Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Bun, deci este o melodie pe care am auzit- o in episodul 1 din sezonul 2 din serialul Umbre, când povestea la masă Căpitanul despre cum a cantat fisu la trompeta. Refrenula suna ceva de genu: "of...? (mai mult)
Cum se foloseste doza pe ancie? Va rog ajutor
Imi puteti face un sistem de sonorizare wireless pentru saxofon va rog? Sunt incepator si nu ma prea pricep (Sisteme PA-uri cred ca se numesc)
Ce inseamna ca orga e de 76×20×5.7cm? Adica la ce se refera 5.7, 20 și 76 cm si ce reprezinta?
Stie cineva niste piese faine la care as putea face cover la pian si sa prinda bine pe Instagram? https://instagram.com/horiastanxd/ Am 10K+ followeri
Mă poate ajuta cineva să găsesc melodia "sogore mai sogore" interpretată de Ionica Ardeleanu? Nu am gasit-o niciunde :( Dau funda
Cum se numește melodia din îndrăznește să visezi printesa-fiice?
am o problema. Cant la chitara si am probleme cand vreau sa iau acordul sol major deoarece duc intai degetul 1 pe coarda 2 si dupa restul iar asta face ca acordul sa sune mai urat, adica primul...? (mai mult)
Salut, Am nevoie de ajutor in identificarea unei melodii(manea), am doar 6 secunde, shazam nu o gaseste. Pe site- ul asta am reusit sa urc inregistrarea de 6...? (mai mult)
Salutare, ma poate ajuta cineva cu ceva versuri? (am cateva blocaje in ceea ce priveste compusul)... Nu trebuie sa mi le scrii tu neaparat, le facem impreuna :)
Am o intrebare, as vrea sa merg la liceul de muzica Tudor Ciortea din Brasov, si am nevoie de cateva detalii, am cautat pe net dar imi e mai usor sa vorbesc cu cineva care stie, Cu ce medie se intra?...? (mai mult)
imi spuneti muzica va rog muzica ca am uitat cum se numea, stiu ca era publicata pe Youtube in 2017 si in videoclip erau 2 care se tineau in mana si oameni in varsta care faceau la fel.
Buna! Am mare nevoie de ajutor, imi puteti spune niste melodii pe stilul pop, pop- dance, ceva care sa te puna in miscare, nu rock, manele sau populara. Melodii precum : - Fauna ft. Don Phenom - Columbiana ...? (mai mult)
Era o melodie gen vesela pe care o canta o fata si nu stiu cum se numeste si vreau sa aflu. Era un vers care suna cam asa "Got the whole damn block.", n-am inteles prea bine.
Tot fredonez o manea si nu-mi aduc aminte cum se cheamă! Era ceva gen Zilele mele sunt tot mai grele, timpul parcă s-a oprit, si am sa mor de al tau dor... Cam atât imi aduc aminte!
Salut, doresc si eu niste cantece de genul El Nino -am auzit nu trebuie sa fie numai de cat de la el doresc sa aiba un mesaj ceva care sa imi placa. Ms
Am fost ales ca DJ pentru un carnaval si am nevoie de ajutor! Mi- am facut o foaie cu diferite genuri de muzica de la manele la trap si am nevoie de niste muzici dansante care nu sunt manele...? (mai mult)
Bună! Mă poate ajuta cineva cu o invitaţie pe clape.ro? Vă rog! E foarte important pentru mine. Pentru cei binevoitori, e-mailul meu este protestescu@gmail.com Vă mulţumesc anticipat!
Cum se numeste cantecul lui Ion Dolanescu cu versurile Omul e lacom cat traieste iar cand moare putrezeste?
Hey. Deci eu ascult rock din 2016. Insa as vrea niste recomandari de trupe( in engleza de preferat). Eu deja ascult: Skillet, Thousand Foot Krutch, Slipknot, Disturbed, Panic! At The Disco, Cargo,...? (mai mult)
Unde pot găsi melodia "ești criminală baby"? Cred că o cântă Florin Salam. Dar vreau să fie originală, nu live, nu remix.
Caut o melodie cantata de o fata in limba romana, e despre un tip care e impreuna cu ea ziua si noaptea cu alta, in refren are "lalala" sau "nanana". Precum "inima mea- nanana". Stiu ca e vag...? (mai mult)
Hello. Vreau trupe/artiști gen Marilyn Manson, Skold, Motionless In White și New Years Day. Mulțam fain.
