TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
Lioana
în 3 Ianuarie 2021 | Lioana întreabă:

Ce piese muzicale motivaționale stiti? Din acelea care te încurajează, iti inspira optimism, incredere in sine, etc

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Ianuarie 2021 |

M-am apucat recent de muzica si am lansat prima mea melodie. Dati va rog parerea sau o recomandare, sfat. Melodia este asta: https://youtu.be/40gXTuvtlS8

1
Răspunde Raportează
chinza
în 3 Ianuarie 2021 | chinza întreabă:

Cine ma poate ajuta cu versuri trap? Sa vad ce stiti si dupa vorbim in privat. Dau funda

1
Răspunde Raportează
skywalker71
în 2 Ianuarie 2021 | skywalker71 întreabă:

Salut, Am tot auzit zilele astea pe la radio o melodie care nu prea avea versuri, doar ceva de genul "câcea, câcea". Știe cineva cum se numește melodia? Mulțumesc anticipat.

2
Răspunde Raportează
Robert522
în 2 Ianuarie 2021 | Robert522 întreabă:

Ma ajutați și pe mine sa găsesc o melodie? În melodia respectiva era un băiat care se ducea la tovarășul lui acasă Și când a întrat în casa găsește toată casa data peste cap și cu...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2021 |

Ian si Azteca sau Albertnbn?

6
Răspunde Raportează
cata012
în 1 Ianuarie 2021 | cata012 întreabă:

La milti ani TPU! Imi poate da cineva nume de artisti care canta muzica electronica sau melodii?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Ianuarie 2021 |

Cu ce melodie intrati pe repeat in noul an?

4
Răspunde Raportează
smaly
în 1 Ianuarie 2021 | smaly întreabă:

Salut Doresc sa cumpar o chitara Acustica pana la 500 de euro de la firmele Ibanez, Yamaha sau Fender. Am nevoie de o chitara buna deoarece doresc sa ma ocup serios, sunt incepator avand experienta ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
zxcr2
în 1 Ianuarie 2021 | zxcr2 întreabă:

Ce melodie e asta? ( partea de clarinet ) https://youtu.be/5z8_SlIUyiE?t=54 dau funda!

2
Răspunde Raportează
aaa10
în 31 Decembrie 2020 | aaa10 întreabă:

Cum se cheamă melodia de la reclama cu Vodafone care începe cu niște clopote?

0
Mădă0611
în 31 Decembrie 2020 | Mădă0611 întreabă:

Helăăăăău! https://www.youtube.com/watch?v=-vsWB9V4np4&t=1m8s Stiti melodii de genul? Ma intereseaza sa aiba voce, dar fara versuri (sa imi fac eu povesti :P)

3
Răspunde Raportează
gabi11000
în 31 Decembrie 2020 | gabi11000 întreabă:

Cum se numeste melodia din filmu train to busan 2 de la minutu 8:15, e un sunet de vioara dar trebuie sa existe pe yt.

0
Berlinu
în 31 Decembrie 2020 | Berlinu întreabă:

Cum putem starpi trapul? Nici manelele nu sunt atat de josnice.

2
Răspunde Raportează
zxcr2
în 31 Decembrie 2020 | zxcr2 întreabă:

Stie cineva din ce melodie este preluat acest scurt fragment de clarinet? nu stiu sigur daca e clarinet, e putin important. https://youtu.be/5z8_SlIUyiE?t=54

0
stefan034567
în 31 Decembrie 2020 | stefan034567 întreabă:

Am 12 ani si ascult muzica pe spotify cu explicit content. Iar parintii mei imi interzic sa ascult melodii cu înjurături, imi controleaza destul de des playlisturile si istoricul. Nu raman traumatizat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marius1283737
în 31 Decembrie 2020 | Marius1283737 întreabă:

Salut Caut de 6 ore in continuu o melodie mai veche Tot ce pot sa va spun despre ea e ca videoclipul incepe cu o femeie la spital care urmeaza sa nasca si intre timp cadrul se muta pe luna cum ar veni...? (mai mult)

0
karynraiden17
în 30 Decembrie 2020 | karynraiden17 întreabă:

As dori sa stiu ce parere aveti despre muzica rock si metal si daca e păcat sa asculti aceste două genuri muzicale

3
Răspunde Raportează
zxcr2
în 30 Decembrie 2020 | zxcr2 întreabă:

Stie cineva din ce melodie este preluat acest scurt fragment de clarinet? nu-s sigur ca e clarinet, e putin important. https://youtu.be/5z8_SlIUyiE?t=54

0
Crisk
în 30 Decembrie 2020 | Crisk întreabă:

Buna, știe cineva cum s numește melodia din link? https://vm.tiktok.com/ZMJGvvKtB/

5
Răspunde Raportează
world12
în 30 Decembrie 2020 | world12 întreabă:

Salut am deschis un canal in care promovez artistii de muzica, daca ai inclinatii spre muzica trimite mi un mesaj, banii vor fi pe masura aici aveti canalul https://www.youtube.com/channel/UC_Xulsbiqq4cdBy4AW6A-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
zxcr2
în 30 Decembrie 2020 | zxcr2 întreabă:

Site cineva cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/OyRkvbp5OCU?t=18877 Dau funda, evident!

