TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
anonim_4396
în 16 Iunie 2021 |

Care este piesa ta preferată la momentul actual?

22
Răspunde Raportează
RazvaRo
în 16 Iunie 2021 | RazvaRo întreabă:

Salut, Caut varianta originala, greceasca, dupa care a fost copiata maneaua "Adrian Minune si Carmen - Plange inima mea" (https://youtu.be/EomQEZYCzNg). Ma puteti ajuta cu un...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Patricia0patiiii
în 15 Iunie 2021 | Patricia0patiiii întreabă:

Hey, era o piesa pe tik tok ceva de genul,, mov mov mister mov" si nu o mai gasesc, stie cineva cum se numeste?

1
Răspunde Raportează
Manuel86
în 14 Iunie 2021 | Manuel86 întreabă:

Salutare. Daca am 2 boxe de 8 ohmi si iau o statie de 4 ohmi dar cu 5 canale, sunt compatibile? O sa se auda bine, ok sau trebuie sa iau statie de 8 ohmi? Multumesc anticipat!

7
Răspunde Raportează
Mihai45665445676
în 14 Iunie 2021 | Mihai45665445676 întreabă:

Buna seara, am comandat azi un mixer gen acesta din link https://www.noiz.ro/......- 3- canale/ și mă întreb dacă acest mixer are cumva butoane de reglat basul și inaltele și dacă semnalul de ieșire...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alex12047
în 14 Iunie 2021 | Alex12047 întreabă:

Bună, mă poate ajuta cineva cu niște muzică Rusească stil gangsta sau rap?

2
Răspunde Raportează
Marchiz
în 13 Iunie 2021 | Marchiz întreabă:

Imi traduce cineva ce spune imnul ingusetiei? https://www.youtube.com/watch?v=Q6XrSQP8G7M In special, refrenul asta "аллах - даьла низ ба галгайче на везан даьла...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2021 |

Salut TPU, îmi puteți spune toate subgenurile muzicii ROCK și POP?

1
Răspunde Raportează
alexintrebare
în 13 Iunie 2021 | alexintrebare întreabă:

Buna TPU, era o piesa a lui Nicolae Guta stearsa de pe Youtube, spune ceva despre tata in ea, nu mai tin minte aproape nimic, tin minte ca era ceva fundal roz, va rog care stie sa mi- o spuna. Nu ...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 13 Iunie 2021 |

Ma întreb câti asculta metalcore în România, mai ales fete? Cred ca foarte puține. De exemplu câte ar asculta AS I LAY DYING. Mie îmi place mult trupa. Sau alte subgenuri, ..., Slipknot? Voi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 13 Iunie 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU. Vreau sa stiu cum se numeste melodia din aceasta emisiune Iubire Interzisa care se aude pe video de la 20 : 05 - 21 : 00? Aici e video :... https://www.youtube.com/watch?v=KoUzvAuysZE.

1
Răspunde Raportează
GabiDumitrescu
în 12 Iunie 2021 | GabiDumitrescu întreabă:

1, 2, sau 3? 1 - https://www.youtube.com/watch?v=jhK2ev_O-pc 2 - https://www.youtube.com/watch?v=Do__bI4c1XY 3 - https://www.youtube.com/watch?v=lDZ7p7WAG2o

13
Răspunde Raportează
Soso_Celalalt_1990
în 12 Iunie 2021 | Soso_Celalalt_1990 întreabă:

Salut TPU! Detine cineva un procesor de voce behringer fx2000? As dori sa stiu unde gasesc un manual de utilizare si codurile pentru efecte...

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iunie 2021 |

Salut. Ce melodii rock ascultați? Eu mai ascult https://youtu.be/WSwJZdxarC8 https://youtu.be/J6sIK2KnhH8 Alte sugestii?

49
Răspunde Raportează
nuspuncinesunt2
în 12 Iunie 2021 | nuspuncinesunt2 întreabă:

Mai sunt fete aici care asculta Maneskin?

4
Răspunde Raportează
Zaph
în 12 Iunie 2021 | Zaph întreabă:

Salut TPU. De ceva vreme încerc sa identific o piesa după linia melodica dar nu am reușit. Piesa pe care o caut eu este in romana dar seamănă izbitor cu o piesa în albaneza care se numește Irkenc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
raMLesS
în 12 Iunie 2021 | raMLesS întreabă:

Era o piesa cu un barbos, acesta se afla sub un copac, avea o palarie in cap si era imbracat ceva gen country din cate imi aduc aminte, avea o sticla de whisky in mana parca... piesa era ceva gen hip...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Daniela56
în 12 Iunie 2021 | Daniela56 întreabă:

O piesă disco în limba română, cântată de un italian (stâlcit), de prin anii '90, 2000.