E greu sa inveti sa canti la chitara? As putea sa invat singur acasa uitandu-ma la tutoriale pe Youtube?
Stie cineva piesa originala din mixul asta? https://youtu.be/XYeEdtdUJOM Vocea ma intereseaza!
Am 15 ani si am facut un curs de producing si beat making pe siteul masterclass.com si am in studio pentru personal use adica nu este o incapere numai pentru asta. Si sunt curios cum pot face ...? (mai mult)
Salut, daca am 16 ani pot sa imi mai formez vocea ca sa cant? Am ureche muzicala si nu sunt chiar afon. Mentionez ca nu am luat cursuri de canto niciodata. Ma refer ca daca ma apuc acum e prea tarziu?
am și eu o întrebare:La sistemul de boxe Logitech z607 are loc pentru wall mount adică nu acea gaura ma refer la filetul acela de șurub deoarece nu pot sa găsesc nicăieri poza cu spatele...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie melodii franceze cantate de copii?
Un rapper romanesc bun sa ascult si eu?
Cum se numeşte melodia la pian de la începutul videoclipului? https://www.youtube.com/watch?v=PnX3bbNrz3Y
Salut, am o orga electrica veche de cam prin 2007 și as vrea sa știu cam cât valorează Se numește Roling's VA- 40 dar faza este ca nu o găsesc pe internet deloc aveți idee? Aceasta este...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa cant la chitara si imi doresc sa avansez cat mai mult. As vrea sa invat sa pun notele pe portativ însă nu am gasit nicaieri ceva bine structurat care sa ma ajute. ...? (mai mult)
Stie cineva ce semnificatie are tatto-ul lui Nane? A-ul intors de pe obrazul drept mai exact, caut de ceva timp si nu am gasit.
Imi puteti recomanda o boxa portabila? Bugetul este cam de 400 de lei
Ce gen de muzica ascultați?
Vreau sa ma apuc sa cant la saxofon dar nu știu ce model să-mi cumpăr, bugetul meu este de 2500 de lei. Imi puteti da niste sfaturi? Imi plac muzica moderna, percutiile, manelele
Imi puteti spune daca saxofonul alto Karl Glaser este bun? Vreau sa invat sa cant la saxofon si nu stiu ce sa zic.Si daca imi iau unul, pot sa schimb anumite parti la el pentru al imbunatati? Am...? (mai mult)
As dori si eu negativul de la acasa-i Romania daca se poate am nevoie de el, multumesc!
Era o melodie prin 2008 minim și 2011 maxim, erau niște mașini sport în acel videoclip parcă din câte mai țin minte, melodia cred că semăna ceva gen ca Danza Kuduro. Nu știu dacă participa...? (mai mult)
Buna, poate sa imi spuna si mie cineva ce melodii au fost lansate in 10 feb 2016? Multumesc
Ziceti-mi va rog daca un pick up merge fara ac ca mi s-a pierdut acul?
Sunt curios daca se afla cineva in situatia mea. Ador muzica. Pentru mine muzica e cel mai frumos lucru de pe pamantul asta. Muzica e o scapare, muzica imi curata ranile, ma ajuta cand ma ...? (mai mult)
Era o piesa din rap din care stiu de la cei de la vocea strazii ca suna a samurai da nu stiu acum, piesa suna asa pe la refren," nici nu stiu ce zi e azi deja am capu calendar"
Hei TPU, intrebarea asta e pentru cunoscatori. Deci a aparut pe Youtube videoclipul piesei 11 minutes de Halsey Yungblud si Travis. In videoclip sunt cateva secvente in care Halsey si Dom se imbratiseaza...? (mai mult)
Mi-am cumpărat azi dvd-uri de 4, 7 Gb.Cum pot pune muzică pe ele in format mp3 ca să ascult la mașină?
Cine îmi zice nelodie străină faina și mai lentă?
Vine majoratul meu curand si as avea nevoie de unele sugestii de piese pe care as putea dansa cu mama. Va multumesc.
In ce serial sau de unde mi se pare cunoscuta melodia Stop crying your hearth out de la Oasis.
caut cantaretul a carei melodie care o canta suna cam asa : Si vreau sa stiu daca mai traieste... I wanna now can to back so more now... Ceva de genu. Care il cunoasteti cantaretul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?