3
Răspunde Raportează
Copacel15
în 29 Decembrie 2020 | Copacel15 întreabă:

Salutare, pentru cei care se pricep, vreau sa achizitionez o chitara electrica si inclin spre una din acestea doua: Harley Benton SC- Custom II Ocean Flame sau Harley Benton SC- 1000. Care vi se pare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Danyel2000
în 29 Decembrie 2020 | Danyel2000 întreabă:

Buna seara TpU. De cateva zile tot caut o piesa veche si nu o gasesc deloc. E ceva in gen de spaniola si mai ritmatica. Canta cuma ououooooooo si spune cateva cuvinte in spaniola, iar apoi iar spune...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Vasile_Petrut_Catalin_1996
în 29 Decembrie 2020 | Vasile_Petrut_Catalin_1996 întreabă:

Sal TPU am si eu o intrebare are cineva telecomanda sistem 5.1 NIC care are sa imi scrie vreau sa cumpar ofer fundita

1
Răspunde Raportează
MtTime
în 29 Decembrie 2020 | MtTime întreabă:

Am si eu o intrebare! Vreau sa deschid un canal de Youtube sa investe timp si bani in el, dar nu stiu daca pot lua strike pe baza acesteia! Daca descarc melodiile de pe alt canal al unui artist...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
zxcr2
în 29 Decembrie 2020 | zxcr2 întreabă:

Site cineva cum se numeste aceasta melodie? https://youtu.be/OyRkvbp5OCU?t=18877

1
Răspunde Raportează
Mateia14andreia
în 29 Decembrie 2020 | Mateia14andreia întreabă:

Canta cineva la vioara? Daca da, va rog trimiteti-mi un mesaj! O seara buna!

2
Răspunde Raportează
AndreiViper
în 27 Decembrie 2020 | AndreiViper întreabă:

Buna Ziua TPU! Am si eu o intrebare care stie cum se numeste un film Disney mai vechi de acum vreo 5 - 8 ani cred, in film este vorba despre un băiat negru (Nu am nici o treaba ca este el negru putea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
zxcr2
în 27 Decembrie 2020 | zxcr2 întreabă:

Cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/0UtiQ1F2Q1s?t=3682 dau funda, bineinteless!

1
Răspunde Raportează
Op?a?a
în 26 Decembrie 2020 | Op?a?a întreabă:

Candva prin 2014, am auzit o melodie cantata, cred, de Rihanna. Videoclipul (alb- negru) prezenta o casa in flacari si pe cantareata impreuna cu un barbat, fugind. Ma poate ajuta cineva ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ciytxtdduchvyiy999
în 25 Decembrie 2020 | ciytxtdduchvyiy999 întreabă:

As vrea sa îmi cumpăr o chitara acustica dar nu știu de pe ce site, în cât timp vine comanda și dacă este de calitate produsul. Orice sfat îmi este de folos. Va mulțumesc!

12
Răspunde Raportează
geermangaz12
în 25 Decembrie 2020 | geermangaz12 întreabă:

Neața! Caut o piesă de ceva vreme, dar nu o găsesc! Nu știu nici măcar un vers din ea, doar că este cântă de o persoană de culoare, o fată, care în videoclip apare mergând pe un longboard...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
NemerniCooll
în 23 Decembrie 2020 | NemerniCooll întreabă:

Am si eu o intrebare, mi s-a terminat sacazul vechi (colofoniu) si am cumparat altul, cand dau cu el pe arcus nu se lipeste nimic, zici ca are un fel de lac pe el. Ce pot sa fac?

3
Răspunde Raportează
Yvonnnee
în 23 Decembrie 2020 | Yvonnnee întreabă:

La Untold poti sa iei si bilet VIP doar pe o zi? Mersi

1
Răspunde Raportează
lonelyy7
în 23 Decembrie 2020 | lonelyy7 întreabă:

Salut, ce inseamna "egorap"?

