TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
danielionut19
Întrebare recomandată în 18 Ianuarie 2021 | danielionut19 întreabă:

Salut TPU, am o vaga intrebare. Am un mini studio in dormitor, microfon Rode Nt 1A, un stativ cu un panou acustic sE Electronics RF X si o interfata audio Focustrite 3nd generation. Cand inregistrez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 18 Ianuarie 2021 | AdiMihai25 întreabă:

Caut melodia originală dintr-un prank de pe net cu un negru cret. Sleeping on strangers prank subway Melodia originala niste tobe canta, Videoul este copiat si modificat cu mai multe melodii.

12
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 18 Ianuarie 2021 | DonEduardo întreabă:

Ce diferenta e intre un album si un mixtape?

3
Răspunde Raportează
AfumataSunca
în 18 Ianuarie 2021 | AfumataSunca întreabă:

Buna, TPU! Am auzit acum ceva timp o melodie trap, cred pe nume skiaffo(in italiana). Nu gasesc melodia, deoarece nu stiu autorul. AJUTOR

0
Răspunde primul Raportează
IulianDarius16
în 18 Ianuarie 2021 | IulianDarius16 întreabă:

Vreau sa invat sa cant la chitara electrica (in trecut am cantat la cea acustica, cantam relativ bine, acum nu prea imi mai amintesc nimic) https://www.thomann.de/ro/fender_sq_strat_pack_sss_blk_gb.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQiA3Y-...? (mai mult)

0
Ciocinta_Alexandru_1976
în 18 Ianuarie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Ce artist/artiști o sa reprezinte România la Concursul Muzical Eurovision 2021 din Olanda si ce piesa o sa interpreteze?

2
Răspunde Raportează
Robertxn
în 18 Ianuarie 2021 | Robertxn întreabă:

Salutare. Am ascultat curând un mix al unui Dj iar la un moment dat a început un remix al unei melodii Melodia este "Junior Jack - E samba". Remixul era amestecat, un mashup as putea spune. E...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2021 |

Salut. Mai sunt tineri care ascultă și muzică populară, printre altele? Pare că muzica populară ușor, ușor dispare. 1 https://youtu.be/J4Qdn_raEMM 2 https://youtu.be/NRCZMDutvm4 ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
caty201232123
în 17 Ianuarie 2021 | caty201232123 întreabă:

Hey, caut o melodie si nu o gasesc am dat de 100 de melodii smechere dar de cea pe care o caut nu imi aduc aminte ca melodia incepe asa kiss my pussy boy si atat ajutati-ma

1
Răspunde Raportează
Delilahhh
în 16 Ianuarie 2021 | Delilahhh întreabă:

Cântă cineva la pian? După cursurile de începători, care este nivelul următor? Gradul 1? În engleză cred că se numește "Grade 1 Piano". Dar în română?

1
Răspunde Raportează
Delilahhh
în 16 Ianuarie 2021 | Delilahhh întreabă:

Încerc să traduc un poem din engleză în română, mai exact secțiunea: "the minims sung by a tree" și mă întreb dacă o doime (asta cred ca ar fi traducerea cuvantului minims) doar se CÂNTĂ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CostinAlamariu
în 15 Ianuarie 2021 | CostinAlamariu întreabă:

Am doua intrebari si as vrea sa- mi raspundeti in ordine. In primul rand cum v- ati nota gustul in muzica de la 1 la 10?(1 însemnand prost si 10 însemnand foarte bun.) Si in al doilea rand numiti...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anaconda123
în 15 Ianuarie 2021 | Anaconda123 întreabă:

Salutare, aveți cumva melodii cu Blondu de la Timișoara live? Gen erau înainte să facă manele melodii populare cu el dar acum nu le mai găsesc pentru că au șters cei de la Trilulilu site-ul

1
Răspunde Raportează
WW2K18
în 14 Ianuarie 2021 | WW2K18 întreabă:

Buna TPU:))), am o intrebare stiu ca suna ciudat dar mi- a venit ideea sa ma apuc de trap ca mna:)))) si am doar o strofa si zic ca merge "Rasul meu e ca o hiena Eu sunt o pacoste Tu o balena":))))si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vash96
în 14 Ianuarie 2021 | Vash96 întreabă:

Cum vi se pare melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=9TQjCdMXMQE

1
Răspunde Raportează
BornthisCristina
în 13 Ianuarie 2021 | BornthisCristina întreabă:

am nevoie de cineva care face muzica... vreau o linie melodică pentru niste versuri scrisă la chitara sau pian gen pop-rnb.O cumpăr fara probleme... știți pe cineva?

1
Răspunde Raportează
BlanariuAlessio
în 13 Ianuarie 2021 | BlanariuAlessio întreabă:

am o intrebare legat de muzica rock, ce inseamna indie rock, alternative rock, punk rock, nu metal, rap metal, rap rock si rapcore?

