TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
HomeFront
în 2 Decembrie 2021 | HomeFront întreabă:

Caut o melodie house[sau chill] facuta de un roman si se aude o voce de femeie in romana care vorbeste, nu canta, dar nu am mai multe detalii. Treaba e ca nu o gasesc. Dau funda.

2
Răspunde Raportează
FataCuChitaraMunților
în 2 Decembrie 2021 | FataCuChitaraMunților întreabă:

Hei... Salutări! Caut o melodie grecească veche, ce se asculta pe casete prin anii 90'.Mă poate ajuta cineva? Vă rog mult.

6
Răspunde Raportează
Jacknife6761
în 2 Decembrie 2021 | Jacknife6761 întreabă:

Caut o melodie rusa. Cel putin asa imi aduc aminte. Era un tip chel care canta despre iubire si avea subtitrari in romana care erau amuzante caci spuneau cuvant cu cuvant ce se intelegea nu tradus. Daca...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Patrascu_Dario_Cristin_1995
în 2 Decembrie 2021 | Patrascu_Dario_Cristin_1995 întreabă:

Salut! Va rog eu mult, caut o melodie care are niste versuri cam asa: "Boss da te n sloboz Vocea subtire si microfonul gros" atat imi amintesc. Mentionez ca e posibil sa fie piesa de la Neli

0
MaicalGiordan
în 2 Decembrie 2021 | MaicalGiordan întreabă:

Salut TPU :) Stiti cumva unde as putea sa gasesc albumul Irina Rimes - Despre El in format Cd? Ca am cautat absolut peste tot si nu am gasit deloc..Am nevoie urgent, dau fundita!

3
Răspunde Raportează
cipanella
în 1 Decembrie 2021 | cipanella întreabă:

Buna seara. De un an zile iau lectii la orga si am invatat si cantece dupa partitura. Cand cant dupa partitura le prind mai usor iar cand cant dupa ureche mai greu. Intrebare : ce trebuie sa fac si cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mariamariaw57
în 30 Noiembrie 2021 | mariamariaw57 întreabă:

Salut, de curând am inceput sa ascult BTS, ce parere aveți de ei?

2
Răspunde Raportează
mariamariaw57
în 30 Noiembrie 2021 | mariamariaw57 întreabă:

Salut, de curând am început sa ascult BTS, ce parere aveți de ei?

1
Răspunde Raportează
Dragosdoar
în 30 Noiembrie 2021 | Dragosdoar întreabă:

Hei. Sper sa nu para ca jignesc gusturile cuiva aici, dar ma tot intreb de ce se consuma atat de bine manelele astea? Ma uit la Dani Mocanu asta. Ce- l asculta lumea. Si nu- l asculta numai astia de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
jsbdbsns
în 30 Noiembrie 2021 | jsbdbsns întreabă:

Salut, cant la chitara de de 1 an si 3- 4 luni si as vrea sa imi cumpar alta chitara https://www.thomann.de/ro/schecter_c_1_exotic_ebony_ns.htm sau https://www.thomann.de/ro/schecter_c_1_exotic_spalted_maple_snvb.htm ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexTheRock
în 30 Noiembrie 2021 | alexTheRock întreabă:

Salut, am si eu o intrebare, are cineva melodia "Kazi Ploae și Specii feat Bean Si Ursacian - Incotro - Bruiaj 1"? Au dat-o jos de pe yt... Mersi. ^^

6
Răspunde Raportează
Flo79
în 29 Noiembrie 2021 | Flo79 întreabă:

Salut sunt Florin, am si eu o intrebare cat ar costa niste versuri rap

0
krkran
în 29 Noiembrie 2021 | krkran întreabă:

La SummerWell pot lua bilet pentru 1 zi?

0
Kate281028
în 29 Noiembrie 2021 | Kate281028 întreabă:

Buna. Stiti ca da la TV o reclama la o bautura Cherry Angelli si are o melodie misto pe fundal. Am incercat sa caut pe YT sa aflu cum se numeste aceasta melodie, dar n- am reusit. Ma poate ajuta cineva,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 29 Noiembrie 2021 | Lolkkk întreabă:

Ce corzi de chitară s-ar potrivi la o chitară hora reghin?

2
Răspunde Raportează
krkran
în 28 Noiembrie 2021 | krkran întreabă:

La SummerWell pot sa iau bilet pentru 1 zi?