1
Răspunde Raportează
stereoMihai
în 23 Decembrie 2020 | stereoMihai întreabă:

Buna tuturor, are cineva idee cum as putea crea si eu un videoclip de genul acesta? https://youtu.be/FHz73xmjBI8 Si daca s-ar putea sa-mi lasati si niste linkuri ar fi extraordinar. Va multtumesc!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2020 |

Am auzit la TV o melodie care începe cu niște tobe și o chitara pe acolo, nu am auzit în ce limbă cântă pentru ca numa începutul melodiei au dat la TV! Caut melodia de 2 săptămâni! Oare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
e1cretu
în 23 Decembrie 2020 | e1cretu întreabă:

Știe cineva melodia cu versurile: "Cu zâmbetul ma ataci, ma innebunesti Ma apuca figurile când dansezi turcești As da orice sa te am și sa te sarut Ca nu pot sa te mai uit"? Menționez...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
lmao69420
în 22 Decembrie 2020 | lmao69420 întreabă:

Cineva care stie sa traduca versurile astea? https://www.youtube.com/watch?v=mlP1Ab4q_Uk

1
Răspunde Raportează
Feri5
în 22 Decembrie 2020 | Feri5 întreabă:

Cânt la vioară de nivel intermediar: nici prea rău, dar nici prea bine. Aș dori să- mi recomandați niște cărți de cântat la vioară, de preferat de teorie și practică, bine ilustrate...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 22 Decembrie 2020 |

Cum se compune muzică pas cu pas? E nevoie de un instrument ajutător, cum ar fi un pian? Sau cum îți dai seama ce notă cânți fără un instrument? Cât despre versuri...cum este mai bine? Să...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
mastadont
în 22 Decembrie 2020 | mastadont întreabă:

Care este colinda voastră preferată? Aveți vreun cântăreț de colinde favorit?

1
Răspunde Raportează
traperu
în 22 Decembrie 2020 | traperu întreabă:

Vreau niste versuri de melodii ne copiate, gen Oare unde-i dragostea? Unde am pierdut-o? Că a plecat și a dispărut ca Pluto, ceva de genul acesta

1
Răspunde Raportează
andreipaducel
în 21 Decembrie 2020 | andreipaducel întreabă:

Vă rog frumos, cine poate să îmi creeze și mie niște versuri de trap pentru 2 persoane?

1
Răspunde Raportează
Gabitu698
în 21 Decembrie 2020 | Gabitu698 întreabă:

Știți o aplicație care scoate instrumentul sa zicem acordeonul dupa instrumental? Poate sa fie si de pc si de telefon! Dau fundă logic!

6
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 21 Decembrie 2020 | nyoentox2002 întreabă:

Vreau niște idei de nume pentru un canal de muzică.Gen caut sa fie original sa nu mai aiba nimeni numele asta de canal. Eu cu un băiat facem parte din canal :Pe mine ma cheamă Nyo de la Antonio și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zuhn
în 20 Decembrie 2020 | Zuhn întreabă:

Salut, am decis ca vreau sa invat sa cant la o chitara electrica si nu prea stiu ce chitara si amplificator sa aleg la inceput. Deci am decis sa va cer ajutorul, nu prea stiu preturile si nu stiu ce ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Costelus710
în 20 Decembrie 2020 | Costelus710 întreabă:

Salut, știe cineva cum se numește muzica aia penibilă de fundal pe care o folosește Vlad Alexandrescu pe video-urile lui? Cum o pot găsi pe YouTube? URGENT! Dau funda, mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
andrei2450023
în 20 Decembrie 2020 | andrei2450023 întreabă:

Vreau sa imi incarc muzica pe spotify, Apple music cu Distrokid. Imi cere sa completez un formular de impozite "W- 8BEN". Imi cere "Foreign tax identifying number" de unde as putea sa il iau. ...? (mai mult)

0
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 23 ore

Alexandra123s întreabă:

Dac? p?mntul se rote?te cu 1600 km/h, de ce un avion care zboar? spre Vest nu ajunge instant? Ora?ul ar trebui s? vin? spre el cu vitez? uria??, nu? Nu e mai logic c? p?mntul st? pe ...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilem? legat? de rigoarea ?tiin?ific?. Ni se spune c? tr?im pe o sfer? care se rote?te ame?itor, dar n via?a de zi cu zi, orice observa?ie empiric? (f?r? instrumente intermediate...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 5 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o ntrebare c? nu n?eleg logica. Ni se zice c? soarele e o minge uria?? de foc care trimite c?ldur? ?i lumin? spre noi. P?i dac? lumina ?i c?ldura trec prin spa?iu ca s? ajung? ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 5 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Bun? seara ?i la mul?i ani pentru mine! Anul 2026 sa va aduc? bucurii! M- am mai uitat la mai multe documentare despre extraterestrii ?i OZN- uri! Faza este ca prin anii 2000, nu mai ?in minte...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.620
  • Întrebări: 3.954.645
  • Răspunsuri: 17.664.890
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
House of cards

House of cards

Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.882 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.391 Conversaţii