TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
Cojocariu_Claudiu_1985
în 23 Noiembrie 2018 | Cojocariu_Claudiu_1985 întreabă:

Salutare am un sistem genius model sw-5.1 nu se mai aude decat o boxa la el.ce ar putea avea? multumesc anticipat

0
Răspunde primul Raportează
CristiMihai23
în 23 Noiembrie 2018 | CristiMihai23 întreabă:

Salut TPU.Vreau sa- mi infiintez un post de radio, dar nu vreau sa fie doar online. Vreau sa- l fac local, si vreau sa- mi spuna cineva cam cat ar costa tot.De la aparatura, pana la licenta, etc.Mentionez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ladyinredsaunegru
în 23 Noiembrie 2018 | ladyinredsaunegru întreabă:

Buna tuturor.Caut o piesa in care imaginea este cu 3 persoane 2 barbati si o femeie si se tin de mana pe o banca.Ma ajutati va rog sa o gasesc.Piesa este romaneasca. funda

1
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 23 Noiembrie 2018 | Aoxkajcjw întreabă:

Mai era o melodie "pe isus sa il primesti azi de sarbatooori" care o stie?

0
Aoxkajcjw
în 23 Noiembrie 2018 | Aoxkajcjw întreabă:

Era o melodie care suna ceva gen "numele meu e pronuntat cu teama" era un flow f fain daca o stie cineva pls

1
Răspunde Raportează
SorinaSilviu
în 23 Noiembrie 2018 | SorinaSilviu întreabă:

Puteti sa imi recomandati si mie o lista cu melodii populare de petrecere? Multumesc????

1
Răspunde Raportează
pisicapisica792
în 23 Noiembrie 2018 | pisicapisica792 întreabă:

Buna, as vrea sa stiu cam cat costa sa inregistrez o melodie la un studio.

1
Răspunde Raportează
RAY
în 22 Noiembrie 2018 | RAY întreabă:

Ce parere aveti despre hip hop feminism? https://www.youtube.com/watch?v=5Hh-AJN0Gf4

2
Răspunde Raportează
Oneforone2132131321
în 22 Noiembrie 2018 | Oneforone2132131321 întreabă:

Https://www.facebook.com/pubgmemeground/videos/539005296537458/ Imi poate spune cineva cum se cheama muzica de fundal va rog?(E posibil sa fie un remix si shazam nu il gaseste)

0
Andrea060
în 22 Noiembrie 2018 | Andrea060 întreabă:

Stie cineva melodia "We can turn the lights down for the night"? Nu o pot gasi.

0
KwonJiyongParkJimin
în 22 Noiembrie 2018 | KwonJiyongParkJimin întreabă:

Imi poate spune cineva cum se numeste melodia de pe fundalul acestui video https://www.youtube.com/watch?v=k1sa1lzar- s? Am incercat cu Shazam, dar nu am reusit sa aflu numele melodiei. Multumesc....? (mai mult)

0
Horacious
în 22 Noiembrie 2018 | Horacious întreabă:

Imi poate face cineva rost de negativ la piesa "Smiley - Aprinde Scanteia"?

2
Răspunde Raportează
Chestiidotcom
în 21 Noiembrie 2018 | Chestiidotcom întreabă:

Este nevoie de 88 de clape pentru a canta majoritatea melodiilor sau ajung 61?(vreau sa-mi cumpar un pian digital, iar numarul de clape aduna mult la pret)

1
Răspunde Raportează
cataynna
în 21 Noiembrie 2018 | cataynna întreabă:

Cine mă poate ajuta cu negativul piesei "Îngerii șoptesc" al Cleopatrei Stratan? Am căutat și eu internet dar nu am găsit... poate îl are cineva? Ofer funda

0
schizzo2006
în 21 Noiembrie 2018 | schizzo2006 întreabă:

Recunoaste cineva melodia aferenta versurilor: "- Da cine bate la usa bum, bum? - E vecinul suparat, pe apa si pe sapun - Zice ca ne baga in beep, beep, beep - Noi nu plecam... poate...? (mai mult)

0
totuldesprenaturasiaventura
în 21 Noiembrie 2018 | totuldesprenaturasiaventura întreabă:

Atunci cand Rico Verhoeven intra in ring ruleaza o melodie.Cum se numeste si cine o interpreteaza?

1
Răspunde Raportează
Both_Lucas_1993
în 21 Noiembrie 2018 | Both_Lucas_1993 întreabă:

Daca am o sursa la pc de 500w si am un sistem audio de 500w este de ajuns sursa de Pc daca are 500w sau trebuie mai mare?