0
nuspuncinesunt2
în 27 Noiembrie 2021 | nuspuncinesunt2 întreabă:

Dintr-o voce naspa, daca se fac multe exercitii vocale si se exerseaza cu ea, poate iesi o voce buna? Nu stiu cum sa ma exprim lol :D

2
Răspunde Raportează
mary_1175
în 22 Noiembrie 2021 | mary_1175 întreabă:

Buna tuturor! Am și eu o întrebare! Este o melodie arabeasca pe tik tok. Instrumentala. Tot ce tin eu mine e ca zice un cântăreț ialah...și apoi începe Instrumentala. Știți cumva cine o canta?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Grigoooo
în 22 Noiembrie 2021 | Grigoooo întreabă:

Hello. Incerc de ceva ani sa gasesc o melodie si stiu doar cateva faze din videoclip. 1. Cantareti: 2 barbati musculosi (unul alb si unul de culoare) si o fata 2. Fata isi uita poseta in tren ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2021 |

În opinia voastră, care e cel mai scary/creepy sound dintr-un film/searial/joc, orice altceva, pe care l-ați auzit? Pentru mine acesta este: https://youtu.be/I2wEV37LecM

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Noiembrie 2021 |

Cum se numește sound effect- ul care apare spre finalul acestui clip? L- am mai auzit și în alte clipuri dar nu știu de unde este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
icantrememberstuff
în 21 Noiembrie 2021 | icantrememberstuff întreabă:

Nu gasesc o manea care e cam asa: tam tam tarararam tam tarararam tam si apoi bine bine bine bine. Cred ca e un live si ca o canta Salam.

1
Răspunde Raportează
Eriktheking123
în 21 Noiembrie 2021 | Eriktheking123 întreabă:

Ceva muzica heavy metal bună?

4
Răspunde Raportează
Staniolrosu11
în 20 Noiembrie 2021 | Staniolrosu11 întreabă:

Salut! Caut o piesa mai veche hip- hop/club. Era o piesa cantata de niste baieti care avea introul in engleza. Incepe cu un copil mic care spune ceva gen: I wanna go to the club, I wanna see the ladies,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
macholyco
în 19 Noiembrie 2021 | macholyco întreabă:

Https://vm.tiktok.com/ZM8gEqSmE/ Numele melodiei de pe fundal la acest tiktok Va rog caut in disperare

0
anonim_4396
în 19 Noiembrie 2021 |

Salut! Doresc sa va pun o întrebare! Cei pasionați de muzica care ar dori sa învețe sa cânte la pian/orga ar fi dispuși sa dea o suma mica de bani in schimbul unui curs online cu bazele muzicale?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PintAlex009
în 19 Noiembrie 2021 | PintAlex009 întreabă:

Caut o piesa pe care am ascultat- o și am uitat- o. Era vorba despre un băiat care cumpără niște ochelarii vr pe care ii conectează la vene, ca să se poate vedea cu iubita lui. Va rog sa ma ajutați...? (mai mult)

0
DonJuan96
în 18 Noiembrie 2021 | DonJuan96 întreabă:

Salut! De ceva timp tot incerc sa gasesc o melodie si nu reusesc. Este vorba de melodia din serialul "Umbre" sez 2, ep1. mai exact melodia din taxi, suna a manea. O sa las un link!...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BRabbit7
în 17 Noiembrie 2021 | BRabbit7 întreabă:

Salut TPU, are cineva melodia Ektro - Rugă pentru părinti (de Adrian Păunescu), nu se mai gaseste pe nicaieri, dau funda pentru cine ma ajuta, multumesc anticipat! P.S. - vreau coverul facut de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BoboTommy21
în 17 Noiembrie 2021 | BoboTommy21 întreabă:

Salut la toată lumea. Am o melodie în cap de ceva timp și nu știu cum se numește. Versurile refrenului sunt cam asa: "Mi- a fost foarte frica sa- ti spun ca te vreau/Mi- a fost foarte frica în brate...? (mai mult)

0
Vasilicamosbatran
în 17 Noiembrie 2021 | Vasilicamosbatran întreabă:

Buna ziua. Am 2 boxe tip suwofeere si vreau sa le vand pe Olx. Cred ca fiecare au 1000 Wati sau 1200. Ideea e ca nu stiu pe ce pret sa le pun. Nu as vrea nici sa le pun pe 200 lei si ele fac 600,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ardelean_Alexandru_1972
în 17 Noiembrie 2021 | Ardelean_Alexandru_1972 întreabă:

Caut o melodie veche cu versurile ce le mai tin minte cam asa ceva: Dar iubirea este trecatoare, se naste intr- o zi si apoi moare si te doare, mentionez ca era cantata de o interpreta in anii 90- 93!...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 16 Noiembrie 2021 | AdiMihai25 întreabă:

Salut. Poate a prins cineva Counter Strike, cand jucam aveam optiunea de a asculta melodii din meniu. Ele erau numerotate cu numere de la 1- 9 unele scriau numele melodiei. Caut o melodie ce nu am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 16 Noiembrie 2021 | StrongHeart întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=j5- yKhDd64s&list=RDGMEMHDXYb1_DDSgDsobPsOFxpA&start_radio=1&rv=bFqWsQPmHZE Acum 11 ani, Eminem parea ca se indreapta spre o viata diferita, parea ca vrea o schimbare. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
dubfreeromaniasmoke
în 16 Noiembrie 2021 | dubfreeromaniasmoke întreabă:

Are cineva casetele Carmen Serban si Adrian Minune alea cand cantau pentru Leo de la Strehaia?

