa vada daca merita sa fac vioara. Am 17 ani. Si imi e frica sincer. Mai exact cum ma va testa?
De unde as putea lau bituri gratis pentru o piesa, ma refer site-uri de unde pot sa il iau?
Daca am facut 2 ani de vioara clasica, pot sa ma apuc de vioara cu goarna?
Caut si eu Partidul KissFM editia 261 warm-up de Dj Vladu. Au scos-o acum ceva timp de pe site, si nu o mai pot gasi. Daca e o sansa mica sa o aiba cineva, va rog sa mi-o trimiteti si mie.
Scriu o piesa dar nu am idee despre ce sa fie. V-as ruga sa-mi dati voi niste idei despre ce sa fie piesa. Gen de muzica : TRAP Mersi TPU Toti Pentru Unu.
Stie cineva o versiune in romana la piesa "Erick Ruby - You Need (Original Mix)" aici aveti link https://www.youtube.com/watch?v=5vVMPBxz1FM. Am auzit un cover pe aceasta piesa si suna a rep....? (mai mult)
Hey. Mai stiti melodia aia cu fata aia cu sabie si cu parul aproape rosu de prin 2013?
caut o melodie care are ceva timp, o ascultam prin 2012, e vorba de o melodie rap cu unul de o vârstă medie, cu par lung în cap negru, la care vine unul alergat de 2 motociclisti care...? (mai mult)
Salutare tuturor, spuneti-mi va rog frumos cu se nnumeste fontul scrisului OMBLADON ala alb fain care se scurge.
As putea sa imi fac o cariera din cantatul la vioara? Sau ceva?
Cund ascult pe Youtube muzica, dupa 2 melodii se opreste si apare mesajul ``doriti sa ascultati in continuare?`` si trebuie sa apas mereu DA. Inainte nu aparea deloc, de cateva luni imi aparea dupa 30...? (mai mult)
Am dat peste melodia aceasta "the rolling stone- paint it black" și mi- am adus aminte ca am mai auzit o melodie cu linia melodica din primele 5 secunde dar nu mai știu cum se numea. Ma poate ...? (mai mult)
Salut, are idee cineva cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/cZdbSvmDrJo Stiu ca este din Club BOA Bucuresti. Multumesc
Îmi spuneți niște melodii pe care le pot pune in videoclipul de clasa a 8 a, dar sa fie in română și să nu fie manele, îmi mai trebuie 1 sau 2 cântece, în afara de parcă ieri și tic tac,...? (mai mult)
Cum pot învăța gamele majore și celelalte la chitară fără profesor?
Salut, as vrea sa va intreb daca pot canta ca Lana del Rey? Sau daca timbrul meu este asemanator cu cel al ei ...https://youtu.be/N7OjGoYAJ6Q
Caut o melodie pe Youtube si nu mai stiu cum se numeste. Stiu ca e o tipa tuns scurt care se da pe o bila uriasa. Aveti idee despre ce melodie este vorba?
Vreau si eu o piesa trap care sa contina in refren gagicata imi da friend request va rog
Ce melodii motivationale stiti?
Va rog daca știe cineva cine canta o melodie care pe la refren zicea ceva de genul vampire love și nu ma refer la Dracula my love a lul Andra. Este alta care o cantau niște băieți, dar nu- mi pot...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un cântec numit This is my moment? Deja am reusit sa compun refrenul și o parte de strofa: Refren: This is my moment So i dont give up right now This is my moment...? (mai mult)
Imi puteti da un titlu de piesa trap? Va rog frumos. Dar sa nu fie luat, sa fie unul care va trece prin cap. Ms TPU!
Hei TPU. Acum ceva timp am început sa scult xxxtentacion *rip*, iar fratele meu a aflat asta și nu- i convine. Nu- mi place sa stau ascunsa, vreau sa îl fac sa ma accepte asa. Cum l- as putea convinge...? (mai mult)
Am auzit o melodie si am retinut doar un vers "tu spuneai ai ai ai"stie cineva cum se numeste? Ofer funda:*
Credeți că Adam se va mai întoarce vreodată în 3DG? Și... De ce credeți că a plecat? Sau a fost dat afară? Care a fost motivul?