1
Răspunde Raportează
RebelulCuIdei
în 11 Iunie 2021 | RebelulCuIdei întreabă:

Ce tipuri de muzica va place?

1
Răspunde Raportează
ReZiSTorr
în 11 Iunie 2021 | ReZiSTorr întreabă:

Daca eu cant in do major in ce gama canta saxofonul?

1
Răspunde Raportează
Plushul
în 10 Iunie 2021 | Plushul întreabă:

Știe cineva cum pot vinde doua bilete la Untold?

2
Răspunde Raportează
nuspuncinesunt2
în 10 Iunie 2021 | nuspuncinesunt2 întreabă:

Buna! Off.Nici nu stiu cum sa incep.Sunt sigura ca ma veti judeca... Stiti...Imi place EXTREM de mult trupa Maneskin si melodiile lor.Am si doua prietene super bune(BFF) care si ele asculta si le place.Stiti,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
alinutastraub
în 10 Iunie 2021 | alinutastraub întreabă:

Buna! Stie cineva in ce an a fost lansata maneaua "Vreau sa beau cu fratii mei?" Si cine a lansat-o prima oara (Nicolae Guta sau Liviu Guta&Susanu) Dau funda!

1
Răspunde Raportează
Alice270246
în 10 Iunie 2021 | Alice270246 întreabă:

Bună TPU! Știe cineva cum se numește melodia aia care are pe fundal o fată care se lovește de un băiat la un concert, apoi se uita tot mai des unul la celalalt si in final se indragostesc, dar ...? (mai mult)

0
CostinAlamariu
în 10 Iunie 2021 | CostinAlamariu întreabă:

Cum vi se pare cântecul ăsta? Mă refer mai degrabă la versuri. Despre ce credeti ca e vorba si cum comentati mesajul cantecului? https://youtu.be/eF92-uSiVZQ

1
Răspunde Raportează
aduadall2
în 9 Iunie 2021 | aduadall2 întreabă:

Baieti ajutati-ma si pe mine. As vrea sa stiu cum se numeste muzica de pe fundal la videoul asta, prima melodie de la inceputul videoului. Va rog, https://www.youtube.com/watch?v=cTjAHPFrh-Y

1
Răspunde Raportează
Alexanul
în 9 Iunie 2021 | Alexanul întreabă:

Salut, ma puteti ajuta sa gasesc o piesa care are instrumentalul foarte asemanator ca aceasta piesa mai ales refrenul? Am ascultat- o undeva acum cateva zile si era in mare parte acelasi instrumental ...? (mai mult)

0
Revela12
în 8 Iunie 2021 | Revela12 întreabă:

Deci mi- a luat ore intregi sa gasesc cantecul si nimic. Tin minte doar cateva versuri atat. Ma puteti ajuta sa gasesc cantecul? Versurile le las aicea: Mai tii minte cand ne- am cunoscut Si primul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MaraMadalina1888
în 8 Iunie 2021 | MaraMadalina1888 întreabă:

Acordurile la chitara electrica sunt aceleasi ca la cea acustica?

1
Răspunde Raportează
alllelxxxandraa
în 8 Iunie 2021 | alllelxxxandraa întreabă:

Buna! Daca vreau sa fac o piesa trebuie sa merg la studio? Si unde se gaseste un studio si cat se plateste va rog?

2
Răspunde Raportează
VANTE
în 8 Iunie 2021 | VANTE întreabă:

Acum ceva timp (cativa ani mai exact) am ascultat o melodie super ritmată cu înclinație spre r&b sper ca asa se scrie :D cantata de un negru care tot repeta frazele urmatoare: shaggy yeah yeah:)) stiu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2021 |

Am si eu o intrebare.Pe chitara electrica sunt aceleasi acorduri ca pe cea acustica? Când la chitara acustica si vreau sa iau una electrica, e cam scumpa sincer dar...