1
Răspunde Raportează
PrESeUS
în 20 Noiembrie 2018 | PrESeUS întreabă:

Buna TPU cine imi poate spune cum se numește melodia dau fundita! https://www.facebook.com/LasFierbintiRomania/videos/681194678930411/

2
Răspunde Raportează
Jeke
în 20 Noiembrie 2018 | Jeke întreabă:

Salut, stiti melodii cu mesaje profunde? Am nevoie, mersi

2
Răspunde Raportează
PrESeUS
în 20 Noiembrie 2018 | PrESeUS întreabă:

Cine stie cum se numește aceasta melodia, dau fundita? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2148255941919982&id=215699845175611

1
Răspunde Raportează
OchiDochi
în 20 Noiembrie 2018 | OchiDochi întreabă:

Sunt in cautarea unei liste lungi de melodii ce erau nelipsite la un chef, show, discoteca(anii 90- 2000).Pe vremea aia eram copil si vedeam cat de bine se distrau familiile noastre si prietenii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MariaVid
în 19 Noiembrie 2018 | MariaVid întreabă:

Cum pot transforma o chitara clasica intr-una acustica? Se poate face asa ceva? Daca da cum? Dau funda

0
Edyez
în 19 Noiembrie 2018 | Edyez întreabă:

Dacă vrei sa compui o piesă și un artist anume, prin versurile lui iti ofera inspirație, dacă te ajuți de ele se numește copiat sau inspirație?

2
Răspunde Raportează
fgwrqdscdsv
în 19 Noiembrie 2018 | fgwrqdscdsv întreabă:

Salut, caut si eu o melodie mai veche pe care pur si simplu nu pot sa o gasesc. Am incercat dupa versuri, etc. Nimic. Melodia era ceva de genul posibil manea (cel putin ca ritm) Si versuri: ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
aLeXFotballClub
în 18 Noiembrie 2018 | aLeXFotballClub întreabă:

Salut.Cant de ceva vreme la pian si m- am gandit sa- mi cumpar pian digital.Stie cineva ce sa aleg dintre Korg G1 Air si yamaha ydp 163? De ce sa aleg respecivul pian si ce are in plus fata de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cotfas_Oana_1995
în 18 Noiembrie 2018 | Cotfas_Oana_1995 întreabă:

Este corect def Fa Major Este semnul de alternatie care se aseaza dupa chia sol si fixeaza tonalitatea. Caracteristici:1- 3- 5- 8 arpegiu Intervalele de terta, sexta si septima sunt mari Sonolitatea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2018 |

Buna! Acum multi ani am cantat o doina de la Sofia Vicoveanca(cred), pe care tin minte ca o gasisem pe Trilulilu. Imi amintesc o parte din versuri, dar nu as putea- o canta astazi din nou pentru ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Edyez
în 18 Noiembrie 2018 | Edyez întreabă:

Buna, cum poti alege instrumentalul potrivit pentru o piesa?

1
Răspunde Raportează
Dinu_Gabriel_2002_Av5q
în 18 Noiembrie 2018 | Dinu_Gabriel_2002_Av5q întreabă:

Salut, caut si eu o melodie și numai stiu cum se numeste dar stiu câteva versuri dar nu gasesc poate ma ajuta cineva e asa, tu vrei banii de la mine miscate sa fie bine hai danseaza acum cu mine, ...? (mai mult)

0
Dobrin_Daniel_1999
în 18 Noiembrie 2018 | Dobrin_Daniel_1999 întreabă:

Salut, mi- am cumparat niste casti SkullCandy Hesh 2 si ale mele au portul de incarcare jos, iar pe internet am vazut ca ar avea portul in partea de sus, sunt 2 modele de casti sau sunt sanse sa fie...? (mai mult)

0
REZOLVINGProblems
în 18 Noiembrie 2018 | REZOLVINGProblems întreabă:

O parere? Si un beat potrivit? PRiMA MELODiE Strofa 1. Cu tine viata mea e un film Cand sunt departe de tine parca n- are ritm Inima mea mea, te cere, cu tine vrea sa fie pe vecie O implor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LocaLoca
în 18 Noiembrie 2018 | LocaLoca întreabă:

Am nevoie urgenta de piesa " Mama ce m- am imbatat" dar versiunea cantata de Florin Peste si Play as, a fost stearsa de pe Youtube si nu o mai gasesc nicaieri pe internet, daca o are cineva il rog frumos...? (mai mult)

0
mihaidelnegro11
în 17 Noiembrie 2018 | mihaidelnegro11 întreabă:

Stie cineva versurile unei piese foarte vechi de folk piesa se numeste m- am nascut in texas si e vorba de un baiat care era jucator de poker si a vazut o fata iar ei au vrut sa fuga dar au dat de niste...? (mai mult)

0
RAY
în 17 Noiembrie 2018 | RAY întreabă:

Sunt bune de urmat aceste sfaturi dintr o piesa de muzica populara? Mi- o venit un gand aseara Sa ma duc sa ma- mbat iar Din cauza la muiere Dar si cu soacra am belele Si- am sa beau trei zile intr-...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Rockg666
în 17 Noiembrie 2018 | Rockg666 întreabă:

Predă cineva canto ( gen metal) în București?