2
Răspunde Raportează
SiderS
în 13 Ianuarie 2021 | SiderS întreabă:

Imi poate spune careva cum se numeste melodia asta daca o stiti va rog, o caut de ceva timp. https://files.fm/u/mns6gm4z9#/view/dczyu6ebg FUNDA!

1
Răspunde Raportează
GeanyTiganu
în 13 Ianuarie 2021 | GeanyTiganu întreabă:

Este Theo Rose tiganca? Dau funda! :*

3
Răspunde Raportează
alinutastraub
în 13 Ianuarie 2021 | alinutastraub întreabă:

Buna! Daca stiti cum se numeste aceasta melodie care are versurile ceva de genul: (si cantata de Nicu Paleru) si gen dupa fiecare vers are "tairiritairirira". "Foaie verde matostat ... ma razbat Ca...? (mai mult)

0
Raresgta5
în 12 Ianuarie 2021 | Raresgta5 întreabă:

Va salut! Am un Korg Pa3x care in timpul cantarii isi modifica brusc volumul si distorsioneaza tonurile monofonice, s- a mai confruntat cineva cu asemenea pobleme? Sa fie de la volumul general? Va multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 12 Ianuarie 2021 | DonEduardo întreabă:

Care e diferenta dintre un album si un EP?

4
Răspunde Raportează
gabi11000
în 12 Ianuarie 2021 | gabi11000 întreabă:

Deci caut incontinu si nu gasesc cum se numeste o melodie care este la un clip de pe Instagram, link- ul catre pagina il atasez aici, sunt doua clipuri, melodia din primuslide, e un sunet de chitara...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
snowyy
în 12 Ianuarie 2021 | snowyy întreabă:

Cum se numeste melodia aia in franceza in care striga o femeie SHOUTE?

3
Răspunde Raportează
Andreimnt
în 12 Ianuarie 2021 | Andreimnt întreabă:

Buna, deci sa o luam cu inceputul.Am o chitara clasica si stiu cat de cat sa cant la ea, dar nu cant foarte des. Merita sa ma apuc serios si sa invat la ea, iar dupa sa imi iau o chitara electrica? Este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dariaelena718191
în 11 Ianuarie 2021 | dariaelena718191 întreabă:

As vrea sa stiu toate detaliile despre facultatea de muzica, acolo vreau sa dau.Toate detaliile,am nevoie sa stiu pentru admitere ce trebuie,probe, etc...tot.Multumesc anticipat.

2
Răspunde Raportează
o0AnnaOo
în 11 Ianuarie 2021 | o0AnnaOo întreabă:

O melodie „persoana potrivita, momentul nepotrivit"? Sau ceva ca ne vom regasi?

1
Răspunde Raportează
GeanaIustin1
în 10 Ianuarie 2021 | GeanaIustin1 întreabă:

Help! Un tovaras de al meu, cand era mic, bagase pe GTA3 o manea sau cantec care avea versurile " Beau vinul Rosu ca sa iti vad cocosul".A ramas cu aceasta mirobolanta fraza in cap si moare de curiozitate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
robert220
în 10 Ianuarie 2021 | robert220 întreabă:

am si eu o intrebare, nu pot gasi o melodie, era un artist mai putin cunoscut si ce tin minte din videoclip erau 2 fete in bikini care își turnau frisca pe sani, ce tin minte din muzica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabitu698
în 10 Ianuarie 2021 | Gabitu698 întreabă:

Cum aș putea să invăț să cânt după ureche la orgă? Nu imi recomandați să invăț de pe Youtube tutoriale sau alte metode! Fundă celui mai bun răspuns!

2
Răspunde Raportează
tdy
în 10 Ianuarie 2021 | tdy întreabă:

Va rog, dacă știe cineva cum as putea sau dacă este posibil sa montez o Statie- Amplificator legat cu niște boxe de camera mai mari, astea toate legate sa scoată sunetul dintr- un ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
eijibanana75
în 9 Ianuarie 2021 | eijibanana75 întreabă:

Vreau și eu nuște recomandări de muzică rock. puteți să îmi enumerați niște formații sau melodii?

5
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 8 Ianuarie 2021 | StrongHeart întreabă:

Care credeti ca este mesajul acestei piese? https://www.youtube.com/watch?v=awvqIi427_A&ab_channel=WithinTemptation

0
eijibanana75
în 8 Ianuarie 2021 | eijibanana75 întreabă:

Știe cineva dee unde pot să îmi cumpăr un tricou original my chemical romance, de preferat cu three cheers for sweet revenge?( să îl cumpăr din România)

2
Răspunde Raportează
ionelifrim87
în 8 Ianuarie 2021 | ionelifrim87 întreabă:

Salutare, am facut un remix nou la o piesă arabeasca cu un videoclip frumos. Poate cineva să-mi dea o părere? https://youtu.be/8XZp_wiyL4s

1
Răspunde Raportează
elKOSHMAR
în 8 Ianuarie 2021 | elKOSHMAR întreabă:

Salutt, cautt si eu o melodie rap dar nu stiu artistu si nici titlu, stiu doar ca este o femeie in videoclip care incepuse cu drogurile. heeelp

2
Răspunde Raportează
nuvreaucontamdoarointrebarescurta
în 7 Ianuarie 2021 | nuvreaucontamdoarointrebarescurta întreabă:

Am nevoie de ajutor in legatura cu o melodie pe care am auzit o prima data prin 2010- 2011 si ultima data cand imi amintesc sa o fi auzit este 2012- 2013. Nu stiu linia melodica sau artistul precis,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AfumataSunca
în 6 Ianuarie 2021 | AfumataSunca întreabă:

Buna, TPU! Am o mare problema. Nu reusesc sa fac nici un acord cu bare la chitara! Ajutorr pls.

2
Răspunde Raportează
DangerF
în 5 Ianuarie 2021 | DangerF întreabă:

Tin minte ca ascultam o muzica cand eram mic pe yt dar nu mai stiu cum ii zice. Era unu blond care incerca sa o agate pe una pe plaja. Mai tin minte ca aia se duce in apartament si ala blond se duce si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dia37Andreea
în 5 Ianuarie 2021 | Dia37Andreea întreabă:

De ce ai nevoie ca sa inregistrezi melodii acasa (sa iti faci un mini- studio) la un pret accesibil? Mentionez ca pentru beat- uri si mixatul melodiilor folosesc FL Studio (versiunea trial MOMENTAN)...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alin2017
în 5 Ianuarie 2021 | Alin2017 întreabă:

Salut, am un Samsung A21s și nu înțeleg de ce nu pot conecta 2 boxe Bluetooth deodată sa redau muzica în același timp în amândouă, am văzut ca unele telefoane Samsung au dual audio sau au la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2021 |

Imi puteti recomanda niste manele misto? Stil Mihaita piticu, tzanca uraganu, Ionut cercel, mai lautareasca asa. Exclus sorinel de la plopeni si nicu paleru. Altceva. Ofer funda

4
Răspunde Raportează
AfumataSunca
în 4 Ianuarie 2021 | AfumataSunca întreabă:

Pentru cei care vor sa inceapa sa cante la chitara, care sunt lucrurile esentiale pe care trebuie sa le inveti ca incepator?

4
Răspunde Raportează
Volsvagan70
în 4 Ianuarie 2021 | Volsvagan70 întreabă:

Era o manea mai veche de la Copilul de aur cu refrenul asa: Pe nimeni nu suparam Nici nu vrem sa deranjam Noi nu vrem sa avem dusmani Nici peste 100 de ani Stiti cumva cum se numea?

1
Răspunde Raportează
Crisk
în 4 Ianuarie 2021 | Crisk întreabă:

Buna, știe cineva cum se numește melodia din link? https://vm.tiktok.com/ZMJGvvKtB/ Nu cuvintele, melodia, se aude mai bine la urma.

0
ImAVillain
în 4 Ianuarie 2021 | ImAVillain întreabă:

Iubitori de Charles Manson sau Manson family? Ce mesaj a transmis prin albumul commemoration?

0
Alexandru_Ionut_1999_yOGF
în 4 Ianuarie 2021 | Alexandru_Ionut_1999_yOGF întreabă:

Am o intrebare! Cand eram mic..prin clasa a 3- a sau a4- a cantam un cantec la scoala. Imi amintec doar cateva versuri "Ăsta- i Trică, mare meşter strică, pişcă c- o urzică, nu ştie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Frank51
în 4 Ianuarie 2021 | Frank51 întreabă:

După cât timp ați reușit să faceți acordul F la chitară?

5
Răspunde Raportează
bogdanstefan99
în 4 Ianuarie 2021 | bogdanstefan99 întreabă:

cine ma poate ajuta sa identific o melodie dupa videoclipul pe care mi- l amintesc? E un videoclip in care acel cantaret vede o fata pe plaja si se indragosteste, iar dupa se tine numai dupa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 3 Ianuarie 2021 | AdiMihai25 întreabă:

Salutare tuturor. Vreau sa imi cumpăr saxofon si sa învăț sa cant. Nu stiu nimic despre acest instrument. Ce marca, detalii et.c În prezent cant la clape. Cum ma sfătuiți?

1
Răspunde Raportează
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • badriel
    trimisă pe 29 Decembrie

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 29 Decembrie

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 29 Decembrie

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 29 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.614
  • Întrebări: 3.954.626
  • Răspunsuri: 17.664.738
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Modern Family

Modern Family

Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.882 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.114 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.391 Conversaţii