2
Răspunde Raportează
Singe
în 15 Noiembrie 2021 | Singe întreabă:

Salut! Am 2 amplificatoare un behringer nx 3000 si un crown xls 2002, daca vreau sa imi iau mixer Behringer XENYX 1002FX deoarece semnalul din placa de sunet este mai slab ce cabluri ar trebui sa iau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LzzD
în 15 Noiembrie 2021 | LzzD întreabă:

Caut o melodie din anii '90, este cântată de un barbat tânăr, tot videoclipul este filmat alb\negru, in videoclip este un tanar dezbracat musculos care imbratiseaza o fata, iar majoritatea videoclipului...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nuamnume8329
în 15 Noiembrie 2021 | nuamnume8329 întreabă:

Am o dilema de cateva zile, tot caut o melodie la care nu imi amintesc decat ce se intampla in clip. Era o fata care isi trimitea mesaje cu iubitul ei pe laptop si dupa apareau secvente in care se plimbau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MaryMaria333
în 15 Noiembrie 2021 | MaryMaria333 întreabă:

Hey. Îmi poate spune cineva dacă știe de unde provine și cum se numește cântarea(sau fanfara ce o fi) de la minutul 40:44 - 40:53 din https://youtu.be/GZooJD9EQAA? Mulțumesc ♡

0
Ratatinviata
în 15 Noiembrie 2021 | Ratatinviata întreabă:

Să va aud și pe voi, în seara asta e mare petrecere, distracție?

1
Răspunde Raportează
ClaudiuAndries
în 14 Noiembrie 2021 | ClaudiuAndries întreabă:

Știe cineva de ce nu îmi găsește Instagram-ul piesele când vreau să-mi pun la poveste?(îmi da doar playlist-ul lor )

0
anonim_4396
în 14 Noiembrie 2021 |

E careva pasionat și talentat la muzica? Poate sa-mi facă și mie un colaj de muzica de petrecere, foare întâlnite la nunți, botezuri, in ordine, adică pe sârbă, hora…? Mulțumesc!

5
Răspunde Raportează
cristimacheama
în 13 Noiembrie 2021 | cristimacheama întreabă:

Mai ascultă cineva Puya în prezent? Mie personal, îmi plac meldiile VIP și Fresh. Voi? Mai ascultați Puya?

1
Răspunde Raportează
Andra1q1
în 13 Noiembrie 2021 | Andra1q1 întreabă:

In serialul românesc " Profu’ " in sezonul 2 episodul 10, de la minutul 44:10 pana la finalul episodului rulează o piesa. Stie cineva numele piesei? (Nu o gasesc cu niciuna dintre aplicațiile folosite...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ReignForest
în 12 Noiembrie 2021 | ReignForest întreabă:

Știe cineva cine cântă acest refren :ani au trecut dar eu nu te-am uitat rana mea din suflet nu s-a vindecat lacrimi-le mi curg nu se mai opresc pentru ca re iubesc.La radio nu arăta cine cântâ.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Noiembrie 2021 |

Salut! Prima melodie, pentru dansul părinților cu puișorul pentru botez, ce recomandati? Vreau doar in limba romana! Totuși suntem romani, nu străini :)

1
Răspunde Raportează
Ornato
în 12 Noiembrie 2021 | Ornato întreabă:

Buna seara, imi poate spune si mie careva cum se numeste piesa din videoul acesta, mai exact un link catre remix: https://www.youtube.com/watch?v=PpBj2A8KDBQ&list=PLFe7t79jqKZodUmJoz-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pikmin
în 11 Noiembrie 2021 | Pikmin întreabă:

Ce chitara electrica imi recomandati, sunt incepator

5
Răspunde Raportează
mary_1175
în 11 Noiembrie 2021 | mary_1175 întreabă:

Buna tuturor! Am și eu o întrebare! Este o melodie arabeasca pe tik tok. Instrumentala Tot ce tin eu mine e ca zice un cântăreț ialah...și apoi începe Instrumentala

2
Răspunde Raportează
Florin9Florin9
în 10 Noiembrie 2021 | Florin9Florin9 întreabă:

Cum se numește melodia de la începutul videoclipului? https://youtu.be/PrFTb3-518I

2
Răspunde Raportează
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 15 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.593
  • Întrebări: 3.954.595
  • Răspunsuri: 17.664.450
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Psihologie clasa a X-a

Psihologie clasa a X-a

Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a

Start quiz
Categorii