2
Răspunde Raportează
Mehneh
în 17 Noiembrie 2018 | Mehneh întreabă:

Dacă vrei sa făci o melodie, ce faci mai întâi, linia melodica sau versurile? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
inculet2001
în 17 Noiembrie 2018 | inculet2001 întreabă:

Stie cineva acordurile în tonalități la chitara? De ex. Gama Do major are acordurile... Si restul. Multumesc.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2018 |

Hello TPU! Am auzit recent o melodie clasică foarte cunoscută, cred că o simfonie, suna ceva de genul tururum tururum tururum tum tum tururum tururum tururum tum tim du du du dum du du du dum ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yusuke16
în 17 Noiembrie 2018 | Yusuke16 întreabă:

Salutare. Acum mult timp am auzit o melodie a lui Chriss (JustUs). Imi amintesc un vers sau doua din ea: Am nevoie de- o chitara si un vin Sa te lasi usor pe spate sa ne facem propriul film. Cum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
timoteidaniel
în 17 Noiembrie 2018 | timoteidaniel întreabă:

Poate cineva sa imi dea niște idei de nicknames care sa conțină cuvântul "guitar"?

3
Răspunde Raportează
b0gd2nm16
în 17 Noiembrie 2018 | b0gd2nm16 întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=rVS2eubH9pI Salut! Stie cineva cum se cheama a doua instrumentala pe care canta acest individ?

0
extremer11
în 17 Noiembrie 2018 | extremer11 întreabă:

Salutare comunitate TPU! De ce va comunic cele ce urmeaza? NU, nu pentru a cere un sfat sau pentru a va pune o intrebare. Nu pentru asta sunt astazi. Sunt pentru ca, sunt sigur ca in aceasta minunta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
tal4556
în 16 Noiembrie 2018 | tal4556 întreabă:

Melodii asemanatoare cu neffex - rumors si the weeknd - earned it? :)

1
Răspunde Raportează
roxyroy
în 16 Noiembrie 2018 | roxyroy întreabă:

Un site pentru partituri saxofon doine si muzica populara banat?

0
DannyR0
în 16 Noiembrie 2018 | DannyR0 întreabă:

Exista pe aici posesori de sennheiser hd 4.40? daca da, cum sunt ear pads?

0
HiMyDemon
în 16 Noiembrie 2018 | HiMyDemon întreabă:

Era o melodie care incepea cu "trei kile de ciorba de la nasul mijlociu care a dat si a plecat cu un taxiu" sau ceva de genul stie careva cum se numeste? Piesa este destul de veche

3
Răspunde Raportează
RotaruLucian
în 15 Noiembrie 2018 | RotaruLucian întreabă:

A Tribe Called Red - R.E.D. Ft. Yasiin Bey, Narcy & Black Bear, imi poate spune cineva, cum se numeste acest tip de muzica?

1
Răspunde Raportează
Andy_Andrada_1996
în 15 Noiembrie 2018 | Andy_Andrada_1996 întreabă:

Stie cineva ce melodie e aceasta care are versurile "Clipe de vis, se nasc din abis, lumina din cer..."?

2
Răspunde Raportează
Yuki24
în 15 Noiembrie 2018 | Yuki24 întreabă:

Eu impreuna cu cea mai buna prietena am decis sa formam o trupa si sa debutam anul viitor in vara. As vrea sa știu daca cunoașteți cumva regulile sau cum am putea debuta cu ajutorul companiei...? (mai mult)

0
Hinbrad
în 15 Noiembrie 2018 | Hinbrad întreabă:

Salut.Nu fac rap de mult timp si am incercat sa imi fac beaturile singur pentru ca ma simt aiurea sa tot iau de pe net.Nu ma pricep foarte bine si chiar mi- ar placea mult sa colaborez cu cineva sa facem...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RuxandraBrojboiu
    trimisă acum 21 ore

RuxandraBrojboiu întreabă:

Femeile frumoase sunt in general apreciate de barbati, daca au o frumusete acceptabila, nu insuportabila. (nu vorbim despre barbatii frumosi care intra in relatii serioase cu femei mult mai urate decat...? (mai mult)
    70 răspunsuri
  • Reginadespade
    trimisă acum 20 ore

Reginadespade întreabă:

Omenirea se îndreaptă înspre autodistrugere? Planeta care este casa noastră a tuturor este distrusă sistematic prin poluare şi arme. Suntem conduşi de orbi?
    32 răspunsuri
  • JohnnyMontana
    trimisă pe 8 Ianuarie

JohnnyMontana întreabă:

Am nevoie de ajutorul din parte unui adult cu PFA sau SRL. Am 15 ani și proiecte mari in dezvoltare, acum lucrez la un chatbot integrat AI chatbot 40 pe care îl voi pune la abonament, vreau sa fac ...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • AndreiAdrian002
    trimisă pe 8 Ianuarie

AndreiAdrian002 întreabă:

Sincer, cred ca sunt suntem schizofrenici cronici paranoizi din moment ce absolut nimeni, nici macar familia mea a noastra nu inteleg ce spun spunem scriu scriem! Credeti chiar cu totii ca sunt suntem ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.829
  • Întrebări: 3.954.989
  • Răspunsuri: 17.668.399
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 17 minute
Ce zici de un quiz?
Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!

Start quiz
Categorii
  • 652.109 Adolescenţi
  • 55.627 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.893 Auto & Moto
  • 144.267 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.129 Carieră
  • 20.370 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.439 Conversaţii