This is what you came for Rihanna. Cum se traduce corect din engleză? 1 De asta ai venit 2 Pentru asta ai venit 3 asta e pentru ce ai venit 4 asta este pentru care ai venit
Postez si eu pentru prima oara aici, ca nu se mai poate :)) Caut si eu o melodie destul de veche (e arabeasca sau turceasca *posibil chiar indiana*)... si faza e ca o stiu, imi canta in minte...? (mai mult)
cum pot face in asa fel in cat statia si tubul de la masina sa il pot pune in camera? Adica de ce "incarcator" as avea nevoie?
Salutare! Ce părere aveți despre calitatea produselor de la marca "Samson", boxe, microfoane, casti etc.?
Salutare tuturor. Am nevoie de un sfat. Mai e putin si vine vara si am de gand sa ma apuc de activitati noi. Printre aceste activitati mi- as dori sa invat sa cant la chitara dar nu prea imi permit sa ...? (mai mult)
Daca nu am voce deloc pot face canto? Si o să râdă ăia de mine dacă o să nu pot cânta?
Salutare..Am o nedumerire..Am ascultat acum o lună o melodie in care cântă și Pittbull. Videoclipul era unul cartoon si se petrecea într- o junglă. A da, si Pittbull închiriase/ cumpărase un...? (mai mult)
Acum ca s- a lansat YouTube music in Romania as vrea sa renunt la Spotify pentru el, dar ce ma impiedica sa renunt sunt playlist- urile romanesti si hotlist- ul romanesc de pe ...? (mai mult)
Salut tuturor! Am şi eu o intrebare, unde pot găsi melodii recente să le pot posta şi eu pe un canal de Youtube?
Deci este o melodie veche, este o fata cu un fel de lanterna pe cap, sunt mai multi oameni si au si ei lanterne. Nu stiu multe detalii pentru ca am vazut o cand eram foarte mic era prin 2006- 2007 cand...? (mai mult)
Doar pentru cunoscatori! Eu cant deja la pian si acordeon. La ce e mai usor sa canti, clarinet sau nai. Vreau argument!
Am si eu o Intrebare. Doar cei pentru cei care sunt capabil sa raspunda. Eu stiu sa cant la Pian si la Acordeon. La ce e mai greu sa canti, nai sau clarinet? Dau funda daca aveti argument!
Buna Daca stie cineva cum se numeste piesa de la minutul 2:30 din acest videoclip. As fi vesnic recunoscator! https://www.youtube.com/watch?v=VkF12TsCccI
Imi puteti da va rog frumos un titlu care va trece prin cap de melodie trap? Dar sa nu fie luat deja.Un titlu de piesa de trap care va trece prin cap dar care nu mai exista.Va rog frumos! Multumesc ...? (mai mult)
Care e echivalentul lui Leonard Cohen, spre exemplu, in muzica italiana? :) Daca stiti la ce ma refer...
Unde pot găsi melodia cântecului care începe așa:,, Cântă zarea, cântă vântul"?
Buna,as vrea sa ma apuc de power metal si as avea nevoie de un profesor de chitara electrica care sa ma invete, in Iasi, aveti idee de cativa profesori care m-ar putea ajuta?
Credeți că este buna o chitara acustica de 345 de lei? Mai ales că dacă îmi cumpăr o iau de pe eMag...
Hei, ma puteți ajuta? Caut o melodie dar nu mai știu cum se numește. Tot ce știu este ca melodia era un gen de latina spaniola și în videoclip era o fată care arăta bine și fuma dintr- o țigară...? (mai mult)
Salut, https://www.instagram.com/p/Bx0oqgfBt99/?igshid=dfcdurnie804 v-as ruga, daca stie cineva cum se numeste aceasta piesa, sa ma lamureasca, multumesc mult.
Am auzit o melodie si am retinut doar un vers "tu spuneai ai ai ai"stie cineva cum se numeste, ofer coroana :*
Stie cineva melodia asta? https://www.facebook.com/dewizo.1997/videos/1564500096949846/?__tn__=%2CdlC- R-...? (mai mult)
Pentru cei care asculta Rock FM: se face reclama la concertul trupei Garbage in Romania si la un moment dat tipul zice "veniti sa ascultati cele mai blabla hituri" si incepe sa zica numele a doua melodii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.