1
Răspunde Raportează
Deooo
în 7 Iunie 2021 | Deooo întreabă:

Salut TPU! Știți cumva dacă as putea sa învăț sa cant la clarinet fără sa am nici o treaba, adică imi place mult instrumentul, dar nu știu cum sta treaba cu notele muzicale si tot ce mai trebuie?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2021 |

Buna, aceasta este o întrebare pentru tineretul din anii 2000. Caut de multi ani o melodie și nu mai știu cum se numește interpretul și nici melodia, numele interpretului îl știu doar pe jumătate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Quincy
în 7 Iunie 2021 | Quincy întreabă:

Hei, ce trupe rock românești ante- revoluție mai sunt în afară de Phoenix, Sfinx, Roșu și Negru, Progresiv TM, Semnal M, Holograf, Celelalte Cuvinte, Pro Musica, Compact, Formația Fără...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sibelrodi
în 7 Iunie 2021 | Sibelrodi întreabă:

Buna! Stie cineva ce fel de corzi să- i pun la o chitara acustică model:FG229- 39? Mi s- a rupt o coardă și vreau sa le schimb problema e ca nu stiu cu ce corzi a venit chitara. O am de 5 ani cred,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MOSVASILE
în 7 Iunie 2021 | MOSVASILE întreabă:

Mi- am amintit de o melodie. Nu imi amintesc niciun vers sau artistul. Stiu doar ca in clip, mai multi oamnei joaca sah si pierd, la un moment dat, artistul incepe si joaca si castiga joc dupa joc pana...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2021 |

Ce parere aveti despre aceasta chitara https://www.fly- music.ro/chitara- chitari- chitare- acustica- acustice- western- guitars/5631- flame- cag230- c- bk- set.html Setul e pe bune? Am gasit- o pe ea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Avadani_Catalin_1998
în 6 Iunie 2021 | Avadani_Catalin_1998 întreabă:

Pareri? https://www.electronic-star.ro/Tehnica-sunet/Boxe/Boxe-active-si-difuzoare/Cube-1512-2-1-set-activ-PA-1200-W-subwoofer-de-15-difuzor-2-x-12-1200-W.html

1
Răspunde Raportează
username2468
în 6 Iunie 2021 | username2468 întreabă:

Hey! Știe cineva cine cântă această melodie populară? Voi lăsa câteva versuri, sper să o știe cineva, vă rog tare mult , , Omule de ce greșești? De ce strici și- apoi lipsești Omule...? (mai mult)

0
pedersen
în 6 Iunie 2021 | pedersen întreabă:

Caut si eu o melodie auzita prin anii 80- 90 versurile erau cam asa: Un albatros isi netezise zborul Zburand usor spre cerul de azur Sa- l omoram striga deodata unul Sa- l omoram strigara toti...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 6 Iunie 2021 |

Ce chitara credeti ca este mai buna? Ultima data mi- am luat teapa, era o poza si a venit total alt tip de chitara.Care dintre astea? A doua are mai multe chestii, dar mi se par prea multe chestii la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
username2468
în 5 Iunie 2021 | username2468 întreabă:

Hey! Știe cineva cine cântă această melodie populară? Voi lăsa câteva versuri, sper să o știe cineva, vă rog tare mult , , Omule de ce greșești? De ce strici și- apoi lipsești Omule...? (mai mult)

0
franklinnn000
în 4 Iunie 2021 | franklinnn000 întreabă:

Salut TPU, asta e un cont nou si asta este prima intrebare pe care o pun in multi ani de zile. Este o melodie trap aparuta acum mai multa vreme prin 2015 aproximativ si am uitat cum se numeste. Nu mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
yungandreigawd
în 4 Iunie 2021 | yungandreigawd întreabă:

Care este genul vostru de muzica favorit? Dar piesa favorita?

5
Răspunde Raportează
darctron
în 4 Iunie 2021 | darctron întreabă:

Server discord pentru muzicieni? In sens că eu caut trupă și nu există site românesc

0
snowyy
în 4 Iunie 2021 | snowyy întreabă:

De ce se vopseste Carla`s Dreams pe fata?

5
Răspunde Raportează
miruuuuu9173
în 3 Iunie 2021 | miruuuuu9173 întreabă:

Buna,ma puteti ajuta? Am nevoie sa stiu dacă pot da la cursuri de pian daca degetele mele de la maini sunt cam strambe, multumesc

2
Răspunde Raportează
ediconstantin
în 3 Iunie 2021 | ediconstantin întreabă:

Sasha și Renata - Sagapo nu fac misto Salut! Caut și eu melodia asta și nu o găsesc nicăieri, o are cineva? Sau sa îmi spună unde o găsesc.

0
alexintrebare
în 3 Iunie 2021 | alexintrebare întreabă:

Buna TPU, era o piesa a lui Guta spune ceva despre tata in ea, nu mai tin minte aproape nimic, tin minte ca era ceva fundal roz, va rog care stie sa mi- o spuna, nu stiu ceva gen fata tatalui sau ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 15 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca m?rime, putere si imprudenta. Ele sunt legate n paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Voi ce cump?r?turi va face?i pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e ?i un ulei da nu l- am prins n screenshot! Normal era cu 50 de lei n plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 14 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.614
  • Răspunsuri: 17.664.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii